Páči sa vám meno Aurora?
Ahojte chcela by som vediet Vas nazor na meno Aurora a jej vyznam
@zuzkat1 preco?neni to tak moja bude franciss franceska slovensky
@stary_ujco haha..vyjadrenie stareho ujca
Haha, pudlik mojej susedy sa tiež volá lindsey...
@stary_ujco sak ja stale vravim Lindsey najkrajsie meno na svete....😘
@lindsey no zabija hahaha.Kazdy nech si da ake samu paci a basta))))))))U nas sa davaju dva mena na Sk neviem ako je to.
nie nepaci
Paci velmi🙂
nie nepaci
meno môže byť.. ale závisí od priezviska..
chúďa dieťa, ktoré by sa malo volať Aurora Kováčová.
@eliniatko - preto ti to nepride na um, lebo si nezila v dobe pred 89-tym. Uz v skolke sme kreslili lodky menom Aurora, v ZS sme raz do tyzdna travili jednu hodinu v cervenej triede, kde sme sa rozpravali len o Leninovi. Kazdy rok vystupenia k VOSR, kopec basniciek, pionierske satky a rovnosaty, kulturaky. Vzdy Aurora, to som sa az v dospelosti dozvedela, ze je to aj zenske meno. Aurora = lod, ked pocujes Dunco, tiez si predstavis psa, ci nie? Nekomentujem meno, len to, ako je to mozne, ze to evokuje niektorym ludom lod. Pamatam si Zornicku a na uvodnej strane basnicku s nazvom Aurora, za nou krasna lod a text : ....tam, kde sa velka rieka neva do belaseho mora vlieva, na vlnach stoji slavna lod. Ked z tejto lode padol vystrel, chudobny clovek chrbat vystrel a vojska sa dali na pochod. ...Zaver si presne nepamatam, cosi ako : ... a vydobyli nam zivot novy, vdaka sudruhovi Leninovi... Po takomto kvalitnom vymyti mozgu, je to jednoznacne len lod.... chichi 🙂
@lilianna1xs no pretoze podla mna sa ma meno hodit k priezvisku a teda aurora kovacova alebo franciss novakova znie velmi divne
@zuzkat1 mi sme zmenili iba Ova na priezvisku sa zdalo mit smiesne takze mame skratku aj my zeny.
@dahra môže byť, ale - táto generácia (moja ani tie nižšie) to už neriešia a ani nebudú, takže je to aj tak jedno 🙂 my žijeme, rodíme, vyrastáme - teraz, nie za komančov, už ich ani nepoznáme, tak ani mená nemusíme obmedzovať kvôli týmto veciam, na čo 🙂 môže byť že niekomu evokuje, ale už som počula aj že Alan, Nela a Lily niekomu evokuje psa, lebo ho poznali, a pritom sú to mená ľudské v prvom rade.
Moja svokra sa volá María Aurora a u nej to znie husto, lebo za tým nasleduje jej dlhé španielske priezvisko. Keď som sa dozvedela, ako sa volá, povedala som si hm, to je meno ako pre riaditeľku zemegule. A moja svokra aj skutočne je riaditeľka zemegule 😀 😀 😀
Nie nepáči
@issiq prepáč ale ešte som nepočula že by niekto macku volal mojim menom Siana
Áno mne sa paci ja by som aj dala také
radsej by som dala meno Aurelia.

Je také aristokraticke... Svojej kobylke na zámku by som ho dal.