icon

Riešenie Vianoc s partnerom

Včera o 06:47

Ten môj mi povedal keď som mu navrhla aby tento rok prišiel k nám na Vianoce (lebo ešte spolu nebyvame len sa to už rieši) tak odpoveď bola že sa to moc nehodí:/ už minulý rok sme boli takto každý pri svojej rodine čo mi už vtedy dosť vadilo že nebol so mnou(lebo sa to nehodí aby bol tu u nás) len teraz už to tak nechcem sme spolu cez 2 a pol roka a plus čakáme bábätko tak mi to príde už také že by sme mali byť spolu tak by si to mohol uvedomiť
a on by mal asi konečne odstrihnúť pupočníkovu šnúru od maminky lebo ďalšie Vianoce keď budeme spolu som zvedavá ako to bude chcieť riešiť

Strana
z4
anonym_c1fa3c
Včera o 06:56

Nech na večeru je doma a k vám príde potom. Alebo choď na večeru ty k nim. My sme tiež boli každý doma, kým sme sa nevzali. Ešte keď nemáte ani spoločné bývanie.

anonym_0c1c9c
Včera o 06:56

@anonym_autor ahoj, my sme tiež boli každý u svojich na Vianoce, až keď sme sa zobrali, mali spoločnú domácnosť, vtedy sme boli spolu vo svojom

marhulka13
Včera o 06:57

@anonym_autor a prečo nejdeš ty k nim? Kde vlastne bývate?

autor
Včera o 07:01
@anonym_c1fa3c

Nech na večeru je doma a k vám príde potom. Alebo choď na večeru ty k nim. My sme tiež boli každý doma, kým sme sa nevzali. Ešte keď nemáte ani spoločné bývanie.

@anonym_c1fa3c to mi nikto nenavrhol aby som išla ja k nim tak sa tam nechcem nejak vtierať alebo čo 😅

autor
Včera o 07:01
@marhulka13

@anonym_autor a prečo nejdeš ty k nim? Kde vlastne bývate?

@marhulka13 zatiaľ ma nikto nepozval ..na na severe a on východ

autor
Včera o 07:02
@anonym_0c1c9c

@anonym_autor ahoj, my sme tiež boli každý u svojich na Vianoce, až keď sme sa zobrali, mali spoločnú domácnosť, vtedy sme boli spolu vo svojom

@anonym_0c1c9c len ja už by som chcela tráviť Vianoce s ním keď predsa už čoskoro budeme rodina

anonym_4c4d90
Včera o 07:04

No ked cakate dieta, je blbe, ze cez sviatky nebudete spolu. Neviem si predstavit, ze by som bola tehotna a moj mily by odcupkal k maminke na Vianoce. Isto si ta vazi?

komplikovana
Včera o 07:05

@anonym_autor cakate spolu dieta a on ti povie, ze byt spolu u vasich na vianoce sa nehodi? Divne aj to, ze ta nezavolal k nim.

zuzidr
Včera o 07:12

kedy a kde budete spolu bývať? tiež v mojom okolí je tradícia, že ked mladí spolu nebývajú, tak je každý doma...je iné že si tehotná, možno by som nejaký kompromis robila

anonym_d2f2f5
Včera o 07:13

a to sa nechystate spolu byvat ?ked buduci rok rozmyslas ako budete sviatkovat u koho ked bude babo na svete

anjelicek26
Včera o 07:14

Vianoce mate byt spolu, ze ho nenapadlo zobrat ta k rodicom, ked cakate dieta, je pre mna nepochopitelne...

parvinka0001
Včera o 07:17

Že sa nehodí ????? Prosím . Ale decko sa mu hodilo ti urobiť . Je to kreten riadny.

enmery
Včera o 07:18

Prosím Ťa, hlavne daj dieťatku svoje priezvisko.🙏🙏🙏 Toto nevyzerá dobre.

anjelicek26
Včera o 07:18
@enmery

Prosím Ťa, hlavne daj dieťatku svoje priezvisko.🙏🙏🙏 Toto nevyzerá dobre.

