Riešenie Vianoc s partnerom
Ten môj mi povedal keď som mu navrhla aby tento rok prišiel k nám na Vianoce (lebo ešte spolu nebyvame len sa to už rieši) tak odpoveď bola že sa to moc nehodí:/ už minulý rok sme boli takto každý pri svojej rodine čo mi už vtedy dosť vadilo že nebol so mnou(lebo sa to nehodí aby bol tu u nás) len teraz už to tak nechcem sme spolu cez 2 a pol roka a plus čakáme bábätko tak mi to príde už také že by sme mali byť spolu tak by si to mohol uvedomiť
a on by mal asi konečne odstrihnúť pupočníkovu šnúru od maminky lebo ďalšie Vianoce keď budeme spolu som zvedavá ako to bude chcieť riešiť
@anonym_autor nečítam komentáre...ale prečo ho voláš ty? Nech ho zavolá tvoja rodina. Alebo teba tá jeho.
A ak ani v takom prípade nechce, asi sa necíti dobre v prítomnosti vašich. Len ma zaujíma, prečo nechce, aby si ty išla k nim na sviatky.
Prosím Ťa, hlavne daj dieťatku svoje priezvisko.🙏🙏🙏 Toto nevyzerá dobre.
@enmery prečo by som mala? Lebo nerozumiem tomu že prečo lebo on je inak naozaj super človek len vždy keď prídu Vianoce príde kvôli tomu hádka :/
Och dievča, nie každý dobrý človek je použiteľný do rodinného života 🙈. Si asi ešte veľmi mladá však?
@parvinka0001 no ako nehodí on to myslí kvôli tým darčekom že mu to je také blbé neviem prečo 😅 ale inak on naozaj nie je zlý človek inak predsa by som s takým nejakým človekom by som nemala nikdy dieťa
@anonym_autor A prečo s nim to dieťa čakáš? Koľko máte rokov? Kedy plánujete svadbu, kde budete bývať, financovanie máte po riešené?
Čoskoro budete ako rodičia riešiť skutočne vážne veci. A vy tu riešite, že je to blbé kvôli darčekom? To môže riešiť tak 10 ročné dieťa a nie dospelý človek.
celkom choré ked uz aj dieta cakate, to by ste mali byt spolu a je jedno kde, hold doba sa mení ludom viac a viac hrabe
@brontofuz aj podľa mňa :/ len ja už neviem ako mu to mám vysvetliť 😩
@parvinka0001 no ako nehodí on to myslí kvôli tým darčekom že mu to je také blbé neviem prečo 😅 ale inak on naozaj nie je zlý človek inak predsa by som s takým nejakým človekom by som nemala nikdy dieťa
@anonym_autor Kvoli darcekom?? Heee?? Som asi blba, ale nejako tomu stale nerozumiem...
Presne ako sa pise vyssie.
Spite spolu ,tak hadam sa spolu normalne bavite...ci?
Priatel ma len mamu?
Ona by bola na Vianoce sama?
V tom pripade je pekne,ze ju samu nenecha.
Ale nie je pekne,ked ti to takto narovinu nepovie a nenavrhne,aby ste s nou boli spolu-,on aj ty!
Byt u vasich na Vianoce sa v prvom rade asi NEHODI jemu...
Ako to mate poriesene na dalsie dni?
Ci cele sviatky stravi s mamou na 2.konci republiky???
Toto nie je dobre.
Ten fskt,ze uz cakate spolocne dietatko,prve....to je v tomto velmi dolezite.
Lebo keby ste ho necakali ,bola bx tato situacia uplne ok,normalna.
Vy uz ale tvorite jednu novu rodinu,hoci nie ste zobrati.
Mal by tuzit byt stale s tebou,hladkat brusko...
Neviem si prrdstavit zeby som tehotna sedela doma a moj partner zase doma u jeho rodicov...
