Oslava - divoké deti
Ahojte baby , chcem nestranný pohľad na vec..
Máme mať oslávu a majú prísť aj deti z našej rodiny...my ich máme veľmi radi o tom pokoj ale oni keď prídu ničia veci ..skáču po gaucoch , posteliach pretože doma sú tak zvyknutý že môžu...otvárajú skrine, a trestnú s nimi ,ťahajú závesy, s pastou búchajú do okien tak že sa trase sklo a aj s našimi detskými hračkami zachádzajú tak že sa bojím aby sa moje deti po ich návšteve mali s čím hrať.uz teraz som zúfalá z toho , pretože oni upozorneniam nerozumejú oni majú voľnú vychovu , ich rodičia sa čudujú prečo naše deti to robiť nemôžu takže tadeto cesta nevedie ,žeby rodičia dali na ne pozor, a upozornili ich.som divná , že nechápem tomuto ,ja viem že každý má inú výchovu ale ak viem že niektorí ľudia nemajú radi toto alebo to tak sa o to postarám aby to moje deti nerobili druhým doma, veď to je ich domov a tam sa rešpektujú ich nariadenia.deti majú 8rokov a 5rokov čiže nie sú to najmenšie deti ktoré nerozumejú😔 som trošku v strese z toho
@hederamonstera áno, moja.hlupost a "vdaka" tvojej múdrosti si budeš detičky učiť doma ďalšie 4 mesiace...a v nemocnici "vdaka" tebe budú vyberať ľudí,ktorým dajú šancu žiť. A "vdaka" tebe tu skrachuje kopec podnikatelov.
@akbara77 mna do toho netahaj ;)

@janka0509 chápem. Ale pochopi teraz niekto,keď mu nedajú na prístroj starku,ktorá má 85 rokov,ale uprednostnia 50 ročného?Lebo o to ide...aby sme sa nedostali tam,kde momentálne sme.a lekári sa bohužiaľ namnozit nedajú, keďže antivaxerov ako keby nasral