icon

Spoločný darček pre svokru na 50tku

27. aug 2025

Ahojte. Svokra má čoskoro narodeniny a riešim, ako to spraviť s darčekom. Prišlo mi úplne normálne, že ho dáme spoločne s mužom. Lenže jeho sestra sa urazila, že ona už mala niečo vymyslené za všetkých súrodencov. ( ona vymysli a pošlú jej peniaze ) Úprimne, príde mi dosť čudné, aby som ja kupovala darček sama za seba.. . Darček od nás dvoch by mal byť prirodzene spoločný. Či nie? Ako to vidíte vy? Ja so svokrou nemám moc dobre vzťahy, preto mi to príde blbe.

Strana
z2
natalka13
27. aug 2025

o tak sa urazila, a? bude urazena par dni

anonym_1073a7
27. aug 2025
@anonym_autor

@nyusika riešim to, či je normálne aby sa 31 ročná žena urazila za to, že si niekto spraví niečo po svojom a nie po jej a aký majú ľudia na to názor, popripadne ako to robia oni. 🙂 len očividne ty tu potrebuješ zasa rýpať, ako v každej inej diskusii

@anonym_autor Nie je to normálne , ale deje sa to.Mam takú švagrinú,len ona nie len,ze sa urazi,ona to agresívne vykrici,ze ci si rodičia nezaslúžia toľko/pritom ona je tá, ktora šetrí na úkor iných a keď jej to nevychádza, tak je vytočena/

anonym_34346a
28. aug 2025

Ja som sa raz tak dala nahovorit od švagrinej na spoločný darček pre mojich rodičov. Išla s ním gratulovať deň predtým, ako ja a zahlásila, že je to darček od nich. Ja som tam prišla ako debil s prázdnymi rukami. A ešte som sa tak pomimo dozvedela, že som ho zaplatila celý ja, lebo mi povedali vyššiu sumu , ako stál. Tak sa nedaj na nič nahovoriť a dajte si darček iba sami za seba.

1sally12
30. aug 2025

Nechápem čo riešiš. Veď ste jej hneď mali povedať, že darček máte už kúpený a bodka. Či potrebuješ na všetko návod z MK?

Strana
z2