icon

Rozlúčka zo slobodou a materské dilemy

19. júl 2025

Ahojte, v auguste sa ide vydávať malej krstná mama a bola som pozvaná na rozlúčku zo slobodou,mám 2 mesačnú dcérku a neviem či je vhodné ísť neviem (pit samozrejme nebudem keďže kojím plus dokrmujem ale to nieje podstatne) krstná mama vraví,že na par hodín by som teda dôjsť mohla,žeby malú postražil priateľ.
Ale ja neviem vôbec stále mám v sebe to,že ja sa viem najlepšie o ňu postarať 😅🤷‍♀️ a bojím sa teda okolia čosi pomyslia,že 2 mesačné babo som nechala doma s priateľom a ja som sa šla zabaviť 😅
Na jednej strane by som aj išla aj nešla 🤔😀
Ako by ste sa rozhodli?

Strana
z3
mimacaci
20. júl 2025

nesla by som, ani keby som bola matka, ktora nekoji.

janetinka27
20. júl 2025

@anonym_autor ahoj, na tvojom mieste by som sa dohodla s partnerom alebo mamou. Zariadila by som sa jedine podla ich odpovede.nazory na koniku by mali pre mna vahu 0.

natalka13
20. júl 2025

Stale slovenska zena-matka ma pocit viny, ked chce travit cas mimo domace prace, mimo deti. Hlboko zakoreneny mytus v nas, skoda. Keby siel muz na rozlucku so slobodou je to normalne, muz moze ist na futbal, zahrat si tenis, na pivko na kavu....zena sed doma, ved si manzelka a matka, tvoj priestor su steny bytu.

kleopatra114
20. júl 2025

Na 2-3 hodky snáď nie je žiadny problém, či ? Čo hovoria ľudia by má fakt nezaujímalo. teda ak nedojcis každú hodinu

kvety_navzdy
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3