icon

Poraďte mi najkrajšie meno pre dievčatko

klaudia1919
26. okt 2012

Baby viem že takýchto tém je tu až až ale čakáme dievčatko a naozaj si neviem vybrať 😅 Tak mi poraďte ake dievčenské meno sa hodí k priezvisku Rokytová 🙂 Ďakujem vám za rady lebo ja sa neviem rozhodnúť a navyše k tomuto priezvisku je ťažko vybrať 😀

extrate
9. nov 2013

@lucinka1104 Loriana je veľmi pekné meno. Ešte som také nepočula ale páči sa mi.

luliky
9. nov 2013

Pre mna je to meno Nelly 🙂 A jednu Nellinku mam aj doma 😝

katarina9292
9. nov 2013

Eliška Rokytova 🙂 alebo... Evka

lenka1275
9. nov 2013

JEDNOZNACNE Laura....Laurinka <3

fidka79
Odpoveď bola odstránená
lullabysweet02
9. nov 2013

@danielaaa212 mna trocha rusi, ze po spanielsky to znamena... sliepka 😖

lullabysweet02
9. nov 2013

Katarína Rokytová

22beba
9. nov 2013

ISABELL 🙂

danielaaa212
10. nov 2013

@lullabysweet02 🙂 popravde.. ja som si sice citavala vyznamy mien ale skor v ramci akoze zaujmu..ale nikdy sa tym neriadim.. ak by som sa.. tak moj syn , by mal byt cholericky a neviem aky... no meno aurelko sa nam pacilo.. a bez ohladu na vyznam sme ho dali 🙂. neviem... skus si precitat vyznam viacerych.. ci ti to bude sediet... aleee velakrat ide o tak vseobecne zvasty :D , bez urazky ak niekto na to veri.. ze to sadne na hocikoho .. a v kazdom najdes kopec povahovych crt 🙂. u nas galina stale ostava ako cislo jeden pre mozno buduceho potomka , ak by to mala byt dcera :D.. hlavne sa riadte srdcom.. nech je to meno naj naj naj pre vas a nech vas nerusi pri jeho vybere nic.. hoci aj vyznam.. ak niesi s hociakym menom stotoznena pre hocico.. nieje to spravne.. musi to byt take top pre teba bez ohladu na cokolvek ;). aaaaa vela zdaru

lullabysweet02
10. nov 2013

@danielaaa212 suhlas 🙂

chovancova27
10. nov 2013

Pre mňa najkrajšie meno pre dievčatko je Hanka 😉

mimikas
10. nov 2013

Pre mna jednoznacne Silvia a Hanna

ivanakir
10. nov 2013

Ja mam dvoch chlapcov, pri prvom mi bolo upne jedno, ci to bude chlapec alebo dievca. Dokonca som do porodu nevedela, co to bude. Dievca by bola ema a chlapec david- A mame davidka. Ked som otehotnela druhykrat, straaasne som chcela dievcatko.... Mala to byt natalka- a mame tomaska. .. Tak ti prepustam moju Nataliu!!!!! 😉

katethebest
10. nov 2013

Ja mam Melody ,pre mna je to najkrajsie meno na svete ;) Preto sa tak vola aj moja dcerka

iveta71
12. nov 2013
erickam
12. nov 2013

ja mám, Dianku a Lilianku

oktobermimi
12. nov 2013

@klaudia1919 Já mam Tatianku doma a druhú dievčatko ak sa nam niekedy podarí bude Kristínka 🙂 ja som Alžbeta 🙂 v rodine máme Elišku, Rúženku,Rozáliu, Magdalénku, Terezku, Denisku, Irenku, Hanku, Evičku, Gabiku , Mariku, Naďku( Nadežda) ... 🙂 Každé meno je krásne 🙂 no podľa nma najkrajšie je to čo si človek vyberie sám 🙂

adri9
12. nov 2013

Natalka

luvika
12. nov 2013

Ja mam Viktóriu...je to krásne meno, ktoré znie vznešene, vždy mi pri tom mene napadne kráľovná...a má aj skvelý význam, víťazka 🙂 a na moju bambuľku aj sedí, je krásna, obľúbená, skvelá...

