icon

Prečo muži nechcú svadbu?

andrejkap123
19. okt 2019

Boli by ste s takym mužom ktorý by Vám povedal že nevie či bude chcieť mať svadbu vo svojom živote? (Nie sme veriaci)

evittam
19. okt 2019

@zuzanka.zuzu Jasneee. Takže ak sme spolu vyse 18.rokov tak ma vlastne nechce. 😂😂😂😂 A co ine mi zostáva. Vdaka za pobavenie na večer.

evittam
19. okt 2019

@zuzanka.zuzu Inak a co tie ostatné "hrdinky" co ich muz teda nebol čudný a dnes len vyplakavaju na fórach ako su na všetko same, doma slamu neprelozi a este aj každé euro jej spocita alebo jej nic neda ved vsak ma RP. A niektoré este kde tu aj preplesk dostanu ak náhodou usta otvoria...To su super hrdinky ale hlavne ze maju manžela.😉

zuzanka.zuzu
19. okt 2019

@evittam no nie, nechce ťa za manželku. čo je na tom na pobavenie? skôr smutné. a daj si tam tých smajlíkov aj 10 😉
o partnerskom spolužití som nič nepísala, kludne buďte aj 40r spolu. manželka proste nie si.

a ak sa minú argumenty, vždy je debata (a príklady v nej) hnané do extrému - to by som aj ja mohla otočiť, že však väčšina manželiek nedostane predsa preplesk - podobne nezmyselne argumentuješ ty.

mamina6410
19. okt 2019

@zuzanka.zuzu tak my sme sa aj na zasnubach dohodli, prsten som si vybrala sama, vybralií sme si miesto spolocne a kedze sme zili 5 rokov v Uk, tak moja sestra sa pred 3 rokmi dozvedela, ze sme vobec zasnubeni, proste u nas je od zaciatku o mne, keby poviem, vezmeme sa, tak s tym nema najmensi problem, ale uz to neriesi, mam kamosku, ktora trikrat odmietla aj snubny prsten, lebo vydavat sa nechce a su spolu stale, v podstate v mojom okoli je minimum parov zobratych, maly je stvrtak a v triede su len rodicia 2 deti zobrati a to je ich tam vyse 20 a hlavne, ked vidim, tie problemy pri rozvode a kolko to stoji casu a penazi, tak to mam dalsi argument preco nie, takto sa dohodneme, ze ideme od sebe a je to opat len o nas, druhych do toho nic

evittam
19. okt 2019

@zuzanka.zuzu Tak sme dvaja. Ja ho nechcem za manžela. A sme spokojni. A mnohí nam mozu len ticho závidieť. Nevidím nic na tom co by sa zmenilo na mojom zivote tym ze by bol "oficiálne" manžel. Jedine nejake právne veci (co mame poriesene) a vdovský dôchodok. To je všetko. Pre mna je podstatne,ze zijem s človekom co si ma cti, miluje ma a ja to iste a sme spolu šťastní a sme rodina a nemenila by som ho len preto lebo iny by poklakol. .A co si myslia ostatní je mi fakt jedno. Mam taky zivot aky som si zariadila a manželstvo ho nezmeni.
Pekny vecer.

veronikaszabova
19. okt 2019

@zuzanka.zuzu no ja sa na hrdinku nehram 🤣🤣 svadbu nechcem ja, ani partner. No asi sa budeme musiet zosobasit, aby sme neboli podla teba "divni" 👍😳🤣🤣🤣🤣 omg

evittam
19. okt 2019

@veronikaszabova No a hlavne je ze ta nechce.😀😉

evittam
19. okt 2019

@zuzanka.zuzu A co je na tom na pobavenie? No že si myslís ze si ako manzelka nieco viac.

veronikaszabova
19. okt 2019

@evittam tusim ho vystahujem z domu 🤣🤣🤣 ved aj ten je pisany na mna 🤣🤣🤣

evittam
19. okt 2019

@veronikaszabova Nooooo, musíme asi porozmýšľať.😀😉

zuzanka.zuzu
19. okt 2019

dámy, prečo to ženiete do extrému a máte potrebu zhadzovať manželstvo?

@veronikaszabova vôbec nie, vôbec nič nemusíš a už vôbec nič nemusíš dokazovať mne. už veľa podobných bolo a narazilo, držím palce, aby ste boli výnimka 🙂

@evittam áno, manželka je v našej spoločnosti stále "viac" než partnerka (alebo ako ťa predstavuje). to nie je môj pocit, ani dojem. nevyvyšujem sa, proste len konštatujem.

evittam
19. okt 2019

@zuzanka.zuzu Ja nič nezhadzujem. Ty vyvysujes. Ano si viac-o co? Ze ti patrí majetok pol na pol získaný spoločne? Vdovsky dôchodok,ine....

kassandra25
19. okt 2019

@zuzanka.zuzu ahoj, ja ked to tu citam od niektorych, je to, ako pises, a uz aj dovody su vymenovane, ze kolko by rozvod stal a opletacky s tym, tak naco sa brat, no tak ked niekto ide do vztahu s tym, ze nezoberem si ta, lebo kolko by ma stal rozvod a ake su opletacky s tym, to je uz len, normalne jak rozmyslanie 95 rocnej babky, ze co jak spravit, aby som sa co najmenej narobila..., ze?

sticker
zuzanka.zuzu
19. okt 2019

@evittam nejde o mňa osobne, ako som napísala, naša spoločnosť to tak stále vníma - a nemyslím si, že je to len môj pocit.