@enmery suhlasim... dolezity bod. Pre neho ona stale nie je rodina, aj ked nosi pod srdcom jeho dieta 🤐

brontofuz
Včera o 07:19

celkom choré ked uz aj dieta cakate, to by ste mali byt spolu a je jedno kde, hold doba sa mení ludom viac a viac hrabe

a0
Včera o 07:26

Takže si tehotná, nemáte vlastnú domácnosť, Vianoce nebudete tráviť spolu, lebo sa to “nehodí”, tipujem, že svadbu tiež neplánuje, lebo nepotrebuje papier k šťastiu… Dievča, je dosť možné, že vy reálne nikdy nebudete rodina. Budete len rodičia spoločného dieťaťa. Dobrý výber, vážne.

abbey1
Včera o 07:28

Tie vianoce osamote by ma trápili najmenej. Nebývate spolu, nie ste manželia, vrah nič moc a ty tehotná. Prečo?

anonym_c61e76
Včera o 07:30

Robite vsetko naopak a budes len trpiet v tomto vztahu,nakoniec aj tak zostanes s dietatkom u Vasich doma.Tento chlapec sa ani nesnazi,aby ste boli spolu ako rodina,inac by ste boli hned spolu uz pri 2ciarkach.
Drzim palce s takym neschopnym chlapom.

anonym_b25789
Včera o 07:33

Ste spolu velmi kratko, nebyvate spolu, ty tehotna. Preco???? Dve deti si urobili dieta. Rodina neznamena, ze zena otehotnie. Rodinu tvori nieco ine. Rodina sa zaklada v inom poradi a hlavne vtedy, ked muz prestrihne pupocnu snuru.

luccys
Včera o 07:40

Jeho rodicia vobec vedia o tom, ze si tehotna?? By ma neprekvapilo, ak by to to zatajil.

luccys
Včera o 07:42
@abbey1

Tie vianoce osamote by ma trápili najmenej. Nebývate spolu, nie ste manželia, vrah nič moc a ty tehotná. Prečo?

@abbey1 Toto je klasika na MK. Zeny tu riesia nejaky uplne banalny problem, pricom zaklad problemu je niekde uuuuplne inde.

bomba36
Včera o 07:43

Mňa vždy fascinuje že sexovať spolu viete, ešte aj otehotnieť s ním je v pohode, ale porozprávať sa ako dvaja dospelí jedinci, to už nie.

anonym_b25789
Včera o 07:46
@luccys

@abbey1 Toto je klasika na MK. Zeny tu riesia nejaky uplne banalny problem, pricom zaklad problemu je niekde uuuuplne inde.

@luccys skor opacne. Zeny z MK tentokrat riesia naozajstny problem. Banalny problem v tomto pribehu je to, ze kde budu travit vianoce. To je uplne najmensi problem. Hlavne, ked viera u nich je velmi vlazna. Ako u vacsiny slovakov, ktori riesia vianoce.

anjelicek26
Včera o 07:46

Bud nevedia ze je tehotna, alebo ma niekde na vychode manzelku a deti 😅

autor
Včera o 07:47
@zuzidr

kedy a kde budete spolu bývať? tiež v mojom okolí je tradícia, že ked mladí spolu nebývajú, tak je každý doma...je iné že si tehotná, možno by som nejaký kompromis robila

@zuzidr na budúci rok až...a aký krok máte na myslí?

autor
Včera o 07:47
@anonym_d2f2f5

a to sa nechystate spolu byvat ?ked buduci rok rozmyslas ako budete sviatkovat u koho ked bude babo na svete

@anonym_d2f2f5 písala som že plánujeme spolu bývať 😌

autor
Včera o 07:48
@anjelicek26

Vianoce mate byt spolu, ze ho nenapadlo zobrat ta k rodicom, ked cakate dieta, je pre mna nepochopitelne...

@anjelicek26 no aj pre mňa ...minulý rok som to ešte chápala ale to bolo ine lebo som nebola tehotná no aj vtedy som chcela byť s ním a nie až deň po vianociach

luccys
@anonym_b25789

@luccys skor opacne. Zeny z MK tentokrat riesia naozajstny problem. Banalny problem v tomto pribehu je to, ze kde budu travit vianoce. To je uplne najmensi problem. Hlavne, ked viera u nich je velmi vlazna. Ako u vacsiny slovakov, ktori riesia vianoce.

@anonym_b25789 ??

brontofuz
@anonym_autor

@anonym_d2f2f5 písala som že plánujeme spolu bývať 😌

@anonym_autor planovanie je rozpravanie sa? alebo aj ste uz nieco riesili? mozno ma manzelku a deti hah

svetlonos
Včera o 07:49

Tvoj problem nie su Vianoce ale vyber chlapa, ktory je vadny kus uz od zaciatku!
Namiesto spolocnych vianoc rozmyslaj radsej, ako budes riesit situaciu slobodnej matky. Nepisem ti v zlom, len sa zariad aby ste zbytocne netrpelu. Proste vybrala si si dilina mamánka neschopneho. Vrat ho mamicke a bude vam lepsie.

Strana
z4