Po akom čase chodenia vás partner požiadal?
Ahojte,
viem, že je to veľmi individuálne, no viem aj to, že keď žena s mužom randí a keď sa dostanú k tomu, že i spolu napríklad varia a aj žijú spolu, tak muž nemá zväčša potrebu tento jemu vyhovujúci stav posunúť na úroveň manželstva.
Po akom čase chodenia Vás požiadal o ruku?
Diky😍
@sense niektori chlapi to neberu ako zasnubny prsten, ale ako to raz vulgarne kdesi napisali ze drzhubu prsten.
po 4r spolu, este na vyske, sme sa zasnubili, po dalsich 4r spolu a uz aj spolocneho byvania, mi povedal, ze ma sice strasne miluje, ale svadba je pre uboziakov, co uz nic od zivota necakaju, takze ziadnu nechce..
rok som to rozdychavala a potom si nasla takeho "uboziaka", co ma poziadal o ruku hadam hned, ako sme sa oficialne dali dokopy (poznali sme sa predtym) a s ktorym sa uz viac ako 10r uistujem, ze ta svadba bol vyborny napad... 🙂 🙂
@beronsche 8 rokov a nič?
Veru, dobre si spravila. Veľa šťastia a lásky do dalsich rokov prajem.
Po 10 rokoch. Začali sme spolu chodiť, keď ja som mala 17, on 19. Ešte som bola na výške. Dlho sme spolu žili a svadbu sme nejak neriešili. A zrazu ma prekvapil, fakt som to nečakala. Do 4 mesiacov sme svadbu zbuchali a takmer presne po 9 mesiacoch sa nám 1. synček narodil. Teraz máme už synov dvoch v októbri sme oslávili 7. výročie svadby a 17. výročie vzťahu. ❤️ Ešte dodám, že manžel je môj prvý a verím, že aj posledný chlap. ❤️
V pondelok na MDŽ 1. rande, v stredu 2. rande, to sme už mali dohodnuté aj mená našich budúcich detí - ideálne dvojičiek🙉....v piatok sa ku mne nasťahoval, po 4 mesiacoch žiadosť o ruku a hneď potom zistenie, že budeme rodičmi, o 2 mesiace na to svadba, sme spolu 11 rokov, 2 krásne a zdravé dcérky...pre mňa top manžel, som šťastná, nemám sa naozaj na čo sťažovať.
Mám kamarátku čo chodila s priateľom mesiac, potom sa k nemu nasťahovala po tom mesiaci randenia, o tri mesiace sa zasnúbili, o ďalšie tri mesiace sa brali a doteraz sú spolu asi 7 rokov 😅
Po 4 rokoch s tym, že my sme mali vzťah od začiatku na dialku. Potom 2 roky sme boli zasnúbený ( chcela som dokončiť školu a mala som dobru prácu). Potom sme mali svadbu rozdhodli sme sa žiť na Slovensku. Tak manžel sa vrátil. Teraz sme 5 rokov manželia.
chces, aby ta chlap poziadal o ruku, ci sa chces vydat? lebo aj v mojom okoli aj tu na koni je kopec bab, co su zasnubene uz roky, uz maju aj deti a vydate nie su, lebo chlapi sa k tomu akosi nemaju. poziadanie o ruku, zasnuby a snubny prsten nic neznamenaju, ak sa to neposunie do svadby, co sa v mnohych pripadoch neposunie.
a k veci - po roku a pol sme sa zasnubili, 4 mes.na to sme sa vzali
Po 5.mesiacoch 😁 ale bolo to 5 mesiacov intenzivnych stretnuti a rozhovorov 🙂 a presne na rok od nasho prveho stretnutia bola svadba a uz cakame druhe dieta 😊❤️💙 uz je tomu 4,5 roka
Po 10 rokoch. Ale začali sme spolu chodiť keď sme mali 16. Už sme 1,5 roka žili v spoločnej domácnosti a pár mesiacov vo vlastnom. Svadba bola o pól roka
My po 6 rokoch zásnuby, Žili sme spolu asi 4 roky v zahraničí, tam ma požiadal o ruku. Mala som 27.
Po 3 mesiacoch chodenia, o 3 mesiace bola svadba.. predtým sme sa poznali vyše 2 rokov, denno denne sme boli spolu, v práci aj mimo nej. Nie nebola som tehotná
@matkahelka chcem svadobný obrad a k tomu mi romanticky predchádza, že by bolo krásne, keby ma požiadal.😍😘
Nie ale ruze a kvety nosi doteraz. Bratov spoluziak, cize nie uplne neznamy, len z bratovho kamosa sa stal moj kamos a neskor manzel 😄
Dva roky po zasnúbenie ( vraj darček k maturite 🙈🤣) a o ďalšie dva svadba a o ďalšie dva prvá vlastná minikópia 😄

Po roku a pol, po dvoch sme mali svadbu. Ale dosť záleží na veku.