Netradičné meno pre dieťatko
:D Tak baby sup sup s napadmi pre dievcatko mam bud Tabitta,alebo Elizabeth, doma mame Samuela Dušana, Selenu Luciu, Benjamina Dusana ale toto stvrte ak bude vajcurik nic ruce som zo slovenskych nenasla:D:D a to co sa mi paci ma tu uz 10 deti:D:D
@buco15 dakujem krasne,ale na toto neno ho asi tazko presvädcim.uz mu pilim usi stym menom 4roky od kedy sa nam malo narodit prve dieta,ale dufam ze tentokrat to bude uz naisto ten chlapcek.uz som ho presvädcela aj ze ak chce ,tak mu dam aj Luis Michal do rodneho po nenu,ale marne ☹
A co tak rozpravkova Krasomila? Aj to je netradicne..
@aliza dakujem.ja este nepoznam niekoho s takym menom.nechcem ho vsak preto,ze ho este nikto nema, ale ku mojim dievcatam sadne ako rit na budar a strasne sa mi paci.
@lucka127 ja som to tak riesila s menom pre moju druhu dcerku Amy .tiez dajak s tym nesuhlasil ,ale to zas bolo o tom,ze Lili si vybral on tak nemal na vyber.na rade vyberania som bola ja.teraz som vymyslela taku fintu ,ze ak sa mi to potvrdi gyn, tak do toho zapojim aj starsiu dcerku ze v bruchu mam Luisa.este sa chcem poradit,ze ak to bude predca dalsie dievcatko, tak som sa rozhodla,ze to uz zakoncim mojim menom Lucia,ale rozmyslam aj,ze ked uz maju 2baby zahranicne mena tak ci nedam Lucy.co myslite?
Naša prvorodená je Melisa a skutočne jej to meno pristane 🙂 teraz sme sa "dohodli" že ja vyberiem chlapčenské a manžel dievčenské - takže chlapec bude Liam a ak bude dievča tak Megan 🙂 zatiaľ to vyzerá podľa dr na dievčatko, tak uvidíme o pár dní ...
aj keď musím povedať, že mu pribežne čítam mená z vašej diskusie a pri mene Aylin zaváhal, že je krásne aj s krásnym významom 😉
@aksniteb tak teraz si mi dala chrobaka do hlavi. Megi sme jednym casom chceli ,ale nakoniec som zmenila na Amy. strasne sa mi pacia mena aj CHiara a Emili . manzela som sa spytala,ze co by povedal na meno Aylin a on nato ze to radsej nech bude ten Luis ,tak ho necham v presvädceni , 🙂 ze Aylin je chalan.inac pekne mena ste vybrali
@lucymk Lucy je super😉 a nase meno je v preklade svetlo ziara😉
mna tak volaju baby v okoli ked som mala zivnost mala som obchodnydom-lucy 😀 😉 😉 u mna je komplikovane to ze druhe meno uz urcite dame nech 4 te neni ukratene o nic🙂 stale sa mi asi najviac paci ta Tabitta neviem si pomoct aj ked tu na mk sa stretavam s výsmechom je mi tomeno velmi blizke mm by chcel Zuzanu..moje nervy len to nie:D:D
Ja mám doma Matiasa, v preklade to znamená vianočný darček a on sa narodil 18.12. 🙂
Kočky a keď vymyslame taketo vseliake zaujimave mena nieje s tym problem na matrikach?
@lucka127 mne osobne sa Tabitta nepaci,ale ak budete mat pozehnanu dalsiu dcerku a manzel stym suhlasi tak preco ju nedat. 🙂 niektore baby tu na mk zjedli vsetku mudrost sveta a rovno by ta aj ukrizovali za malickost.. mne osobne krutili hlavou a prevracali ocami znami,ze co to za meno som zas vybrala.dokonca aj v pôrodnici ked sa ma pitali ,ze ake davam meno,tak mi jedna sestricka povedala,ze to co za meno ste jej vybrali? Amy som pocula v telke a stracne sa mi zapacilo. islo ma aj porazit, ked mi nakoniec aj na matrike to meno nechceli zapisat. neviem si ani predstavit,ze by sa moja Amy volala inak..nad menom LUIS mam tiez z kazdej strany len vysmech a naschval som reagovala na tvoju diskusiu,ze ako sa domna baby pustia.no vsak som milo prekvapana a dakujem ,ze nie len mne sa to meno paci 🙂
@gabiiika21 nie pokial su schvalene pre SR Selenka bola:D zistila som to ale az v porodnici:D:D
@gabiiika21 pokiaľ viem, na matrike zapíšu všetky mená z www.babynamesworld.com bez problémov aj bez poplatkov navyše

@aliza tak tak len dufat
@lucka127 na to nemam ani ja slov , dost to bolelo ked som sa to dozvedela, ale čo už treba pozerat do predu život ide dalej a može lutovat že neuvidí dalšie vnuča