Mozno este,keby byal blizko,ze teda stedry den bude s mamou a potom uz bude so mnou,alebo sa presteiedame raz u neho raz u nasich...ale proste spolu
@anonym_autor planovanie je rozpravanie sa? alebo aj ste uz nieco riesili? mozno ma manzelku a deti hah
@brontofuz áno riešili a nie nemá o Tom by som vedela 😌
@anonym_autor ty chces byt s nim kde, ked nemate svoj najom, on chce byt doma, preco ta tam nepozval, nakukla si vobec do ich rodiny, ci to netreba, az pred svadbou zistis, ze slusni psychopati... ❗
A priateľ má iba mamu? Bola by na Vianoce sama, ak by prišiel k vám?
Presne ako sa pise vyssie.
Spite spolu ,tak hadam sa spolu normalne bavite...ci?
Priatel ma len mamu?
Ona by bola na Vianoce sama?
V tom pripade je pekne,ze ju samu nenecha.
Ale nie je pekne,ked ti to takto narovinu nepovie a nenavrhne,aby ste s nou boli spolu-,on aj ty!
Byt u vasich na Vianoce sa v prvom rade asi NEHODI jemu...
Ako to mate poriesene na dalsie dni?
Ci cele sviatky stravi s mamou na 2.konci republiky???
Toto nie je dobre.
Ten fskt,ze uz cakate spolocne dietatko,prve....to je v tomto velmi dolezite.
Lebo keby ste ho necakali ,bola bx tato situacia uplne ok,normalna.
Vy uz ale tvorite jednu novu rodinu,hoci nie ste zobrati.
Mal by tuzit byt stale s tebou,hladkat brusko...
Neviem si prrdstavit zeby som tehotna sedela doma a moj partner zase doma u jeho rodicov...
Mozno este,keby byal blizko,ze teda stedry den bude s mamou a potom uz bude so mnou,alebo sa presteiedame raz u neho raz u nasich...ale proste spolu
@osky nie má celú rodinu aj otca brata sestru...on to chcel tak že hneď po vianociach by prišiel ale mne ide o to aby bol so mnou práve cez tie Vianoce nie až po keď je viac menej už po všetkom ... No presne máte úplnú pravdu v tomto
Nehodi sa to 😂 rozkosny. Nemanzelske dieta a Vianoce bez zeny ktora caka jeho dieta sa hodi?
Toto pojde do kytek. Nedavaj dietatu jejo priezvisko. Ak sa mylime, da sa to zmenit na otcovo velmi rychlo. Naopak to tak lahko nepojde…
A to planovane byvanie nie je nahodou u jeho rodicov?
A priateľ má iba mamu? Bola by na Vianoce sama, ak by prišiel k vám?
@sima234 nie má kompletnú rodinu
A to planovane byvanie nie je nahodou u jeho rodicov?
@luccys nie nie to by som tam nevydržala
Nehodi sa to 😂 rozkosny. Nemanzelske dieta a Vianoce bez zeny ktora caka jeho dieta sa hodi?
Toto pojde do kytek. Nedavaj dietatu jejo priezvisko. Ak sa mylime, da sa to zmenit na otcovo velmi rychlo. Naopak to tak lahko nepojde…
@anonym_bf2e11 no zrejme áno:/
@anonym_autor mal by byt pysny a "nadrzany" aby ta predstavil, ake nie je... Tvoje tehu je ore neho nepodstatny detail.
@anonym_0c1c9c len ja už by som chcela tráviť Vianoce s ním keď predsa už čoskoro budeme rodina
@anonym_autor Za mna ja by som to nebrala tragicky. My sme tiez cakali dieta a kazdy bol u seba so svojimi rodicmi. A to sme z jedneho mesta...Ja som bola vypisana, takze som aj tak nikam nemohla. A na druhy sviatok vianocny prisiel on k nam na navstevu. A dalsie Vianoce sme uz boli aj s babom spolu vsetci traja.
@anonym_autor mal by byt pysny a "nadrzany" aby ta predstavil, ake nie je... Tvoje tehu je ore neho nepodstatny detail.
@anonym_5b8fa4 komu má mal predstaviť?
