Oslava menín sa nekoná: Ako reagovať?
Co si myslite o tom, že kamoška mala meniny, dala som jej peniaze, nech si kúpi co chce, tak to robievame a ona neurobila žiadnu oslavu, pýtala som sa jej ci si ideme vyraziť a osláviť a ze ona neoslavuje meniny, ja som jej ale darček dala, príde mi to také trápne
Tak to tak robievate alebo ona neoslavuje? Ci neoslavuje 1.x? Ale neriesila by som
Tak si mala pockat kym bude oslavovat a potom dat darcek. Neoslavuje, nedas. Ak si dala darcek mimo oslavy tak si asi chcela kamosku obdarovat ci ta bude pozyvat alebo nie. Inaksie meniny neoslavuje strasne vela ludi nechapem tu nutnost oslavovat aj prvy den v tyzdni len preto aby sa oslavovalo
Darcek je o tom, že niekomu niečo darujes
A nie výmenný obchod, že niečo za to čakáš
🫣
Trápna si akurát tak ty
dat peniaze namiesto kvetu ci niecoho maleho je trapnejsie ako neoslavovat .. ked niekomu nechcem dat nedam.. a ked dam neocakavm za to nic okrem podakovania mozno ... ja tiez neoslavujem,ale vzdy sa najde niekto kto da daku malickost napriklad cokoladku...
Nuž, dala si jej pravdepodobne málo tých peňazí. Inak, ani my nerobíme oslavy - ani na meniny. Za mňa úplne normálne riešenie. Kamoške si zablahoželala, bud spokojná. Trápne Ti tu nemá čo byť.
to kolko si jej dala ? ako meniny sa fakt velmi neoslavuju ale tak na kavu ta mohla pozvat
@feri0852 Toto ako vazne?!? To fakt je tato doba uz tak sebecka, zahladena do seba, ze este aj ked das darcek, tak nieco cakas na oplatku? To fakt ked mas cloveka rada nerobis take veci nezistne? Otras! Nechcela by som ta mat za kamosku. Ja ked niekomu nieco davam, tak necakam nic na revans!- pretoze to robim kvoli tomu,ze mam daneho cloveka rada. Necakam hostiny ani nic obdobne! To je na kazdom cloveku,ci oslavu spravi a ty to nemas co ocakavat len za darcek🤦♀️ Co mas 12? Alebo sa to podla teba patri? Na to ti poviem jedno, kazdy ma mierku inde co sa ma patrit a co nie, to ze ty ju mas nastavenu ako v dobe kamennej neznamena,ze ju tak maju vsetci. To co sa pre niekoho patri, pre niekoho sa nemusi...nie je to ziadna predpisana povinnost nikoho. Tak vela stastia a snad kamoska pochopi aka si vychcana,ze za darcek mas ocakavania. Nabuduce jej nedaj nic a aspon to bude uprimnejsie...
Bud si jej chcela dat darcek alebo nie. Ja som dala mojej kamaratke na 40tku darcek, oslavu robila len pre rodicov a surodencov, a vies co? Nepototo som sa z toho.. Tak isto aj ona dala darcek mne, ale oslavu som nerobila. Sme naj kamosky, a toto co riesis ty je uplne sprosta sprostost.
Mne by bolo trápne dať kamoške na meniny peniaze. To radšej čokoládu. Ani by mi nenapadlo očakávať peniaze.
