Partner sa opil na krste, sme pred 2. IUI a mňa to rozhodilo
Ahojte dievčatá obraciam sa na vás s prosbou boli sme s partnerom na krste jeho neterky mal byť krsny ale zvrtlo sa to.on sa tam opil jak doga že som ho musela niesť domov celú noc pobehovať strážiť ho asi niektoré poznáte... A to rano staval do práce na 5 hodinu .problém je v tom že my sa snažíme dlho o bábo nedarí sa boli sme už aj na 1 iui caka nás druhé prave sa stymulujem...Neviem či som taká precitlivena proste strašne sa hnevam že ma nechal celý krst sedieť samu a to myslím doslova nikto si ma tam vôbec nevšímal ako keby som cudzia a bolo my to dost neprijemne skupinka právo skupinka vľavo a ja v strede jak dočká. Do toho som mala migrenu s liekov a nemohla som si nič dať od bolesti...Neviem či sa s ním mám porozprávať či ostať ticho a čakať neviem čo my poradíte ako mu vysvetliť jemné že sa cítim ako cudzia keď som mu to vravela povedal my len že nech si nenamyslam a že sa my to zdá.
@beky1813 nie čakala som iba na jednu blbu otázku že nech si prisadnem nemôžem sa predsa strkať len tak .nepotrebujem aby ma obskakovali a správali sa ku mne ako k princeznej ale mohli ma aspoň zavolať k sebe na to že som im robila šoféra rozvazala ľudí domov a nezobral a ani cent si myslím že si to mohli aspoň trošku vážiť. Nie nehrám ja som ju chcela aj dopestovať ale nechceli my ju dať.pn som 3 mesiace lebo sne boli na iui a bola som na výnosy a keďže robím fyzicky veľmi ťažko tak my to v centre odporúčali byť doma.
@lenkakravcova my sa chceme vziať na krste aby to vyšlo lacnejšie.
Ach táto túžba po dieťati.. aj mňa vždy všetko rozhadzalo..😂 spravte si čaj vyložte si nohy a prečítajte si svoj príspevok ešte raz a len sa zasmejte..😊 kľud.. toto nikomu nepomôže a obsluhovať chlapa? 😂 Ja sa z toho môjho ráno vždy smiala že načo pije keď to nevie nie to ešte sedieť pri ňom..😂😂😂 pozitívne myslenie znamená nad smútkom zvíťaziť.😊 Ja to poznám..😉
@thoughtfulweirdo ta hudba nieje vôbec zlý nápad
@zenaajmama každý chlap je iný .. Môj má 25 a kým som otehotnela mal 24 a hlavu v smútku prečo sa nam to podarilo až na 3ti krat kde ešte aby rok bol na tom že chcem a neda sa to by sa zošalil už ..
@lmaca fakt nerieš jeho rodinu. Moj muž má sestru ktorá tiež má babo, ja som otehotnela mesiac po jej pôrode a vieš čo ? Tá žena mi tak závidí že ja som vydatá, žijem si samostatne, čakala som plánované bábo a ona ? Je matke na krku, s chlapom čo ma exekutora, je rozvedený a otehotnela nahodou. Ju na mojej svadbe šlo rozpučiť od žiarlivosti. Moja svokra ? Predam, darujem, doplatim .. tiež nic moc ale 3 stretnutia do roka zvladnem a ostatok neriešim .. Na tvojom mieste kašlem na to čo povedia a ako sa správajú ostatní. Nikdy nikomu nevyhoveješ a ty musiš byť psychicky v pohode keď to bábo chcete .. Keď sa budeš trápiť nad hňupovinami, nepodarí sa ..
Strasne zle sa to cele cita,skus pocvicit gramatiku. Skuste poriesit najprv rodinne zalezitosti a potom si spravte dieta,aby si o rok nevypisovala,ze priatel sa opija a ty si sama s dietatom.
@lmaca Na mensich oslavach si vypije poharik vina, na druhej strane tvrdis ze cca 8 krat bol totalne opity - tak si vyber. Kazdy, kto mal alkoholika v rodine ti povie, ze vypit 7 deci tvrdeho pocas krstu neni dobre znamenie. Ale tak potom su ti zeny, co si myslia, ze pohodicka. Vypit 7 deci palenky uz chce pomerne vyssiu toleranciu, znamena to, ze znesie dost.
Moj nazor je, ze si vypije rad a pomerne casto, mala by som sa na pozore.
@lmaca porozpravaj sa s partnerom o tom co ta trapi...ale to,ze sa opil tak to nieje nic hrozne...asi ho to zobralo,pohlad na malu neterku...to,ze vy sa snazite a nezadarilo sa...to,aby vztahy boli v rodine sa musis posnazit ty...aby zmenili na teba nazor snaz sa s nimi komunikovat a ak sa aj tak nic nezmeni proste to neries...nemusia byt z vas kamarati na zivot a na smrt.
no pozri sa na to z nadhladu. ak sa ty necitis dobre, je mozne ze aj on. preco by sa inak opil, ked bezne nepije. jeho reakcia je vlastne = neries. zrejme ma tiez stres, nevie ci bude nebude otcom, ty sa menis (hormony to je husenkova draha, ked som bola tehotna tak to bola jazda!) takze ujasni si co teba trapi - z coho mas strach, co ta stve... a potom pokecaj s nim, vychit nejaku pohodovu chvilu. obidvaja stojite pred velkou zmenou a obaja sa s tym potrebujete vysporiadat. navyse iui je asi viac na nervy, viac neistot a strachov. Hlavne neutekaj pred riesenim ale pories si to najprv sama v sebe a potom chod za muzom.
@beky1813 To iste plati aj o zenach. Nie, nevidim v kazdom len zle a negativne, poznam dost fajn chlapov (kamaratov). urcite vie velka cast chlapov pit aj s mierou, a ked viem, ze som krstny tak sa neozeriem a viem sa ovladnut. Neznasam na mol ozratych ludi, to je vsetko. Bez ohladu na pohlavie, hnusi sa mi to. Je len malo nechutnejsich veci ako zena tahajuca opiteho domov z dennej akcie. nemam nic proti tomu, ked si niekto vypije a opije sa s kamaratmi - ak nevidis rozdiel, tak bohuzial
Inak vysoké dávky alkoholu pred iui fakt zvyšujú úspešnosť zákroku a kvalitu spermií....

@majka99999 zo svokrovcami to je ok ale iba keď sme tam my a jeho rodičia a nie všetci.