icon

Páči sa vám meno Aurora?

issiq
26. feb 2013

Ahojte chcela by som vediet Vas nazor na meno Aurora a jej vyznam

maruska24
4. mar 2013

@issiq nazvi to prosím že realistická. Meno je krásne, v Taliansku, mám tam neter, a jej kamoška, krásna Talianka, sa zhodou okolností volá Aurora. ALe je to na tebe, výber mena predsa nemôže ovplyvniť diskusia na nete. Len ber na vedomie, že s menom bude žiť tvoje dieťa celý život.

lllllllllllll
4. mar 2013

@issiq mne sa to nepaci lepsi je Titanik 😉 ale ak chces poradit meno tak moje oblubene je Eva ,jednoduche ,kratke rychlo zapamatlne a budu ju volat Evi

zuzkat1
4. mar 2013

@issiq ja by som na slovensku nedala meno aurora.cely zivot posmech.

katkabac
4. mar 2013

Tu na okoli som nepocula aby niekto dal taketo meno.Ale kamaratka kt.zije v zahranici dala dcerke meno Aurora mne sa paci.My mame za par tyzdnov termin a vobec nemame vybrate dievcenske meno.Uz pri druhej sme mali problem vybrat to vhodne.Takze drzim prsteky aby ste dobre vybrali

atreyu
4. mar 2013

@issiq Áno páči sa mi to meno...naša mačka sa tak volá 😀

issiq
autor
4. mar 2013

Ovce 😀 😀

ajka30
4. mar 2013

Nechapem, naco niekto otvara temu, ci sa niekomu paci/nepaci meno, ked nasledne ako dostane negativne odpovede, tak je urazeny.... 😒 Daj meno ake chces, vzdy sa najde niekto komu sa bude pacit a niekto komu bude smiesne. Nechapem pointu takychto tem.

issiq
autor
4. mar 2013

nikto nieje urazeny beriem aj negativne odpovede len sa smejem nad obmedzenostou to je vsetko 🙂

janaal
6. mar 2013

@issiq normálne si môžeš vyhodnotiť kolkokrát tu niekoho bavilo spomenúť loď a mačku 😀 že to niekoho ešte baví a stačí ozaj napísať ANO alebo NIE

nikolka2
6. mar 2013

Áno paci ,,kazde jedno meno je pekne ...aspon pre mna 🙂

katka121
6. mar 2013

meno ako také nie je zlé ale ako ju budete volať? Aura? Rora? resp. ako ju budú oslovovať iné deti a starí rodičia toto meno sa mi páči iba v znení Aurora ale so skúseností viem že deti si to skrátia a babičky budú oslovovať Aurorka
Mám známu dala tiež také dlhšie meno Roland - rodičia ho volajú Rolo, detí Rolík a babka Rolandko ....a vôbec nikto ho neoslovuje Roland jednoducho tomu sa nevyhneš - pekné meno ale nik ho nepoužíva.
kolegynka má Jozefa- keď plánovali meno tak bola skalopevne presvedčená že ho bude oslovovať iba Jozef - nijak inak a teraz mu nik inak nepovie ako Dodo - aj jeho spolužiaci boli úplne prekvapení keď sa po čase dozvedeli že on je vlastne Jozef.....to až keď mu kukli na vysvedčenie - polročné

bajciatko
6. mar 2013

Nie

issiq
autor
6. mar 2013

@katka121 Je to pravda rodicia vyberu meno a okolie si to meno zmeni ako chce..ale poznam aj mamky ktore za kazdym opravuju ze to nieje Dano ale Daniel 🙂 napr

aura68
26. dec 2016

Krásne meno ❤️

eliniatko
27. dec 2016

Mne sa Aurora veľmi páči, krásne. také univerzálne. Prezývajú ich (min. v zahraničí) Rory. Ale netreba skracovať, zasa také dlhé to nie je, pekné je to aj ako to je.

eliniatko
27. dec 2016

@katka121 kamarátova známa má Rolanda a volajú ho Rolko, uch, to meno zrazu úplne inde prejde takou prezývkou.

