Spoločný darček pre svokru na 50tku
Ahojte. Svokra má čoskoro narodeniny a riešim, ako to spraviť s darčekom. Prišlo mi úplne normálne, že ho dáme spoločne s mužom. Lenže jeho sestra sa urazila, že ona už mala niečo vymyslené za všetkých súrodencov. ( ona vymysli a pošlú jej peniaze ) Úprimne, príde mi dosť čudné, aby som ja kupovala darček sama za seba.. . Darček od nás dvoch by mal byť prirodzene spoločný. Či nie? Ako to vidíte vy? Ja so svokrou nemám moc dobre vzťahy, preto mi to príde blbe.
@nyusika riešim to, či je normálne aby sa 31 ročná žena urazila za to, že si niekto spraví niečo po svojom a nie po jej a aký majú ľudia na to názor, popripadne ako to robia oni. 🙂 len očividne ty tu potrebuješ zasa rýpať, ako v každej inej diskusii
@anonym_autor Nie je to normálne , ale deje sa to.Mam takú švagrinú,len ona nie len,ze sa urazi,ona to agresívne vykrici,ze ci si rodičia nezaslúžia toľko/pritom ona je tá, ktora šetrí na úkor iných a keď jej to nevychádza, tak je vytočena/
Ja som sa raz tak dala nahovorit od švagrinej na spoločný darček pre mojich rodičov. Išla s ním gratulovať deň predtým, ako ja a zahlásila, že je to darček od nich. Ja som tam prišla ako debil s prázdnymi rukami. A ešte som sa tak pomimo dozvedela, že som ho zaplatila celý ja, lebo mi povedali vyššiu sumu , ako stál. Tak sa nedaj na nič nahovoriť a dajte si darček iba sami za seba.
Nechápem čo riešiš. Veď ste jej hneď mali povedať, že darček máte už kúpený a bodka. Či potrebuješ na všetko návod z MK?

o tak sa urazila, a? bude urazena par dni