icon

Oslava menín sa nekoná: Ako reagovať?

feri0852
Dnes o 04:42

Co si myslite o tom, že kamoška mala meniny, dala som jej peniaze, nech si kúpi co chce, tak to robievame a ona neurobila žiadnu oslavu, pýtala som sa jej ci si ideme vyraziť a osláviť a ze ona neoslavuje meniny, ja som jej ale darček dala, príde mi to také trápne

lukbe
Dnes o 04:48

Buď si jej ho chcela dať alebo si nemusela, ak neoslavuje. Mohla si len zablahoželať, veď to bolo na tebe. Nútila ťa dať ti darček? Tak ako ten bratranec, co nepozyva na svadbu a rozkázal si peniaze? Neviem ludia, co to tu riešite.

anonym_c8203b
Dnes o 05:00

Tak to tak robievate alebo ona neoslavuje? Ci neoslavuje 1.x? Ale neriesila by som

anonym_ec5ffb
Dnes o 05:04

Tak si mala pockat kym bude oslavovat a potom dat darcek. Neoslavuje, nedas. Ak si dala darcek mimo oslavy tak si asi chcela kamosku obdarovat ci ta bude pozyvat alebo nie. Inaksie meniny neoslavuje strasne vela ludi nechapem tu nutnost oslavovat aj prvy den v tyzdni len preto aby sa oslavovalo

anonym_f78365
Dnes o 05:08

Darcek je o tom, že niekomu niečo darujes
A nie výmenný obchod, že niečo za to čakáš
🫣

anonym_946b40
Dnes o 05:14

Trápna si akurát tak ty

anonym_1a8c53
Dnes o 05:23

dat peniaze namiesto kvetu ci niecoho maleho je trapnejsie ako neoslavovat .. ked niekomu nechcem dat nedam.. a ked dam neocakavm za to nic okrem podakovania mozno ... ja tiez neoslavujem,ale vzdy sa najde niekto kto da daku malickost napriklad cokoladku...

zuzana2910
Dnes o 05:34

Nuž, dala si jej pravdepodobne málo tých peňazí. Inak, ani my nerobíme oslavy - ani na meniny. Za mňa úplne normálne riešenie. Kamoške si zablahoželala, bud spokojná. Trápne Ti tu nemá čo byť.

anonym_22f711
Dnes o 05:39

to kolko si jej dala ? ako meniny sa fakt velmi neoslavuju ale tak na kavu ta mohla pozvat

motylik2559
Dnes o 05:40

@feri0852 Toto ako vazne?!? To fakt je tato doba uz tak sebecka, zahladena do seba, ze este aj ked das darcek, tak nieco cakas na oplatku? To fakt ked mas cloveka rada nerobis take veci nezistne? Otras! Nechcela by som ta mat za kamosku. Ja ked niekomu nieco davam, tak necakam nic na revans!- pretoze to robim kvoli tomu,ze mam daneho cloveka rada. Necakam hostiny ani nic obdobne! To je na kazdom cloveku,ci oslavu spravi a ty to nemas co ocakavat len za darcek🤦‍♀️ Co mas 12? Alebo sa to podla teba patri? Na to ti poviem jedno, kazdy ma mierku inde co sa ma patrit a co nie, to ze ty ju mas nastavenu ako v dobe kamennej neznamena,ze ju tak maju vsetci. To co sa pre niekoho patri, pre niekoho sa nemusi...nie je to ziadna predpisana povinnost nikoho. Tak vela stastia a snad kamoska pochopi aka si vychcana,ze za darcek mas ocakavania. Nabuduce jej nedaj nic a aspon to bude uprimnejsie...