Nevhodný darček k Vianociam od priateľa?
Ako by ste zareagovali, keby vám priateľ poslal balík k Vianociam po kuriérovi tak, ze ho priamo zo stránky objedná na vašu adresu. Vám príde na mail info o zadaní objednávky, o zaplatení, o odoslaní balíka, čiže viete koľko to stálo a kuriér vám to proste vyhodí z auta a dovi. A pritom priatel za vami po stedrej večeri plánuje zájsť. Mňa to trochu urazilo.
Prosím ťa autorka, čo za darček ti dal za 16€? Veľmi by ma to zaujímalo...
A teda z môjho pohľadu. Mňa by to zamrzelo,že by to vyriešil takto blbo, hlavne keď na vianoce budete spolu.
Prides mi nevyzrelá... v 40ke riešiť darček? Kupil ti to, čo si chcela a ešte za lacné peniaze... čiže pokým to nie je zasnubný prsteň z aliexpresu za 1,59€ je to v poriadku 😃..
No na stedry den budete spolu, nemusel to posielať tebe na adresu.. to som nepochopila aaaa
sice cenu by si nemala vidiet, ale tak ak to poznas a je to co chces takze cenu vieš ..
No a je to proste chlap 🤣🤣🤣🤣🤣 som este zvedava kto zabali darcek pre mna môjmu 😃 .. su aj muzi ktori to daju zabalit susede 🤣 cize bud vďačná a nerieš sumu 😃 je šetrný niekedy to nie je na skodu
40- ročná žena a ste spolu 4 roky? Ja som myslela, že to príspevok od nejakej 20tky a sú spolu rok 😀 Tak to ste mali dosť času na to, aby ste jeden druhého poznali. A ty máš dosť rokov aby si riešila takéto niečo. Ako píšu baby, urobil, čo si chcela, tak buď spokojná. Ale sa pri stromčeku zatvár, že kde je darček, ako jedna navrhla. A bez urážok, odúvania a hysterčenia mu povedz, že si romantička a darček ti mal zabalený odovzdať pri stromčeku
5 jazykov lásky … ja by som “toto” prekvapko od kuriéra ani nebrala za vianočný darček 🙂 U mňa by to neprešlo určite. Nepreháňaš ani niesi náročná. Je to neúctivé, neslušné a za mna aj dosť smutne. Takto narovinu by som mu povedala, že to bolo poslednýkrát. Páči sa mi ako Ti májú byť v 40tke už všetky spôsoby jedno a máš byť vlastne rada že ušetril 🤦🏼♀️ … asi na dôchodok …
Ja by som mu zavolala a poďakovala za pred vianočné prekvapenie, povedala mu že sa už teraz veľmi teším aký darček dostanem pod stromčekom 😂
mamy konikarky-prosim vychovavajte svojich synov poriadne, aby vyrastli v muzov...
Vlastne si dostala to čo si chcela, len v najlacnejšom prevedení na trhu 🙂 nabudúce si možno vypytaj niečo čo sa nedá zohnať lacno (zlato,diamantik)...a 4 roky spolu? aké boli doteraz dary. A samozrejme to s kuriérom úplne cez,ale ja by som sa na tom bavila a vysmievala by som za mu za to ešte veľmi dlho (ak by to bola láska)
Ja neviem, ale chcela si ho nachytať alebo ako?
Povies, co chces, dostaneš co chces..
Vies, ze to takymto spôsobom neurobil 1x, ale aj napriek tomu si myslis, ze to bude ine..
Ak to nechces takto, tak treba narovinu povedat, uz mate nejake skúsenosti predsa za sebou... Isto vies, ze zmenit cloveka nepojde (ani seba)
Na co si kazit/komplikovat den, sviatky, zivot?
Ak sa ti na nom cosi nezdá a hladas zamienky, tak sa da aj inak
Mne takto priateľ posiela kytice na narodeniny do práce (bývame spolu). Ale mailovu adresu nedáva moju, ale svoju. Tým pádom všetky info chodia jemu a mne len zavolá kuriér keď je pred budovou.
@miskakyska no ja neviem
Tak som mu na rovinu povedala, ze je kreten. Ospravedlnil sa a ze mi kúpi iný darček a riadne ho odovzdá
"... že je kretén..."... To bude asi to porekadlo, aký išiel... 🤷🏼♀️
@autorka
100 ľudí - 100 chutí. Niekto sa dohodne s partnerom, že si darčeky dávať nebudú, niekto je zaťažený na okázalé dary a gestá.
Píšeš, že on si darčeky kupovať nechcel, ty si chcela, tak to takto dopadlo. Vieš, nie každý vie starostlivo vybrať darček, krásne ho zabaliť, nie každý ovláda tieto "móresy". Zbytočne mu tu budú nakladať cudzie ženy, aký je neohrabaný. Ak ti tak veľmi záleží na kvalite a zabalení darčeka, musíš sa o tom so svojím priateľom porozprávať. Musíš mu povedať, čo sa ti páči, ako si čo predstavuješ. Ak on nemá šajnu, treba ho naviesť. Ak je toto váš najväčší problém vo vzťahu, tak to vám gratulujem 🙂
Riadna investicia, ale sama si si vybrala. Moj muz zvykne do mna invrstovat. Mam penazenku za 60eur. Pred tym som mala za 5 z cinaku. Skoro som ho zabila, ked som zistila kolko stala, vygoglila som. Mne by stacila ozaj len za 5eur
Jasné, tu by sa žiadnej nestalo že by sa jej dotklo že muž si nedá ani prácu s tým tváriť sa že to je darček pod strom, a pošle rovno kuriérom akoby sa nechumelilo.. ,🤔
Ze je divný. Lebo adresu doručenia vie zadať inú aj bez toho aby ti prišlo info o cene a pod. Možno by som sa tvárila akože, jeeej niečo si mi kúpil? To je predddarcek? :D ved darček sa odovzdáva pod stromom :D
Ak si si darček vybrala tak na cenu sa sťažovať nemôžeš:D
No prišlo by mi to že to náschval odflakol aby nemusel riešiť balík kuriéra čakať baliť...
@jj298 tak povedať priateľovi kvôli tomuto že je kreten je ubohe, avsak 100 príspevkov od rôznych žien že im to príde ako úplne normálne odovzdanie daru, mi nepríde moc úprimne.. pochybujem že by sa nad týmto ženy naozaj nepozastavili v realite..
@jana_eyre_2 Niekomu nepríde úplne normálne ani to, že obdarovaný druhému dopredu káže, čo mu má kúpiť, ako to má zabaliť, kedy mu to má dať a hlavne sa tváriť, že to bude ohromné prekvapenie. A potom sa bude pod stromčekom tváriť, že "Čo to len môže byť?" alebo dokonca: "Jeej, ako to ten Ježiško vedel?"

moj to robil stale ... ale uz nieje moj takze lutujem tu co prisla po mne -ma si na co zvykat 😀