Poradíte meno pre dievčatko?
ahojte manicky cakame 3 dievcatko a tak mame trosku dilemu z menom prve sa vola vanesa a druhe nella porate mi nieake mena dakujem za vsetko odpovede.... 🙂 🙂 🙂 🙂
ninka,sandra lea
Olívia, Kamila, Margaretka ;o)
vivien, lilli, tiffany, lia, 🙂
Tereza a Valentína
diana 14 a ako prosím ťa volajú tu malú-Anastáziu?
my sme si vybrali viktoriu moji synčekovia vybrali ale mne sa pači timea - timka 🙂
Mne sa strasne paci Olivia, Julia, Adriana
Nina, Zoja, Hana, Adela, Ema, Kristína, Vanda, 😉
Zara,Lara,Laura,Petra...
samantha.Lili,Vivien,Charlotte,ZOE
my budeme mat Miu 🙂
No ja asi neporadím mne sa páčia slovenské mená....týchto moderných mien je kopa mne sa páči klasia 🙂 ..Terezka, Lucka,Barborka,Anička,Lenka sestra sa volá Margitka teda my jej vravíme Gitka 😀
Timea, Simonka 🙂)
Silvia,Sarah,Timea,Samantha,🙂..🙂
Deniska,Sonička,Gabika,Lucka,Janka 🙂
Eliška
Stela 😉
Lejla :P
Alžbetka,Dorotka,Terezka
Aj v slovenskom kalendári máme pekné mená, ktoré nie sú tak často používané ako napr. Nina, Sofia, Laura 😅 . Mne sa veľmi páči Agátka, Lujza,Linda,Tamara, Magdaléna, Gabriela . . . 😉
Mi máme Anetku,Ninku ale chcela som Zinu/je aj v našom kalendári/ ale muž ma ukecal teraz banujem
Urcite by som nedala tie mena, ktore ma dnes kazde druhe dievcatko! Ja by som rozmyslala nad menami ako Adelka, Karolinka, Kristinka...a aby sa hodilo k priezvisku ;)
Sara, Bianca, Tereza,....urcite nie Sofia, Emma, Zara, Vanessa, nemozem si pomoct, ale uz som na tie mena alergicka, kazde druhe dievcatko sa tak vola
naša kráska je Karin
nasa je Barbara,a paci sa mi aj meno Anna Kristina,Gabika 🙂
Ja som vyberala podla priezviska a aby to dobre znelo a aby to bolo pekne aj pre dospelu zenu 🙂 Si predstavte nejaku manazerku s menom pokahontas a pod :P Casta/necaste mena vobec neriesim... vraj ako je oblubene meno, tak bude oblubene aj dieta v kolektive 🙂 Inak ja som chcela Sofiu, ale tom rada ze som si to ked som zbadala malinku rozmyslela
My mame Elku, toto meno je krasne a malo pouzvane a druhe bude Alica 🙂
velmi pekné mená ste vybrali pre svoje dve dievcatká, kedže máte v ich menách po dve rovnaké písmená v tom prípade by sa vam hodilo meno ISABELLA.
inak mi máme DIANU... 🙂
🙂 rada by som poradila s výberom mena ale kedže mne sa má o necelý mesiac narodiť dcérka tiež by som potrebovala poradiť s menom,,,,,, rozmýšlam nad menami ako Olívia ... Valentína... Isabella ,, , a taktiež nad variantami ,,že by som dala jedno slovenské a jedno zahraničné ako napríklad Erin Valentina ,,,, alebo Erin Hannah ... kedže mám dlhšie priezvisko tak vraj by som mala dať krátke meno..... no fakt mám dilemu ,,,, a mimochodom ak by ste náhodou vedeli pôvod mena Erin a kedy má meniny ....dakujem 🙂
ahoj my mame domka Lauru ale paci sa mi aj meno Tamarka 🙂

ja ba som dala, ked chces zahranicne meno pre dievcatko. tiffany alebo elisa🙂
😉