icon

Po akom čase chodenia vás partner požiadal?

5. nov 2021

Ahojte,
viem, že je to veľmi individuálne, no viem aj to, že keď žena s mužom randí a keď sa dostanú k tomu, že i spolu napríklad varia a aj žijú spolu, tak muž nemá zväčša potrebu tento jemu vyhovujúci stav posunúť na úroveň manželstva.
Po akom čase chodenia Vás požiadal o ruku?
Diky😍

Strana
z3
lucikim
5. nov 2021

Zacali sme spolu byvat skoro, asi ani nie po 3 mesiacoch a nieco viac jak o rok ma poziadal o ruku a o dva mesiace sme mali svadbu. O dva tyzdne mame prve vyrocie🥰

dominika_sk
5. nov 2021

Proste sme išli okolo mestskeho uradu a že poďme sa spytať či maju volne terminy na svasbu, tak sme vbehli, vybrali a potom sme zobrali😂

monkabohdalova
5. nov 2021

Požiadal ma po 2 rokoch chodenia 🙂

cecilia29
5. nov 2021

Po troch mesiacoch 😍

martaturi
5. nov 2021

Mňa môj požiadal o ruku po 3 mesiacoch chodenia 🙈😄 ale vzali sme sa po 3 rokoch a práve dnes máme 10 výročie svadby 😊❤️

ivana11155
5. nov 2021

Po 4 rokoch, pred svadbou sme spolu nebyvali.

jaja8_9
5. nov 2021

Cca po 2 a pol roku

matus7030
5. nov 2021

Sme spolu 13 rokov, od mojich 17. Ale ziadost o ruku prisla az po 8 rokoch 🙂 V čase keď som už skončila výšku a začala pracovať.

cecilia29
5. nov 2021

@martaturi my sme sa brali do 3 mesiacov od požiadania. Čiže od spoznanie svadba po 6 mesiacoch 🙂 ale brat sme sa "Nemuseli"

lucia851
5. nov 2021

Po 1,5 roku chodenia

jaskolka
5. nov 2021

Po 5 mesiacoch vzťahu. Po polroku od zásnub bola svadba

matenka
5. nov 2021

Po 2 rokoch, do pol roka bola svadba, teraz sme spolu vysr 16 rokov 😱 a 3 deti

kkiikkaa
5. nov 2021

Ja som mala 16,on 19-keď sme sa spoznali, na 7.vyrocie zásnuby,svadba po 2r. Teraz sme spolu 23r🤦 (14r manzelia)a máme dve slečny-11r a 7r. Celý život s jedným človekom...

amelie2017
5. nov 2021

Prveho pol roka vztah na dialku, potom som sa k nemu prestahovala, po 2 rokoch ma poziadal o ruku, do roka sme mali svadbu, o dalsi rok prve dieta. O chvilu oslavujem 5. vyrocie svadby.

lilyianka
5. nov 2021

Mňa síce nepožiadal, nejako sme sa k tomu prirodzene dostali,že urobme si svadbu. Totižto u nás to bolo takto: zoznámili sme sa,po 2mesiacoch sme spolu začali bývať, po roku a pol sa rozhodli,že ideme riešiť dom a že by bolo fajn sa vziať. Takže po 2r od zoznámenia sme sa vzali.

kkovacovak
5. nov 2021

Keď spolu varia a žijú nemá potrebu? 😄 Tak buď ju má alebo nemá a s týmto to nemá nič. Mňa požiadal po 2,5 roku t.j. po dvoch rokoch spolužitia a spoločného varenia 😄

evkamotka
6. nov 2021

Po 8 mesiacoch od prveho stretnutia. Nebyvali sme spolu do svadby

Strana
z3