@anonym_autor tak na jednej strane ho chápem, kedže plánujete spoločnú budúcnosť a vie, že sú to posledné Vianoce, ktoré bude doma, keďže riešite spoločné bývanie a budete rodina. Ja by som ho nenútila. Ja viem, že ženy mu tu naložia, ale už vidím, ako by všetky utekali k budúcej svokre na sviatky. Ja sama by som neišla na sviatky v podstate k pre mňa cudzím ľuďom.
@anonym_autor Za mna ja by som to nebrala tragicky. My sme tiez cakali dieta a kazdy bol u seba so svojimi rodicmi. A to sme z jedneho mesta...Ja som bola vypisana, takze som aj tak nikam nemohla. A na druhy sviatok vianocny prisiel on k nam na navstevu. A dalsie Vianoce sme uz boli aj s babom spolu vsetci traja.
@anonym_c66b1d tak to mohol prísť on k vám či?
@anonym_5b8fa4 komu má mal predstaviť?
@anonym_autor jeho rodine, teda uz sa poznate, hups
@anonym_b25789 ??
@luccys teraz som si nie ista, ci si myslela, ze banalny problem riesi autorka, ci ostatne zeny na MK. ?? Mozno som sa nespravne vyjadrila a oznacila ta.
Skoda ze pises ako anonym. Toto nebude tvoja posledna tema o partnerovi. Chcela som to sledovat😭
@anonym_autor to aj keď sa narodí dieťa povie že sa to nehodí že jednoducho nepríde k vám ? Už dávno ste mali spolu bývať
Som vo vzťahu v ktorom spolu nebývame a každý je na Vianoce u seba. Ani mne by sa to nehodilo keby mi to navrhol. Niečo iné je keby ste chceli vy dvaja svoje spoločné ale takto je to blbosť a jeho reakcia úplne adekvátna.
@osky nie má celú rodinu aj otca brata sestru...on to chcel tak že hneď po vianociach by prišiel ale mne ide o to aby bol so mnou práve cez tie Vianoce nie až po keď je viac menej už po všetkom ... No presne máte úplnú pravdu v tomto
@anonym_autor chapem...
Ked teda pride hned za tebou,
Potom ozaj nerozumiem,kde ma problem.
Darceky?
Ved tie asi dostane od vasich aj neskor...
A teda,patri sa,aby aj on vasim nejake zaobstatal.
Ci pride o den,dva za tebou a neprinesie nic?
To snad nie.
To nemusia byt neviem ake dary...
Vino ,bomboska...proste pozornost-toto totiz ukaze ,aky je jeho vztah k tvojej rodine-ktoru teda bude mat za svoju,kedze je s tebou.
Rovnako to mas ty s jeho rodinou...
Opakujem,to nemusi byt nic velke.tam ide o to gesto,ze s nimi rata..
Pozri,ak pride hned na dalsi den a uz budete spolu,velmi by mi to nevadilo.
Pozri sa na to aj z jeho strany-,aj on si chce vylozit nohy,pozret telku...jasne,ze aj u vas moze..
Ale vies ako to myslim.
Doma je doma.
A ked uz budete byvat spolu,tam uz nebude nic riesit,tam bude doma a bude s tebou.urcite nebude utekat domov.
Mozno chce este zazit tie posledne "detske" vianoce 😀
Dopraj mu ich.
Ak si inak rozumiete,ak sa viete porozpravat,nekazte si to...
Ale ja osobne by som sa ho opytala,ze teda by si isla ty k nim/k to tebe nebude vadit/
Som vo vzťahu v ktorom spolu nebývame a každý je na Vianoce u seba. Ani mne by sa to nehodilo keby mi to navrhol. Niečo iné je keby ste chceli vy dvaja svoje spoločné ale takto je to blbosť a jeho reakcia úplne adekvátna.
@autumn1 prečo by sa vám to nehodilo? Keď predpokladam že chcete byť spolu

Že sa nehodí ????? Prosím . Ale decko sa mu hodilo ti urobiť . Je to kreten riadny.