aksniteb
14. nov 2013

poraďte meno pre dievčatko 😉 prvá je Melisa, teraz uvažujeme nad Miou 🙂 priezvisko je na M

anka772
14. nov 2013

Ja mám doma Charlottku, neviem či je najkrajšie, ale nám sa strááášne páči..🙂

dijakisch
14. nov 2013

@klaudia1919 Ahoj, práve som si prečítala všetky návrhy od mamičiek. Niektoré mená sú naozaj krásne. Určite by som vynechala tie najhorúcejšie mená, ktoré momentálne letia - jedna mamička to už spomínala !! 😉 určite by som nedala krstné meno, v ktorom by bolo "R" - ak by naozaj malo problem s r, tak by sa jej smiali - a to určite nechceme nikto 😉
Ja ked vyberám meno pre svoje dieťatko, hlavne si nájdem a čítam čo znamená - význam mena !!! Lebo naozaj je pravda, že meno vplýva na život človeka. 😉 ja som Diana a som na toto meno veeeeeľmi hráááá 😉 :-P mám dcéru Letíciu - význam mena : nositeľka šťastia. Syn Leonard - silný a odvážny ako LEV 😉 no a teraz čakáme tretie dievčatko a zatial uvažujeme na Melissou - bee ........... mám kamarátku, ktorá dala meno svojej dcére Kali (prečítaj si význam - bola to žena, ktorá upalovala ludi.... ) no a toto dietatko bolo do svojich 10 rokov veeeľmi zléééééé, ťažko zvládateľné..... mozno si len ten význam slova domýšľame, neviem, 😉 ale uvažovala by som aj týmto smerom 😉 držím palce a vyber to správne, ktoré ti cinkne do nosa 😉

extrate
14. nov 2013

@lullabysweet02 Ja by som k tej Galine chcela trošku poopraviť. Po španielsky sa sliepka povie GaLLina, číta sa gajina. A meno Galina v španielsky hovoriacich krajinách existuje, ale jeho význam je podobný ako Elena - tá čo prináša svetlo. takže to s tou sliepkou sa dočítate len na slovenských stránkach. Inak meno je zrejme gréckeho pôvodu.
Ja sa tomu extra nevenujem že aký má význam ktoré meno, ale keby som si nevedela vybrať medzi 2 menami čo sa mi páčia tak by som sa možno na to pozrela.
@danielaaa212

agatka1
14. nov 2013

Agátka 🙂

danielaaa212
14. nov 2013

@extrate dakujem krasne.. je faktom,ze je to meno greckeho povodu , udava sa to takto.. a vlastne ze vraj aj latinskeho.. alee je uzasne to citat aj z tvojho pohladu,kedze tam asi zijes, alebo teda to prostredie poznas. konecne niekto pozitivne k tomuto menu 🙂. aj tak mi neodislo od chute este stale.. a ak bude baba nabuduce, tak stale ostavame pri Galinke ;)

lullabysweet02
14. nov 2013

@extrate vsjo jasno, ved mne to tiez znie pekne... Ja len, ze dnes uz vela Slovakov denne elektronicky komunikuje so spanielsky hovoriacimi kolegami a zakaznikmi (aj ked mozno v anglictine) a podla mna si meno Galina zapamataju (co zas vobec nemusi byt na skodu 🙂 Ja by som si zapamatala, keby sa nejaka cudzinka volala napr. Sljepka; Okrem toho J a L to k sebe vo vyslovnosti daleko nemaju... A tiez je jasne, ze normalny clovek si z toho nic robit nebude a d.bil si najde zamienku vzdy. Taze tak. Peace, peace! Ja len, ze ma to TROSKA rusi 🙂)

nikittka100
19. nov 2013

ahooj tak uz mame 8 dni a ano ostala Ninka ;), prave si uzivame druhy den doma ;)

h2
19. nov 2013

@nikittka100 Jéééj, ahoj, srdečne blahoželám, nech ste obe zdravé a v poriadku, som fakt rada, že si jej to meno nechala. Držím palce, opatrujte sa. 🙂

sue250
10. jan 2014

Vcera v telke som zapocula meno zara michael a celkom ma to zaujalo.a paci sa mi meno natashka skratene nashka.

jablkoham
25. mar 2014

ahojte, prečítala som si všetky príspevky a meno ktoré sa páči mne som v žiadnom príspevku nenašla, asi nie je veľmi obľúbené. Je to Anetka. Takže mám asi vybraté, len ešte presvedčiť muža, lebo on chce Ninu. 😉