icon

Poradíte mi pekné meno pre dievčatko?

simonka13
6. máj 2015

neviem sa rozhodnut

Strana
z7
lovelly26
29. jún 2015

chapem ze tazko sa vybera .. aj ja mam dilemu .. syn chcel Sofiu co som odmietla a nepaci sa mi nic podobneho uz len kvoli tomu ze mame krasne slovenske a nevsedne priezvisko.. Je nas malo nic zauzivane a tym padom hladam pekne slovenske krstne meno co mi nikoho a nic nepripomina a nema to kazde druhe dieta 🙂 Syn má meno Daniel... Manzel chce Luciu a ja stale nerozhodna .. Alzbetka je pekne ale mam ju ja tak tym padom nieee 🙂
Stale hladam to co sa mi zapaci a budem vediet hned ze to je to meno zatial som to nenasla aspon zatial mi nic nerezonuje ze toto by malo byt ono ..
Prajem vela stastia pri vybere 🙂

martinka13
29. jún 2015

My máme Terezu. A sme spokojní 🙂

trish22
29. jún 2015

My máme Lilianu a som spokojná.

katariang
10. júl 2015

Tak my máme Nataly a tiež sme spokojný

natalym
10. júl 2015

Zober s manželom kalendár a čítaj.

lila24
10. júl 2015

mne sa páči Sabina, AnnaMária, a Amélia. 🙂

melkina
10. júl 2015

Ja mám Lindu a Marínu 🙂

voskovka
10. júl 2015

My mame Lilien 🙂

martinka_martinka
10. júl 2015

mne sa velmi páči krásne slovenske meno Anička... ale kedže manžel nesúhlasil s takým menom tak sme dali Viktóriu.. ale aj to je krásne meno 🙂 a aj Hanka sa mi páči 🙂

janinah
10. júl 2015

pokiaľ neuvedieš priezvisko,tak ťažko radiť...inak znie Klaudia Kinská a inak Klaudia Cibuľková....mám Lenku a Luciu a som sppokojná /ai ony/

moesha31
10. júl 2015

My sme sa rozhodovali medzi Karolína,Melánia, Tamara a Kornélia no a máme doma Kornélia a pasuje nám to aj k priezvisku.

margaretka428
10. júl 2015

Ja mám ešte do pôrodu 3 mesiace, ale už sme si vybrali meno Simonka 🙂

exskolla
10. júl 2015

My mame doma Ester.... a keby som este niekedy mala ... tak mame v zozname Judit. A Kornelia a Anna to su krasne mena...

rajna
10. júl 2015

My máme Keranku a keď budeme mať ešte jedno dievčatko bude Jasminka 🙂

winni
10. júl 2015

My sme sa s manželom rozhodli jednoducho, dcerka dostala meno po ňom. On je Pavel, ona je Paula. Super jej sedi k prezvisku a aj v zahraničí zapadne :D voláme ju Palka, Paulinka. Aj švagriná s bratom zvolili meno po otcovi, teda bratovi. On je Daniel a malá je Danielka. Mne sa to páči 🙂 aj synovec išiel v našich šľapajach, on je Kristián, malej dali meno Kristína. Ale je to každého názor, každého dieťa..

lucia466
10. júl 2015

Cakam dievcatko o mesiac a rozhodovala som sa medzi dvoma. Lara ( rychle,jednoduche) alebo Miriam, Mirka.
3r synak rozhodol bude to Miriam,Mirka, brusko vola Mima 🙂 priezvisko mam na M tak som si robila srandu ze bude Mudr Miriam M. 😀

Strana
z7