Poradíte meno pre dievčatko?
ahojte manicky cakame 3 dievcatko a tak mame trosku dilemu z menom prve sa vola vanesa a druhe nella porate mi nieake mena dakujem za vsetko odpovede.... 🙂 🙂 🙂 🙂
ahoj my máme Lucinku
mne sa velmi paci Kvetka,ak budem mat dceru tak jej dam toto meno ;)
Ciara . alebo Klara , Zara
my máme Veroniku, mali sme v pláne aj Viktóriu /ale máme namiesto nej Adamka a Paľka 😀 /, inak sa mi páči aj Lenka, Laura, Kristínka,Karolínka a Kiara 🙂
Dianka 🙂
Ja mám Nellinku a Sáriku, ale páči sa mi aj Julinka 😵
my mame doma Sáru a Sofiu,ale páči sa mi aj Mia,Zoja
Melánia máme my 🙂
jooooj, tak takuto dilemu poznam. my sme mali problem pri prvej dcere. no nespravili sme si este dalsie dve dievcata??? no na porazenie. takze my mame Lucku, Katarinku a Tatianku. ale uvazovali sme nad melaniou, ja som velmi tuzila po nataši, to mi ale nepreslo. ale prisaham bohu stvrte sa tak bude volat. :D taktiez bola zoe (kvoli vyznamu mena, vzhladom na dcerku) aj nela.... no a nakoniec to je naša taťa-tatianka
Laura, Linda, Alica, Eliška, Rebeka, Mia, Sandra, Jasmínka, Timea, Amálka a anglické : Lillien, Tiffany, Ariel, Yasmin, Chloe, Cindy, Sarah
emily 🙂
Tamara, Zara, Nina.. 🙂
ja mam Alžbetku, ja som to niako neriešila vždy som chcela po sebe Alžbetku, alebo keby som mala dalšie dievčatko tak Aničku po mojej babičke by som si dala 🙂
mne sa páčia: Anetka, Lucka, Adelka, Hanka. Vedie jednoznačne Anetka.
Tatiana 🙂)
mená na M sa mi lúbia :D samozrejme to moje: Magda a potom sa mi dosť páči Mia a Linda 🙂
mne sa velmi pacia mena ako Anna, Helena, Veronika, Monika, Barbora, Lena, Zuzana a este jedno pekne slovenske ale absolutne nepouzivane..takze vam ho tu neprezradim zatial.. 😝
Emma, Nella, Sofia, Kristína 😀
Lucia, Veronika, Ema, Jana
my mame Bibiánka 🙂))
MY MAME ZUZKU A IZABELKU A CAKAME LUNU.
ajojte,super tema an ja man dilemu ake
memo dat nasmu druhemu pokladu.prveho name sintrika Matuska a memo vyberal tatinko a já som respektovala ale teraz fakt nevieme manzel chce lenka
,Monika..a ja skor Sara,Sofia,Lilli ale moc mi to neprechadza.
Mi mame Natalku 🙂
vivien ,nina,a eliška
Mne sa z dievčenských mien páčia Bianka,Veronika,Nina,Eliška alebo Kristínka 🙂 A také vidím ešte nemáte,tak som sa neopakovala...
Ahojte co poviete na Zoe?mne sa paci
Vivien alebo Salomme
My chceme Karolínku 🙂
Ja sa neviem rozhodnúť Nicole, Loriana , Olivia, páči as mi aj Leonie, Zara, Sára, Alexandra, Zoe, Naomi ale tieto sa nepáčia mužovi ...