Tak ak si chcela oslavovat a len kvoli tomu dat darcek, tak si mala pockat, ked ta niekam pozve. Darceky sa predsa maju davat preto, ze chces niekoho potesit, nie aby ta niekam automaticky pozvala...
veľmi sebecké a sebestredné. dám darček hocikedy, len tak drobnosť pre radosť, pre 3 naj kamošky. svieti slnko, prší, alebo mi niečo cvrnkne do nosa, alebo meniny, ale nikdy nečakám revanš ! nečakám hlboké úklony, oslavy a hostiny !
ked si hladná, za tie peniaze si mala kúpiť jedlo pre seba, lebo darovať kamoške hotovosť je trápne a úbohé. radšej pozvať na kávu a koláčik, alebo darovať čokoládku, oriešky, balíček ovocia , nie € preboha
Tak si to mohol poňať tak, že ju niekam vytiahneš, že si idete niekam sadnúť len tak. Neviem. Ale keď je to kamoška, tak by si hádam mohol vedieť, či oslavuje, či neoslavuje a tak.
Tak si mala pockat kym bude oslavovat a potom dat darcek. Neoslavuje, nedas. Ak si dala darcek mimo oslavy tak si asi chcela kamosku obdarovat ci ta bude pozyvat alebo nie. Inaksie meniny neoslavuje strasne vela ludi nechapem tu nutnost oslavovat aj prvy den v tyzdni len preto aby sa oslavovalo
@anonym_ec5ffb presne ja tiež neoslavujem ale občas mi niekto niečo dá...väčšinou čoko alebo tak ale aby som sa cítila blbo že som ho za to nepoznala na oslavu mi príde zvláštne obdarovavame lebo chceme a nie preto že za to niečo čakáme..
Trápna si ty, v živote som meniny neoslavovala dákou párty, ty kde žiješ ? Sú ľudia čo navyše nemusia oslavy
Dať kamarátke peniaze k meninám? Nerozumiem..Raz vám z tých osláv prepne
Meniny neoslavujeme. Dáme si drobnosť a tým to hasne. Žiadne oslavy, honosné posedenia, večere v reštaurácii. Proste si podáme ruku a koniec. V dnešnej dobe sa niektorí príbuzní/známi ani neunúvajú napísať obyčajnú správu..
Ty si jej nedal darček ale peniaze a asi to nie je kamoška keď sa neviete dohodnúť na jednom meninovom dni.
@feri0852 a táto čo,tej nedávaš darčeky,tak ani ona tebe nedá?
14. aug 2026
tmavovlásky, najlepšie čierne s dlhými vlasmi, ideálne s väčšími prsiami, mierne osmahnute, žiadna bleducha. Jednu takú mam doma 😘
https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/ake-typy-zien-sa-pacia-muzom/
@feri0852 akoze, dal si darcek, cakas oslavu?? :D Pre mna je trapne davat kamoske peniaze ako darcek na meniny. Mal si jej dat cokoladu, maly kvietok a bolo by to vybavene. A za darceky sa nic nezvykne "ocakavat".
@feri0852 * dala som jej peniaze, nech si kúpi co chce *
to sa dáva žobrákom sediacim na chodníku do čiapky
@feri0852 * dala som jej peniaze, nech si kúpi co chce *
to sa dáva žobrákom sediacim na chodníku do čiapky
@anonym_c6c9e4 a najlepšie je, že jej blahosklonne darovala 5€ y očakávala pozvanie na večeru 😁😁
@feri0852 da ti ona na tvoje meniny a nerob oslavu
Davas jej darcek preto ze je to tvoja kamaratka, nie ze cakas ze ta zavola niekde do mesta parit
Doteraz meniny oslavovala? Tak asi sa jej zmenili priority, da ti aj ona na tvoje meniny a treba sa zmierit, ze si uz do mesta nevyrazite 🤷🏻♀️
@anonym_c6c9e4 a najlepšie je, že jej blahosklonne darovala 5€ y očakávala pozvanie na večeru 😁😁
@anonym_ec5ffb a este nejaku veceru a drunky k tomu 🤣

Buď si jej ho chcela dať alebo si nemusela, ak neoslavuje. Mohla si len zablahoželať, veď to bolo na tebe. Nútila ťa dať ti darček? Tak ako ten bratranec, co nepozyva na svadbu a rozkázal si peniaze? Neviem ludia, co to tu riešite.