Nevhodný darček k Vianociam od priateľa?
Ako by ste zareagovali, keby vám priateľ poslal balík k Vianociam po kuriérovi tak, ze ho priamo zo stránky objedná na vašu adresu. Vám príde na mail info o zadaní objednávky, o zaplatení, o odoslaní balíka, čiže viete koľko to stálo a kuriér vám to proste vyhodí z auta a dovi. A pritom priatel za vami po stedrej večeri plánuje zájsť. Mňa to trochu urazilo.
Ak si zakladáš vo vzťahu na takýchto veciach, tak mi ťa je úprimne ľúto. Na Vianoce si s manželom už roky darčeky nekupujeme. Som šťastná keď sa mu podarí v práci uvoľniť tak, aby bol na štedrý deň doma. To je pre mňa najkrajší darček.
Aký je inak váš vzťah mimo darčekov? Je lenivý či neochotný pre teba niečo spraviť aj v iných oblastiach? Lebo ja napríklad vôbec nie som darčeková, nerada ich dostávam, nerada ich vyberám, môjho chlapa by som najradšej poslala, nech si aj sám kúpi 😂 ale náklonnosť a záujem vyjadrujem inak... tak či to nemá podobne napríklad alebo to zlyháva vo viacerých smeroch
@jj298 áno. Minulý rok som dostala parfém za 130€,ktorý používala jeho prvá láska a ktorý ho fascinuje
A preco ta to urazilo? Ze niesu tajnosti okolo? Ved ti kupil co si si priala tak kde je problem? Mne muz bezne preposle sms od kuriera a o par hod mi zvoni kurier s darcekami pre mna. Uctenka je vzdy prilozena. Muzi su vecni a toboz v dlhodobom vztahu.
Riadne to odflakol, moze sa hanbit. Tiez by ma to zaskocilo, aj urazilo
@basulaak trebárs nás učili, co je bonton a ako sa odovzdávajú dary. Ze sa odstrihne cenovka, darček sa zabali atď.
Kúpil ti darček? Kúpil. To čo si chcela? Hej. Zvolil čudný spôsob? Hej. Zvolil lacný variant? Hej. Možno to bude iba preddarček, možno je žgrloš možno finančný budget... To my nevieme. Keď sa ti nepáči, buď silná a emancipocaná a kúp sebe aj jemu riadny dar. A skús aj komunikáciu, do budúceho roku sa isto dá vykomunikovať, že ti záleží aj na akte predávania daru.
tak este ze to neobjednal na dobierku 😉
podla mna si ani neuvedomuje, ze spravil nieco zle... skus mu vysvetlit tvoj pohlad na vec
tusim si tu uz pisala
no co si s nim styri roky tak co na to dodat aky isiel taku nasiel
Tak mozno chcel aby si to mala na Vianoce a nie az potom a aj tak vies kolko to stoji.
Autorka, ak si svojho frajera nevazis a verejné ho tu ponižujes, tak sa s ním rozid. Po 4 rokoch ste stále frajeri, tak hľadaj ďalej.
Ja sa od muža teším aj z kinderka. Zatiaľ mi kúpil diar za 17 eur.
Inak, ja som teraz brutálne zvedavá, čo to bolo... 🫣😂
Prečo uviedol tvoj mail do objednávky?
Áno kedysi som dostala k narodenín. Poukaz romantický víkend pobyt, prišlo mi to síce poštou, ale do mailu mi príslo potvrdenie o objednávke aj s tým ze faktúra v sume. Xxx je uhradená.... Skoro ma drb.o, a ešte raz sa mu podarilo mi dat darček kde zabudol odlepiť cenovku. Samozrejme som mu povedala svoj názor a viac sa to nestalo.
Ja by som bola smutná z toho,že chcem niečo za 16€
Praktický chlap 😂😂😂
Lebo je to chlap. Povedala si mu, toto chcem, tak to objednal a dal ti to poslať a vybavené. Počíta, že budeš spokojná, lebo to urobil presne, ako si chcela. Asi mu ďalšie Vianoce povedz, toto by som chcela a aj hento, tamto a ešte keby si sám niečo k tomu tiež vybral a darčeky si vymeníme večer pri stromčeku....
Ked pride na Stedry vecer opytala by som sa ho kde mam darcek. Co? To od kuriera? To nebol darcek, nebol zabaleny v peknom papiery a ani pod stromcekom nebol. Tak nesranduj a vytahuj co pre mna mas. 😁
@stanka_k presne tak som to aj ja napisala. Ja ked poviem muzovi, ze nechcem nic drahe, ani blbost. Ale take co vyuzijem. Tak neocakavam diamanty za 1000£.
A ked kupi to co som povedala, tak nebudem na konikovi plakat ako mam neschopneho muza.
Inak autorka mne manzel kupil travel mug. Tesim sa z neho ako mala, lebo uz som potrebovala novy. A nebudem teraz na neho nasrata, ze mi nekupil parfum 🤦🏻♀️
Povedala si mu presne, čo chceš a dostala si to. Chlap uvažuje logicky, racionálne, presne podľa toho, čo počuje.
Mňa sa minule manžel pýtal, čo chcem na narodeniny a povedala som mu: "Áaale, nič nechcem. Nerob si starosti."
A vieš čo som dostala? Naozaj nič. Vôbec si s tým nerobil starosti.
Je to zvláštne? Určite.
Možno on chudák nevie že urobil niečo zle, veď chcela si to, máš to. Keď bude dobrá chvíľa tak povedz že niekedy máš rada také romantickejšie gestá a že by ťa veľmi potešilo keby ti to dal už pekne zabalené pripravené, nie že si to vyzdvihneš od kuriéra.. ale že mu veľmi pekne ďakuješ, že ti kúpil niečo, čo si chcela.. 🙂
@elviku11 ale ja by som zase nehodila vsetkych muzov do jedneho vreca. Ja som mojmu tiez parkrat povedala,ze nic nechcem, a aj tak mi kupil zlate sperky, lebo vie,ze take rada nosim. Takze podla mna nie su vsetci rovnaki.
Zavisi od vztahu. U nas sa to tiez stava. Skor preto ze mame reojene ucty a podobne...snazim sa nestudovat,co tam pise a tesit na darcek. ;D

neviem ale nekupil by nic problem, kupi co chces problem....Nabuduce si vyber nieco drahsie a hotovo vybavene. Mozno poslal kurierom aby manzelka nenasla 🙂 ale tak to bol len vtip, predpokladam , ze uz si bola u neho a fungujete ako normalny par