Riešenie Vianoc s partnerom
Ten môj mi povedal keď som mu navrhla aby tento rok prišiel k nám na Vianoce (lebo ešte spolu nebyvame len sa to už rieši) tak odpoveď bola že sa to moc nehodí:/ už minulý rok sme boli takto každý pri svojej rodine čo mi už vtedy dosť vadilo že nebol so mnou(lebo sa to nehodí aby bol tu u nás) len teraz už to tak nechcem sme spolu cez 2 a pol roka a plus čakáme bábätko tak mi to príde už také že by sme mali byť spolu tak by si to mohol uvedomiť
a on by mal asi konečne odstrihnúť pupočníkovu šnúru od maminky lebo ďalšie Vianoce keď budeme spolu som zvedavá ako to bude chcieť riešiť
@anonym_autor ahoj, my sme tiež boli každý u svojich na Vianoce, až keď sme sa zobrali, mali spoločnú domácnosť, vtedy sme boli spolu vo svojom
@anonym_autor a prečo nejdeš ty k nim? Kde vlastne bývate?
Nech na večeru je doma a k vám príde potom. Alebo choď na večeru ty k nim. My sme tiež boli každý doma, kým sme sa nevzali. Ešte keď nemáte ani spoločné bývanie.
@anonym_c1fa3c to mi nikto nenavrhol aby som išla ja k nim tak sa tam nechcem nejak vtierať alebo čo 😅
@anonym_autor a prečo nejdeš ty k nim? Kde vlastne bývate?
@marhulka13 zatiaľ ma nikto nepozval ..na na severe a on východ
@anonym_autor ahoj, my sme tiež boli každý u svojich na Vianoce, až keď sme sa zobrali, mali spoločnú domácnosť, vtedy sme boli spolu vo svojom
@anonym_0c1c9c len ja už by som chcela tráviť Vianoce s ním keď predsa už čoskoro budeme rodina
No ked cakate dieta, je blbe, ze cez sviatky nebudete spolu. Neviem si predstavit, ze by som bola tehotna a moj mily by odcupkal k maminke na Vianoce. Isto si ta vazi?
@anonym_autor cakate spolu dieta a on ti povie, ze byt spolu u vasich na vianoce sa nehodi? Divne aj to, ze ta nezavolal k nim.
kedy a kde budete spolu bývať? tiež v mojom okolí je tradícia, že ked mladí spolu nebývajú, tak je každý doma...je iné že si tehotná, možno by som nejaký kompromis robila
a to sa nechystate spolu byvat ?ked buduci rok rozmyslas ako budete sviatkovat u koho ked bude babo na svete
Vianoce mate byt spolu, ze ho nenapadlo zobrat ta k rodicom, ked cakate dieta, je pre mna nepochopitelne...
Že sa nehodí ????? Prosím . Ale decko sa mu hodilo ti urobiť . Je to kreten riadny.
Prosím Ťa, hlavne daj dieťatku svoje priezvisko.🙏🙏🙏 Toto nevyzerá dobre.
Prosím Ťa, hlavne daj dieťatku svoje priezvisko.🙏🙏🙏 Toto nevyzerá dobre.
@enmery suhlasim... dolezity bod. Pre neho ona stale nie je rodina, aj ked nosi pod srdcom jeho dieta 🤐
celkom choré ked uz aj dieta cakate, to by ste mali byt spolu a je jedno kde, hold doba sa mení ludom viac a viac hrabe
Takže si tehotná, nemáte vlastnú domácnosť, Vianoce nebudete tráviť spolu, lebo sa to “nehodí”, tipujem, že svadbu tiež neplánuje, lebo nepotrebuje papier k šťastiu… Dievča, je dosť možné, že vy reálne nikdy nebudete rodina. Budete len rodičia spoločného dieťaťa. Dobrý výber, vážne.
Tie vianoce osamote by ma trápili najmenej. Nebývate spolu, nie ste manželia, vrah nič moc a ty tehotná. Prečo?
Robite vsetko naopak a budes len trpiet v tomto vztahu,nakoniec aj tak zostanes s dietatkom u Vasich doma.Tento chlapec sa ani nesnazi,aby ste boli spolu ako rodina,inac by ste boli hned spolu uz pri 2ciarkach.
Drzim palce s takym neschopnym chlapom.
Ste spolu velmi kratko, nebyvate spolu, ty tehotna. Preco???? Dve deti si urobili dieta. Rodina neznamena, ze zena otehotnie. Rodinu tvori nieco ine. Rodina sa zaklada v inom poradi a hlavne vtedy, ked muz prestrihne pupocnu snuru.
Jeho rodicia vobec vedia o tom, ze si tehotna?? By ma neprekvapilo, ak by to to zatajil.
Mňa vždy fascinuje že sexovať spolu viete, ešte aj otehotnieť s ním je v pohode, ale porozprávať sa ako dvaja dospelí jedinci, to už nie.
@abbey1 Toto je klasika na MK. Zeny tu riesia nejaky uplne banalny problem, pricom zaklad problemu je niekde uuuuplne inde.
@luccys skor opacne. Zeny z MK tentokrat riesia naozajstny problem. Banalny problem v tomto pribehu je to, ze kde budu travit vianoce. To je uplne najmensi problem. Hlavne, ked viera u nich je velmi vlazna. Ako u vacsiny slovakov, ktori riesia vianoce.
Bud nevedia ze je tehotna, alebo ma niekde na vychode manzelku a deti 😅
kedy a kde budete spolu bývať? tiež v mojom okolí je tradícia, že ked mladí spolu nebývajú, tak je každý doma...je iné že si tehotná, možno by som nejaký kompromis robila
@zuzidr na budúci rok až...a aký krok máte na myslí?
a to sa nechystate spolu byvat ?ked buduci rok rozmyslas ako budete sviatkovat u koho ked bude babo na svete
@anonym_d2f2f5 písala som že plánujeme spolu bývať 😌
Vianoce mate byt spolu, ze ho nenapadlo zobrat ta k rodicom, ked cakate dieta, je pre mna nepochopitelne...
@anjelicek26 no aj pre mňa ...minulý rok som to ešte chápala ale to bolo ine lebo som nebola tehotná no aj vtedy som chcela byť s ním a nie až deň po vianociach
@luccys skor opacne. Zeny z MK tentokrat riesia naozajstny problem. Banalny problem v tomto pribehu je to, ze kde budu travit vianoce. To je uplne najmensi problem. Hlavne, ked viera u nich je velmi vlazna. Ako u vacsiny slovakov, ktori riesia vianoce.
@anonym_b25789 ??
@anonym_d2f2f5 písala som že plánujeme spolu bývať 😌
@anonym_autor planovanie je rozpravanie sa? alebo aj ste uz nieco riesili? mozno ma manzelku a deti hah
Tvoj problem nie su Vianoce ale vyber chlapa, ktory je vadny kus uz od zaciatku!
Namiesto spolocnych vianoc rozmyslaj radsej, ako budes riesit situaciu slobodnej matky. Nepisem ti v zlom, len sa zariad aby ste zbytocne netrpelu. Proste vybrala si si dilina mamánka neschopneho. Vrat ho mamicke a bude vam lepsie.

Nech na večeru je doma a k vám príde potom. Alebo choď na večeru ty k nim. My sme tiež boli každý doma, kým sme sa nevzali. Ešte keď nemáte ani spoločné bývanie.