srdeenko19
27. dec 2016

Áno, páči, aurora je kraaasne meno 😍

misela36
27. dec 2016

Je to krásne meno.Ešte k tomu nejaké pekné priezvisko...😉

eliniatko
27. dec 2016

spätne som si zrýchlene prešla príspevky a zabilo ma stále porovnávanie s loďou a leninom a potemkinom... preboha... 😀 mám 26, zš, sš aj vš, vždy samé jednotky a výborná študentka, ale že by mi pritom napadla loď... bože jedna loď za históriu, bolo ich milión a väčšina pomenovaná ženskými menami... normálne nechápačky. že by som k nej prirovnávala malé dievčatko, bábo... mala som na zš spolužika aj Vratka (čo písali v inej diskusii že sa m budú smiať) nikto sa mu nesmial, ani raz... žiadne "zvratko" a pod. v živote by to nikoho nenapadlo len mamičky tu na MK)... a zdrobneniny - mnoho ľudí dostane prezývku, aj taký s "obyčajnými" menami čo sú v top 10 a pod. ako napr. Šimon (sajmon, šajmy, čšjmon, to všetko som už zažila a pod.) a nemusí tá prezývka byť pekná... aj horespomenutý Rolko z ktorého sa mi ježia chĺpky... a je to meno oveľa krajšie a univerzálnejšie ako Vanessy, Jessicy a pod. ktorých je už teraz aj u nás dosť... príp. Lilienky/Lilianky/Lillienky/Lillianky a ktoviekoĺko zdvojení ešte... ktorých je ešte viac a aj tak sa dávajú a tiež sa im nikto na ihrisku nesmeje... to iba mamičky čo ostali hlavou v komunizme alebo v učebnici dejepisu? divné. nenapadlo by ma že to by akože malo byť meno za ktoré sa niekto bude smiať alebo nedabože ako niekto spomenul, že sa bude "hanbiť predstaviť". teraz? v čase všetkých možných mien, globalizácie, ale aj stoviek napr. Onurov a Šeherezád? mimo tých, viac by som sa hanbila predstaviť ak by som bola jedna z napr. 10tch Sofií, Emiek a pod. v triede - čo teda nastane, toho sa nemusíte báť, pri tom, ako veľa ich teraz je... ako seriózne veľa. a priezvisko mi k nemu nevadí tiež žiadne, keďže to je uni meno bez divných písmen či inej výslovnosti, čo napr. taká Jessica nie je a aj tak ju dávajú...

yollanda
27. dec 2016

aurora je pre mna lod.

ckatka
27. dec 2016

@issiq škoda že si nenapísala vaše priezvisko. Možno máte také ku ktorému sa hodí a bolo by po diskusii. Ja by som ho nedala lebo k nášmu sa nehodí. K vášmu sa môže. Ja by som sa napríklad tak volať nechcela hoci meno samo osebe sa mi páči. Všetko je otázka zvyku.
Ale vadí mi ze zosmiesnujes...resp máš ironické poznámky na ľudí čo diskutujú. Tak si ju nemala zakladať. 😊 alebo si mala napísať že vyžadujes čisto odpoveď ano/nie a dat to ako otázku a nie diskusiu. Sorry píšem z mobilu tak interpunkcia pokulhava

ivanka12311
27. dec 2016

Nie vobec sa mi nepaci pride mi to akp meno ako od bohyne alebp nazov lode.Ale sto ludi sto chuti ;)

dai
27. dec 2016

ano... paci - spaja sa mi s detstvom🙂 v romane hrbac bola aurora nadhernym dievcatom🙂 a tak mi to zostalo...

bibbina
27. dec 2016

ano, paci, krasne meno 🙂

opica
27. dec 2016

Podla mna velmi pekne meno.
A never tomu,ze meno budu komolit a menit. Mam doma tri deti so sice slovenskymi,ale nestandardnymi menami a volaju ich vsetci tak ako sa ma-gregor,jergus a elias...nikto ziadne komolenie neriesi...

dominika_klara
27. dec 2016

sa mi spaja s Damou v zavoji :D

lilianna1xs
27. dec 2016

je zaujmave Meno Slovensku sa pouziva,Nasa bude franciss Monicc .

mirkave
27. dec 2016

Nepaci sa mi. Vyznam mena neviem.

lilianna1xs
27. dec 2016

@mirkave My nezije na Slovensku mne sa mena vobec nepacia akurat Dominika nemaju vyznam kazdy jeden ma to iste.

lejlla
27. dec 2016

nepaci sa mi....