a nejde ani tak o financie (aj keď o tie ide zvyčajne vždy 😀 ) ale skôr o ten "status" alebo ako to pomenovať.
no naozaj sa mi nechce vypisovať si tu a zdôvodňovať svoje slová, takže končím 🙂

veronikaszabova
19. okt 2019

@evittam no nic, budeme za divne, ze nechceme byt "manzelkami" 🙂

evittam
19. okt 2019

@zuzanka.zuzu Mne drzat palce nemusíš.

evittam
19. okt 2019

@zuzanka.zuzu Ale ved ja ti tvoj názor neberiem ani to ze si spokojna ako manzelka. Ja som zase spokojna ako som.😉

katrin21
19. okt 2019

Nie, nebola by som s takym.... taky muzi sa vyhybaju zodpovednosti a boja sa o svoj majetok.. existujucu,aj teb buduci.

kassandra25
19. okt 2019

@katrin21 presne tak. A ako tu odznelo, ze ak si manzelka, su ti drzane palce, lebo vela takych bolo, co narazilo, ale narazit moze aj niekto, kto je len druzka ci partnerka, vzdy sa da narazit, ale ist vedome do vztahus niekym, kto ani nepomysli nato, ze chce s tebou zostat cely zivot, pokusit sa o to, je ako kupovat si lacne a nekvalitne topanky, o ktorych viem, ze ich ponosim 2 tyzdne a rozderavia sa.

pertu
19. okt 2019

Isto su pripady,kedy je nevstupenie do manzelstva aj ochranou zeny a deti,nie je vsetko cierne a biele a nie je vzdy na tom financne lepsie chlap. Aj zeny si mozu chranit svoje zaujmy. (Viem, BSM sa da pravne osetrit, ale nie je to vzdy iba o majetkoch) Ale komplexne o tom dokaze premyslat len ten, kto do tejto problematiky nie je prilis emocionalne zainteresovany a nema nenaplnene ocakavania.

popolusska
19. okt 2019

@andrejkap123 pre mna bolo manzelstvo dolezite. Tiez si myslim, ze ak s niekym mam odvahu mat deti, ktore su obrovskym zavazkom, tak by som mohla mat odvahu, uzatvorit s nim aj oficialny zvazok so vsetkymi vyhodami, aj nevyhodami. Takze ja by som s clovekom, ktory ma inu predstavu o spolocnej buducnosti, perspektivny vztah nevidela.

deti95060810
19. okt 2019

@mamina6410 vdovský je cca 100 e...sa čudujem že to chce niekto len kvôli tomu..

janinka007
19. okt 2019

Vcera sme mali stretavku zo zš a preberala sa tam zrovna tema...spoluziacka spominala priklad svojho brata, ze mu dlhodoba partnerka vazne ochorela a nemal narok na ziadne informacie o jej zdr.stave, takze minimalne toto ich "prinutilo" zobrat sa. Skratka vedeli, ze chcu byt do smrti spolu, nebolo co riesit.

klarissa25
19. okt 2019

My sme není zobrati sme spolu 5 rokov mame 3 ročného syna a zatiaľ svadbu ani neriešime. Keď mám pravdu povedať ani ja sa nechcem vydávať... Resp áno možno sa časom zoberieme ale bude to z čisto praktických dôvodov 😉 a tiež ja nechcem veľkú svadbu. Max dvaja svedkovia a nás syn 😉

katarinka89
19. okt 2019

@evittam Ale taký postoj môže mať aj priateľ a nielen manžel. Každá žena ktorá sa chlapovi dieťa túži mať svadbu a mať aj mužove priezvisko.....máloktorá sa stotožní s tým, že chlap nalieha aby jeho dieťa nosilo jeho priezvisko ale bez sobáša 😜

siska53
19. okt 2019

@andrejkap123 ja som.taka zena, co po svadbe netuzi.. a ja som práve bola rada, ze moj nenalieha.. zacal az teraz, pred pol rokom. , Se by sme sa uz mali vziať.. no uvidime.. ak, tak pre mna najskôr na jar.. uz je chladno..

evittam
19. okt 2019

@katarinka89 Nie každá zena. Ako som uz napisala a nielen ja.😉

katarinka89
19. okt 2019

@siska53 No vidíte a tu je príklad: ty tvrdíš najskôr, že po svadbe netúžis, ale ako ti to navrhol, pristúpila si. Takéto sme všetky ženy, všetky potom túžime ale žiadna si to neprizná a tie ktoré potom netuzia- ako vravia, by takýto návrh zo strany muža rázne odmietli 😊 ( nič v zlom)

mamina6410
19. okt 2019

@deti95060810 Priemerná výška vdovského dôchodku je 250 eur,závisí samozrejme od výšky platu alebo výšky starobného dôchodku, sú vdovy,co majú aj vyše 500 eur, ciže v mnohých prípadoch je to aj o peniazoch

siska53
19. okt 2019

@katarinka89 ale ja nqozaj po svadbe netuzim! A urcite nebudem, ked uz musím, mat tu tradicnu svadbu. Len najblizsi, obed alebo vecera a dovidenia. Dam spravit svadobne kolace, dostanu na vysluzku a to je vsetko. Ziadne rozbijanie tanierov, hadzanie kytice ci zurka.. kebyze mozem, poslem.tam.za mna nahradu a ja sa uz len potom.pridem.najest do restiky.. a som aj zvazovala nechat si meno za slobodna..tie vybavovacky po úradoch, nahlasovanie.. och! Ale deti sa tesia, tie su za.. :/.