Pozvanie na svadbu poštou
Dobry den,
ako by ste reagovali na skutocnost, ked pride pozvanie na svadbu postou, pricom viete, ze ostatnú rodinu pozyvali osobne?
Ani navsteva, ani telefonat, nič, len papier o tom, kedy a kde….
A k tomu este dodatkom napisane, ze chcu financnu hotovost, nie vecné dary.
Anonym - prosim ta, neprehanaj. 🤦🤦🤦 Evidentne nemas s nimi dobry vztah ( podla tvojich blbych komentov), tak im na svadbu nelez a hotovo.
@katkami123 mozno sudis mna podla seba. Ked si ty taka, tak si bud.
Mne uprimne prislo luto, ze to takto odpinkali medzi letakmi a ani namahu si s tym neurobili ziadnu, ze cink, budeme to mat vtedy a vtedy, pridte a pozvanku mate v poste, to by bolo krasne.
A my by sme s radostou nachystali penazny dar a isli k nim.
@veronikaszabova ty si taka ako pises.
🤦🤦🤦
Jasne, treba sa ti tisnut do zadku … až potom prídeš a dáš peniažky 😀 och Joj, ako poniektorí potrebuju byt strašne dôležití 😀 a zrazu im splasne tá pomyselná bublina, keď zistia, že nie sú.
@katkami123 presne si to vystihla.
Ako odpinkali medzi letákmi? Veď schránku mate na postu, nie? To už nie je ich problém, že vám tam hádže niekto letáky. Tak možno sa im nechcelo chodiť v horúčavách ku každému, čo je na tom? Ja osobne nerada telefonujem, aj tak si ľudia musia premyslieť aký majú vtedy program, či necestuju niekam a tak, takže neodpovedia hneď. Pozvánka poštou mi príde úplne v pohode
Aj my sme poslali poštou, a nepozyvsla som ani všetky tetky, sesternice a bratrancov, nie každý chce mať 100ludi a takisto nie je povinnosť dávať dar ak na svadbu nejdeš a ak tam máš aj pozvanie k svadobnému stolu, vždy máš možnosť ako pozvaná odmietnut
No počkaj, píšeš, že ti poštou prišiel "len papier kedy a kde" , takže máš čo? LEN oznámenie o svadbe alebo aj pozvanie na hostinu? Lebo ak len oznámenie, tak podľa mňa úplne stačí len formálne poštou.
@zabina27 to ani zo srandy nepis, lebo nakoniec uplne zisti, ze ani neni pozvana na svadbu ako si myslela, a oni len jej oznamili a to je fest rozdiel :D
@lubkavargova1
Veď práve, svadobne oznamenie sme poslali možno 200 ľuďom ale iba 57 z nich malo k tomu aj lístok srdečne vás pozývame k svadobnemu stolu 😀. To by bolo fau pax, keby sa im na hostinu nahrnula, ešte urazená, ze ju nepozvali osobne a pritom ani pozvaná nebola 😂🤣🤣
@zabina27 ano aj na hostinu aj na po hostine aj na vsetko.
Ale ten sposob.
Neriešila by som to, pohoda
Aky sposob? Myslis slusny postou?
Princeznicke sa mali?
@eeffka keby iba tebe postou a ostatnych osobne na zlatom podnose, dobre by ti bolo na dusicke?
@eeffka a dovod na to nemali.
Ako vies, ze vsetkych pozvali osobne??
@veronikaszabova viem to, pretoze i nas mohli, no ocividne im ide iba o €.
Ale vies co.
Vyliat si srdiecko na konikovi je take ako pichnut ruku do srsnoveho hniezda.
Hawk.
Asi vas nemaju az tak v laske, alebo nemate az take dobre vztahy. Ked sa s tym nevies stotoznit, ved nechodte alebo sa na to povznes...
Och, riešis blbosti. Keby mám každú rodinu osobne pozvať na moju svadbu, švihne ma.
Ked su vztahy take, ze chcu len peniaze, tak by som neriesila, bud by som sla, pretrpela a dala slusny, ale nie prehnany financny dar. Bola som na svadbach, kde som sa nudila, ale z ucty k novomanzelom sme si to odsedeli slusne a s usmevom. Alebo ked nemate chut, ani by som nesla, len poslala postou dar a blahozelanie a vyhovorila sa z ucasti na svadbe. Svadby nie su povinne a este ked mate zle vztahy, tak naco to komplikovat. Jedna kamoska odmietla ist na jednu svadbu, lebo nepozvali jej partnera a sa dohodli s partnerom, ze uz budu chodit vsade spolu. Ale nerobili dramu, normalne slusne oznamila, ze oni sa tak dohodli, takze preto nepride, ale dar normalne dali.
Pozri, evidentne sa Ta to mimoriadne dotklo. Si urazena a nepis, že nie si.
Nechod na tu svadbu. Dar posielat nemusíš, keďže na svadbu nepôjdeš. Pošli kartu s blahoželanim a vybavené.
Urob si iný pekný program a hotovo
Autorka a ty si ako posielala pozvánky na svoju svadbu? Každému si bola zaniesť osobne?
V pohode, bola by som rada ze sa vytancujem 😄
Jasne, keby ti boli zavolali, ze mas to v poste, tak tu budes hromzit, ze ti len zavolali ze to mas v schranke a nedosli osobne 😂😂 pozname tie vecne nespokojne typy. Na svadbu im radsej nechod, pokazis im pekny den. Ty budes urcite taka ta milucka chrumkava osoba, co len ked nejaka navsteva paty z domu vytiahne, tak zahodi umely usmev a hodnoti a ohovara navstevu este im ani odtlacok prdele na gauci nezmizol.
Neurazila by som sa a s radosťou išla na tú svadbu. ☺️
A keby som sa ja vydávala, nechcem byť neslušná, drzá a bez bontónu, ale mňa by potešili práve tie peniažky, hoc nie veľa, každý vrámci svojich možností či chcenia.
Je to omnoho praktickejšie. Mno... 😉
A to nie som na peniaze. 🍀
Zamysli sa nadtym,ake vztahy mate. To,co pises sa moze udiat vtedy,ak by ste mali blizky vztah. No ak mate chladny vztah,nemozes cakat,ze sa teraz budu s tebou bratrickovat kvoli pozvanke. Zbytocne rozoberas kazdy prd. Ked nechces,nechod. Nie je to povinnost.
Tak ale neobvolala si komplet cele osadenstvo ze vies ze ozaj vsetci boli osobne pozvani, alebo ano? My sme posielali tiez oznamenia a pozvanky postou, tiez ze nechceme vecne dary a kvetiny. Ale zopar jednotlivcom sme poslali este kolkovanu ziadost, a zavolali este aj partnera osobne pozvali. Pretoze su taky ludia ktori sa chytia kazdej kraviny, nahodou zlou rukou vytiahnu pozvanku zo schranky a uz ich bolo treba prehovarat ze ozaj chceme aby prisli, ozaj chceme aj partnera... Ved sme si pred posielanim pozvanok robili zoznam na presny pocet hosti tak snad nepozvem niekoho koho tam nechcem len koli daru a budem dufat ze nepride. Kde by sedel ak by predsa prisiel? Nespekuluj, bud mate dobre vztahy a rada pojdes alebo nemate a kasli na to, kup pohladnicu kvet a ospravedln sa ze neprides. Nechovaj sa detinsky, okolo svadby je milion vybavovaciek, na tolko ludi a tolko veci v tom zhone a strese zabudnes. Dolezita je nevesta a zenich nie ty

@lamonita IBAN zabudli napisat. Uplne ze mi to tam chybalo. Take typicke. Od nich.