Oblečenie na svadbu mojej sestry
Ahojte dievcata. V lete ideme na svadbu mojej sestry - (35 ludi) rodinna oslava v restaurace v Bratislave. Včera som si volala so sestrou a bavili sme sa o svadbe. Zo srandy som sa pytala ci maju nejaku predstavu o hostoch a ich outfite (nemala som sa asi pytat!!!). Ona mi hovori ze ano, ze muzi nech v ziadnom pripade nemaju cierny oblek a ocakavaju kravatu. Trocha ma to zaskočilo (zas viem ze to nie je extermne vela co si "zelaju") ale napriklad moj manzel ma novy oblek (drahsi / elegantny) a obleky bezne nenosí a pride mi to take blbe kupovat iny kvoli 1 prilezitosti za 300 EUR. Co si o tom myslite? Podła vas ma muz ist na tu svadbu v tom ciernom obleku (aj ked mi to hovorila ze dufa ze tam nikto nebude v ciernom, lebo ze cierny są nosi na pohreb), alebo by ste radsej kupili iny? Dakujem za kazdy nazor.
@chicca555 no nemyslela, dufa ze hostia (muzi) pridu v obleku inej farby nez ciernej. No nic, poviem manzelovi ze ideme kupit cerveny oblek 😇(alebo bude mat na vyber ruzovy / zlty / zeleny)....normalne najradsej by som fakt kupiła ten cerveny nech je sestra rada ze nebude mat moj muz cierny (neciem co by na to zas povedala). 😅
narovinu by som jej povedala a slusne vysvetlila, ze manzel ma novy oblek a je uplne bezne, ze chodia chlapi v ciernych oblekoch na svadby
Ak to neplatí, tak to neovplyvní. Všetci si kúpia to v com sa cítia dobre za toľko koľko môžu minút
@delka86 oslava v lete ? Žiadny oblek... Košeľa a hotovo..
@carmenuska vies co, ja som v jednej sicej skupine na FB, a tam co za traposiny uz robia. Napriklad svadby v takom a takom style a take a take saty. Boze, keby ja si mam obliect nejake saty a la 30-te roky alebo tie 50-te, to je este len trapas, vyzerala by som ako mala gula. Najradsej mam nesmrtelne jednofarebne puzdrovky, dcerku som doladila podobnej farby suknicku a pekne volanikove tricko bez napisov, jednofarebne tiez. Alebo som raz mala site kvetovane saty a dcerka z tej istej latky suknicku. Chlapi mali oblek, ale kedze bolo horuco, tak vacsinou teda to sako len v kostole a na fotenie este a potom dole a motylika. Chlapec cierne nohavice, biela kosela s takymi drobymi vzormi a finito. Babatko biele body a tenke slusnejsie nohavice a este mi zniesol motylika. Kravatu moj chlap neznasa. Vsade, od svojej svadby spred 10 rokov, nosi jeden oblek, ci na pohreb, oslavy, svadby 🤣. Ale momentalne ma +10 kg, ako som na materskej ma HO, tak by si uz asi musel kupit novy 🤣😅. Nie je cierny, je tmavo sedy, s jemnuckym pasikom, ale keby mal cierny, tak bude nosit vsade ten.

čierny je na pohreb? môj manžel sa v takom ženil.. pochovával jedine tak slobodu :D