Po akom čase vás priateľ požiadal o ruku?
Baby po akom case vás priatel požiadal o ruku?
Mali ste reálne partnera ktorý bol v tom trosku skepticky. Drzal sa na uzde? Moj o tom síce niekedy hovori alebo vtipkuje ale na druhu stranu koľko krat zahlási že si to vie tak o 5 rokov predstavit a ja som teda celkom zufala. Naťahoval Vás niekto takto?
Sme spolu dva roky a dva roky spolu aj zijeme. Neviem si predatavit že si má bude chciet zobrat po 7 rokoch zivota ( vie to niekoľko krat sme sa o tom rozpravali). Ako hovorím raz vtipkuje že by má za ženu chcel čím skôr a potom zas nie. Som z toho celkom smutná
Poziadal ma po 4 rokoch.Dodnes nie sme manželia,sme spolu 17 rokov,máme dve deti
@uprimnazienka mna muz poziadal o ruku po roku, vobec sme spolu nebyvali a zijem 15 rokov v peknom manzelstve. ked tu citam ako sa roky zeny s chlapmi vlacia, dalsie roky spolu byvaju, peru im, varia, robia full servis a ked sa konecne po sto rokoch vezmu, tak sa po 3-4 rokoch rozvadzaju,lebo si nerozumeju. to za tych x rokov, kym spolu zili, nestihli zistit, ci si budu rozumiet. ak je chlap vyzrety jedinec, nepotrebuje x rokov na to, aby vedel, ci zena je ta prava
Manžel ma požiadal o roku po troch mesiacoch a svadba bola presne do roka a do dňa, odkedy sme sa prvýkrát videli. Tento rok oslávime 10. výročie ❤️.
My sme sa zasnúbili po polroku, rok a pol odkedy sme sa spoznali sme mali svadbu a v júli budeme mať 13. výročie 🙂 a máme 👧👦👦👦
Si ešte mladá, neviem kam sa ponáhľaš. Dva roky vzťahu zase nie sú tak veľa, aby si dokonale spoznala človeka. Mna požiadal pi ôsmich rokoch, ale iba preto, že ja som sa do toho veľmi nehrnula. A spolu sme už veľmi -veľmi dlho, ale ja som vedela, že ide o stabilný a kvalitný vzťah, preto mi na tom nezáležalo.
My sme sa brali po 8 rokoch ale manžela som spoznala v 16tich tak sa nebolo kam ponáhľať 🙂 prvé dieťa prišlo 4 roky po svadbe 🙂
My sme sa zasnúbili presne po 4r.(chodili aj bývalí sme spolu na VŠ).Potom po ďalších 4r sme mali svadbu 😉.Vydávala som sa ako 28r.,chlap-32r.Prve bábo sme mali 5r.po svadbe.Uz sme spolu 23r a z toho 15rmanzelia😉😂.
Požiadaná po vyše 10 rokoch, po 10,5 roku sme sa brali a sme spolu dokopy skoro 18 rokov
Po 11rokoch :D v maji mame 4 roky ako manzelia . Ja mam 30r a on 36
Po 3rokoch, svadbu sme mali 2roky po zasnubach a aj to na muzove naliehanie😄
Hm s bývalým som bola 10 rokov a stále mi hovoril že už by ma ak požiadal potom zas ze nie a furt to odkladal až sme sa rozišli nikam sa to neposuvalo
Terajší už manžel ma požiadal o ruku po roku 😊
20 rokov, 3 deti a stále nic🤭🤣 nejako zabudol, iba sme sa zobrali proste😂 po pol roku chodenia v 3mesiaci🤫tehu
Po 2 týždňoch a sme spolu 16 rokov a máme tri deti 😍🥰
Sam by ma nikdy nepoziadal.Donutila som ho.Dala som mu na vyber bud sa vezmeme alebo je koniec.Dala som mu na rozmyslenie pol roka. A v posledny den terminu ma o ruku poziadal.Zobrali sme sa po 5 rokoch vztahu.Teraz sme uz 13 rokov manzelia.🙂
Keby mi priateľ nevedel dat jeden trápny prsteň, ktorý ho v podstate k nicomu nezavazuje, len preto, že by si mala dušicku na mieste a pritom vie, že je to pre Teba tak dôležité, zamyslela by som sa, či by som si nevybrala radšej empatickejsieho priateľa. Na druhej strane, máš len 23, vo väčšine prípadov je to málo, na to vedieť, že toto je ten správny partner do konca života.
