Poraďte pekné a moderné meno pre chlapčeka
Ahojte babuľky,poraďte nejaké zaujímavé neotrepané meno pre chlapčeka,lebo mala som pre dievčatko,ale bude to chlapček 🙂 ale nepíšte mi tu klasické slovenské...a bude to k priezvisku Macko...mám nejaké,ale nevieme sa rozhodnúť a vybrať: Marko,Mario,Matias,Tobias,Sebastián,Lukas....ale polovica sa môjmu nepáči 🙂
ahoj....my mame Thomasa....zhodli sme sa od zaciatku a volame ho Tomasko, Tomano, Tomino, Tomo...🙂
My máme Dávida a Damiána 🙂
My budeme mat Šimonka 🙂
@leiluska89 ja ked som este nevedela ze budeme mat baby dvojicky tak som mala nachystane mena Christian a Leonard.
@leiluska89 Tadeáš Macko
Radoslav. Ako môj muž. Synovi by som ale nedala rovnaké.
@leiluska89 TOBIAS MACKO 🙂 znele a neznele super zneju a jazyk nelamu :D
@kika1441 nakoniec bude Maxim 😉
Ahojky, ja mám Maxima a dcérku Zoju, čiže ruský párik 🙂
Správna voľba 😉
@leiluska89 Mam kamarata Cyrila a ja som rozmyslala nad Metod, skratene by som ho volala Met. 😉
@leiluska89 nehnevaj sa, ale musím to napísať...Maxim Macko sa mi páči absolútne najmenej zo všetkých možností, čo sú tu napísané...ale je to samozrejme tvoja voľba a len môj názor... 😉 ...sorry
Ja mam doma Matúša...🙂 Matúš Macko je super...🙂 a nijak škaredo sa mu nedá povedať. My krpalka voláme doma Macko 😀
@leiluska89 prečítala som všetky príspevky,vychádzam z priezviska Macko-je krátke,jemné,milé,rozprávkové,treba k nemu hľadať meno ktoré bude znieť chlapsky a je dlhší a jeho prezývka bude mať viac ako dve samohlásky,napríklad Miroslav Macko je pekné meno,ale už Mirko Macko, dráždi deťom jazyk(aj dospelým) 😉 Oliver Macko je pekné a Oliverko Macko znie tiež dobre,,,je dlhší a má viac ako dve samohlásky,tak skús podľa takýchto pravidiel hľadať to jeho meno,lebo bude jeho na celý život.
@leiluska89
Tadeaš, Tobiaš, Jonatan, Boris, Alan, Nikolaos, Alexej... 🙂
Milan
My máme Timurka.
@jabadaba Keď Matias tak ja by som dala s y. MATYAS 🙂
@lienkaam16 to treba zakladatelke odporucit, ja uz mam mena a ich podoby poriesene. To bol len navrh z jej vyberu mien vhodnych k priezvisku. A ak si ona zvoli tuto formu ako pises Ty, s ypsilonom, potom fajn aj tak. Ktovie vlastne ako sa na koniec rozhodla. Uz som aj zabudla na tuto temu, nebyt teba a tvojho komentu ku mne. 🙂 😉
Axel (Axl), Alex, Max, Zac,
@leiluska89 Aké ste dali? Kebyže som tu vtedy, tak dám Marian 😂
K priezvisku Macko - Matej

my máme Andreja :D ale mužovi sa brutálne začalo teraz páčiť Timo... pre inšpiráciu