Poradíte mi pekné meno pre dievčatko?
neviem sa rozhodnut
My máme Terezu. A sme spokojní 🙂
My máme Lilianu a som spokojná.
Tak my máme Nataly a tiež sme spokojný
Zober s manželom kalendár a čítaj.
mne sa páči Sabina, AnnaMária, a Amélia. 🙂
Ja mám Lindu a Marínu 🙂
My mame Lilien 🙂
mne sa velmi páči krásne slovenske meno Anička... ale kedže manžel nesúhlasil s takým menom tak sme dali Viktóriu.. ale aj to je krásne meno 🙂 a aj Hanka sa mi páči 🙂
pokiaľ neuvedieš priezvisko,tak ťažko radiť...inak znie Klaudia Kinská a inak Klaudia Cibuľková....mám Lenku a Luciu a som sppokojná /ai ony/
My sme sa rozhodovali medzi Karolína,Melánia, Tamara a Kornélia no a máme doma Kornélia a pasuje nám to aj k priezvisku.
Ja mám ešte do pôrodu 3 mesiace, ale už sme si vybrali meno Simonka 🙂
My mame doma Ester.... a keby som este niekedy mala ... tak mame v zozname Judit. A Kornelia a Anna to su krasne mena...
My máme Keranku a keď budeme mať ešte jedno dievčatko bude Jasminka 🙂
My sme sa s manželom rozhodli jednoducho, dcerka dostala meno po ňom. On je Pavel, ona je Paula. Super jej sedi k prezvisku a aj v zahraničí zapadne :D voláme ju Palka, Paulinka. Aj švagriná s bratom zvolili meno po otcovi, teda bratovi. On je Daniel a malá je Danielka. Mne sa to páči 🙂 aj synovec išiel v našich šľapajach, on je Kristián, malej dali meno Kristína. Ale je to každého názor, každého dieťa..
Cakam dievcatko o mesiac a rozhodovala som sa medzi dvoma. Lara ( rychle,jednoduche) alebo Miriam, Mirka.
3r synak rozhodol bude to Miriam,Mirka, brusko vola Mima 🙂 priezvisko mam na M tak som si robila srandu ze bude Mudr Miriam M. 😀

chapem ze tazko sa vybera .. aj ja mam dilemu .. syn chcel Sofiu co som odmietla a nepaci sa mi nic podobneho uz len kvoli tomu ze mame krasne slovenske a nevsedne priezvisko.. Je nas malo nic zauzivane a tym padom hladam pekne slovenske krstne meno co mi nikoho a nic nepripomina a nema to kazde druhe dieta 🙂 Syn má meno Daniel... Manzel chce Luciu a ja stale nerozhodna .. Alzbetka je pekne ale mam ju ja tak tym padom nieee 🙂
Stale hladam to co sa mi zapaci a budem vediet hned ze to je to meno zatial som to nenasla aspon zatial mi nic nerezonuje ze toto by malo byt ono ..
Prajem vela stastia pri vybere 🙂