Po 7 rokoch. Najprv sme spolu byvali v malom,potom vo vacsom a v najvacsom 😄,pobehali sme europu,uzivali sme si,muz si rozbehol biznis,ja som sa zapracovala a potom zbytok.A zasnuby sme asi ani nemali. Ja v tom nevidim zmysel. Ako dvaja dospeli ludia po 30tke sme sa spolocne rozhodli,ze sa vezmeme,sli vybrat termin na radnicu a za 3 mes.bola svadba. Malá ,len rodina a slavnostny obed,potom grilovacka pre priatelov a sup na 2 tyzdne na Zakynthos.
Moja kamoška poziadala o ruku priatela 29 .2 vtedy vraj žiadajú ženy o ruku niekde čítala.Tak to riskla,a chalanisko dojatý suhlasil uz su manželia 10 rokov
My sme sa brali po 11 rokoch :D
Po 8 rokoch zásnuby a po ďalších dvoch bude teraz svadba.. žiadna dráma.
Brali sme sa po 10tich rokoch,ci sme vybavili Sobasny list alebo papier o otcovstve bolo jedno 😆 ale teda poziadal ma o ruku po 9 rokoch... ale ked sme boli "mladi a krasni"...a opiti,poziadal ma o nu asi 3x 😆
ja som sa s mojím manželom spoznala v 17. Po 7 rokoch bola svadba. Ale tak my sme sa dlho bavili o tom, že máme vzťah vážny, že sa raz vezmeme. Dlho nám to trvalo preto, že sme čakali kým doštudujem, kým bude nejaká práca a zarobíme na nejaké bývanie. Ale my sme sa tak dohodli, že vydať by som sa chcela pred 25.rokom a svadbu sme mali, keď som mala 24. My sme to mali tak, že sme si zajednali sálu a podobne a moment prekvapenia, čiže požiadanie o to aby som sa stala jeho ženou som už nechala na ňom. Ja som to tak brala, že sme dospelí, že je to rozhodnutie dvoch, nie je to narodeninový darček, tak sme sa na svadbe spoločne dohodli, že už je "ten správny čas". Už sme spolu 15 rokov, z toho 8 manželia tento rok 🙂 . Držím ti palce, ale z tvojho písania mi to príde tak, že možno je to požiadanie o ruku za rohom a naschvál ti tak odpovedá, aby si niečo netušila a bola o to viac prekvapená.
Po 6 mesiacoch. Vzali sme sa po 5 mesiacoch. Čakáme 3 babo. Je to chlap jak sa patri🙂
Po 5tich rokoch ma požiadal a o rok na to bola svadba, ale asi keby bolo uplne na nom tak pohoda ideme aj takto 😀 ale spätne povedal, že by išiel do svadby skorej 😀
Zásnuby po 3 rokoch vzťahu a svadba 2 roky na to
Poznali sme sa ako tak mesiac čo sme sa pár x videli vonku po mesiaci sme išli oficiálne von po prvom rande sme spolu neoficiálne byvali o ruku na požiadal po 10m 4m nato bola svadba potom som si zmenila trvalý a sme spolu už 6,5r
Na 3. vyrocie vztahu, rok nato sme sa brali a o dalsi rok sa nam narodila mala 😇
Mňa po roku a pol chladenia a tento rok krásne 3 výročia nás čaká 🥰
20 rokov sme spolu, 10 rokov manželia ❤️

No mna poziadal o ruku vo 4 na strednej (po skoro 3 rocnom vztahu) skor ani logicky nemohol 😂a rok po škole svadba. Každý má ten správny čas inak, ale za mňa po 5 rokoch je fakt cez..ak už teda možete. Chlap keď si je istý nemá prečo otáľať, moj už o tom hovoril aj skor a to bol vekom decko (vyzrelosťou samozrejme niekde inde - alebo naivitou 😂😂😂😂).