Pozvánka na oslavu okrúhlin
Išli by ste na oslavu okrúhlin známim, pokiaĺ ste neboli pozvaní, ako rodina. Manžel dostal na massenger odfotenu pozvanku ktorú mal oslavenec vytlačenú. Nič, konkretne na nej nebolo.
@anonym_autor Nebol tam dátum a miesto? Keď chýbajú základné údaje, tak sa ani nedá ísť.
Kto mu odfotil pozvanku?
@sisa_s Oslavenec mu ju poslal. Mna a syna nikto nevolal, keby mi ju muž neukáze ani neviem, že robia oslavu.
Čo tak opýtať sa oslavenca?
@anonym_autor Nebol tam dátum a miesto? Keď chýbajú základné údaje, tak sa ani nedá ísť.
@simka17161 je tam vsetko ale to je take oznamenie o zivotnom vyroci ktore oslavi vtedy a tam a o toĺkej. Nikde nie je že nas ako rodinu tam pozyvaju.
@anonym_autor Tak manžel s nim snáď v kontakte je. Čo tak normálne odpísať na foto a spýtať sa, či to máte brat ako pozvanie.
Však, pre Boha, normálne komunikujte.
@simka17161 je tam vsetko ale to je take oznamenie o zivotnom vyroci ktore oslavi vtedy a tam a o toĺkej. Nikde nie je že nas ako rodinu tam pozyvaju.
@anonym_autor Aj správa na messenger je pozvanie. Môžete im ešte zavolať
Manžel je nesvojprávny? Ahoj XY, mám to brať ako pozvanie pre mňa alebo pre rodinu alebo len oznámenie?
Nie nikam by som sa nepchala ak neviem či som pozvaná, vyzerá, že je len manžel. Vás ako rodinu nepozná.
Manžel je nesvojprávny ?
Prečo sa nespýtal ako tú fotku má brať ?
to, že bola pozvanka poslaná len jednému členovi , nezanmená, že sa nemyslí rodina- toto je také. no.... manžel nech zavolá, poďakuje za pozvanie , prípadne potvrdí účasť/ neúčasť ( lebo aj to je slušnosť) a v rámci rozhovoru zistí pre koho všetko je určená...
Tak, muž tvrdi, že to asi plati aj pre nas, ale ja ked som robila nejaku oslavu alebo posedenie, hostinu, tak som vzdy osobne, alebo telefonicky konretne pozvala. Ved, nejaka slušnost predsa musi byt. Mame svoje roky, jedna sa o kmotrovu paťdesiatku.
@anonym_autor manžel nemá ústa? ruky ?
Hádam doma komunikujete? Či
Tak, muž tvrdi, že to asi plati aj pre nas, ale ja ked som robila nejaku oslavu alebo posedenie, hostinu, tak som vzdy osobne, alebo telefonicky konretne pozvala. Ved, nejaka slušnost predsa musi byt. Mame svoje roky, jedna sa o kmotrovu paťdesiatku.
@anonym_autor prestante si domyslat a normalne sa optajte preboha. Nie je jednoduchsie poslat jednu spravu danej osobe ako zakladat fora na internete? Tu ti aj tak nikto nepovie, ci pozvani ste alebo nie.
Normálne sa treba opýtať, či to platí pre celú rodinu alebo ako. Miesto toho, že sem píšeš a polemizujes, si mala napísať kmotrovi. Mala by si to potvrdene na 100%
Vcera mi takto prisla na mesenger pozvanka od kolegyne,twda twn plagat bez sprievodneho slova.Tak som sa opytala...tiez mi to prislo divne.
@anonym_autor prestante si domyslat a normalne sa optajte preboha. Nie je jednoduchsie poslat jednu spravu danej osobe ako zakladat fora na internete? Tu ti aj tak nikto nepovie, ci pozvani ste alebo nie.
@bluea však 😅 ci podľa poctov ja by som išla a ja by som nešla sa rozhodnú?
@anonym_autor majn got.
No tak ak potrebuješ byť osobne pozvaná telefonátom tak podupkaj ešte nožičkami, možno ti kmotor osobne zavolá, pošle pozvánku tebe, a aǰ červený koberec hádam bude.
Tak ja neviem ale u nás platí pre všetkých, dcéra ,partner ,ja....ak je niečo len pre mňa alebo len pre neho alebo len pre dcéru tak je to konkrétne napísané
A tiež nie je problém sa opýtať ak je niečo nejasne
Však to tu autorke odhlasujmre. Kto mysli, že majú ísť celá rodina, nech dá Like. Kto mysli, že to treba ignorovať, nech.....
@bluea Ja, sa pytam, ako by to pochopil niekto iny, alebi či iba ja sa tak čudne citim dotrepať sa niekde, keď ma nikto ani nepozyval? Ja na dotycneho kontakt nemam a nema žiadnu socialnu sieť.
S dotycnym nie som v nijakom užšom kontakte, nie sme ani pokrvná rodina.
@bluea Ja, sa pytam, ako by to pochopil niekto iny, alebi či iba ja sa tak čudne citim dotrepať sa niekde, keď ma nikto ani nepozyval? Ja na dotycneho kontakt nemam a nema žiadnu socialnu sieť.
@anonym_autor keď ujo kmotor komunikuje cez messenger, tak nech tvoj chlap sa spýta cez mesenger, ako má chápať pozvánku, že mu to nie je celkom jasné.
@anonym_autor Ten obrázok pozvánky tvojmu mužovi priniesol poštový holub?
@abbey1 Ten obrazok, ako to nazyvaš je oznamenie nie pozvanka. Aj na svadbu posles oznanenie komu chceš, ale na histinu slušnosť kaže osobne pozvať. A keď už nie osobne tak je tam este pozvanka k svadobnemu stolu, takže ti je jasne že si pozvana aj na hostinu.
nechapem sk mate pozvanku to ma pozyvat kazdeho z jednej rodiny zvlast?
ci ty si s muzom rozvedena?
ja by som to pochopila ze sme vsetci pozvany na oslavu a muzovi by som kazala nech komtrovi napise ze prideme traja aj so synom
nechapem sk mate pozvanku to ma pozyvat kazdeho z jednej rodiny zvlast?
ci ty si s muzom rozvedena?
ja by som to pochopila ze sme vsetci pozvany na oslavu a muzovi by som kazala nech komtrovi napise ze prideme traja aj so synom
@mamina7070 Vieš, len je mi to take nepríjemné, lebo to už, ako keby som sa nasilu tlačila.

Kto mu odfotil pozvanku?