Páči sa vám viac meno Daniel alebo Leon?
zatial mám vybrané tieto 2 mena...neviem nakoniec co si vyberieme 😀 možno 3. :D
Leon je meno a dokonca sa pouziva aj pre ludi a dokonca je aj mesto leon provincia castilla y leon - spanielsko - preto sa ajseat vola leon kedysi spanielska firma - teraz sa mi vidi ze patri nemcom - davala modelomsvojich aut mena spanielskych vyznamnych miest- seat TOLEDO, CORDOBA, LEON, IBIZA, ALTEA , ALHAMBRA
@cat
A k tomu vyberu v prvom rade sa musi pacit meno vam ako rodicom mozno pre sk sluch znie prijatelnejsie daniel y ked leon je tiez velmi pekne meno i ked pre malicke dieta mi pride dost tvrde ale silne meno
jednoznazne by som dala daniela 🙂
je to len na vas.. no mne sa viac paci Daniel
Daniel
obe sú pekné, ale hľadela by som sa aj na priezvisko a podľa toho sa aj rozhodovala. 😉
Daniel
Daniel 🙂
Daniel
Leon 🙂
daniel
Daniel
určite Daniel
Leon
takze ako vidis,jednoznacne vyhrava podla nazorov mamiciek Daniel,naozaj prekrasne meno 😉 😉 😉
Jeden znamy profesor historie sa vola leon sokolovsky. Na to, ze je to takmer 70 rocny pan sa mu toto meno nesmierne hodi 😉 Takze da sa to meno pouzit aj ked uz bude starsi a nebude to vyzerat smiesne. Ale zalezi na priezvisku, ci sa k vam viac hodi daniel alebo leon 😉
Daniel
Daniel 🙂
Daniel
LEON
🙂 kraasne a nie tuctove
Daniel 🙂
Maxim.
Mne osobne Daniel, Danko , Danik 🙂 ...
jednoznacne Daniel aj my sme chceli Daniela a narodila sa Adrianka 🙂
Daniel 🙂
Zavisi to aj od priezviska ... Leon 🙂
Mne Leon... mojej sestre zas Daniel... 😀
Jednoznacne Daniel 🙂 Je to celosvetove meno a vsade na svete sa rovnako pekne vyslovuje 🙂
mne sa páči Daniel...
jednoznacne Leon, Daniel je uz otrepane a stale si spomeniem na to zviera..

Daniel