icon

Stalo sa vám, že manžel zabudol na sviatok?

nikita34
29. aug 2019

Ahojte baby 🙂 Stalo sa Vám, že váš muž zabudol na vaše narodeniny alebo meniny ? Poprípade ospravedlnil sa vám za to alebo niečo ? Ten môj dneska zabudol na meniny a dosť ma to zobralo :/

nika3136
29. aug 2019

@nikita34
Ahoj, všetko najlepšie 🙂
Tiež dnes oslavujem.
Môj chlap permanentne zabúda, narodeniny si pamätá ale meniny a výročie nikdy. Výročie mu oznamujem týždeň vopred 😄 a meniny mu vždy niekto pripomenie, dnes mu konkrétne volala jeho babka, tak bežal na benzínku 😄
Nejako to neriešim. Zvykla som si, že aj pre mňa sú meniny dosť ťažkou záležitosťou, narodeniny sú samozrejme o inom.

fopka
29. aug 2019

@nikita34 ked ta to potesi,ja som tohto roku zabudla sama na svoje meniny 😂 mala som toho vela a netuklo mi, kedze oslavovat sme mali o 2 dni neskor

martina2ve
29. aug 2019

My sme sa dohodli pred rokmi, ze to proste nebudeme riesit! ... co sa tyka darov tak to vobec neriesime ale vzdy si aspon zagratulujeme🙂 inak nikdy nikomu negratulujem, dokonca ani svojim rodicom a surodencom.. tym poviem na novy rok, ze vsetko dobre aj k narodieninam ,meninam a je to...a to uz nie den matiek, MDZ atd atd...

candii
29. aug 2019

Minule som na svoje meniny zabudla aj ja a pohode, som dospela. Nepotrpím si na nejake meniny.

domculik
29. aug 2019

@nikita34 moja svokra to vyriesila famoznym sposobom, vzdy dopredu manzelovi niekolkokrat pripomina, ze bude mat sviatok a vyhne sa on trapasu a ona sklamaniu 🙂

daniela2707
29. aug 2019

Ahoj, treba vopred pripominat:=) muži fungujú inak... Nesleduje dátumy.... Ja som včera tiež nepriponenula nás ďalší mesiac, čo sme sa zoznámili. A samozrejme zabudol... Viem, že si smutná, no treba sa o tom porozpravat a ak ma plusy, tak mu to prepáč, určite ti to vynahradi🙂))

nikita34
autor
29. aug 2019

@nika3136 ďakujem aj tebe všetko najlepšie 🙂

nikita34
autor
29. aug 2019

@daniela2707 Nejako ma to zobralo pretože nikdy nezabudol :/ Nejde mi o dar ide mi len o to, aby si ma všimol keďže celý týždeň je v robote a domov chodí neskoro večer :/ možno je to aj tými hormónami keďže som v 35tt 😏

codal
29. aug 2019

@nikita34 krásné narozeniny, ten nejkrásnější dárek si věnujes za pár týdnů sama, tak hlavně ať jste oba v pořádku..

simsalabim
29. aug 2019

@nikita34 ja pripominam vopred, inak by zabudol... ALE PRIZNAM SA, ze tento rok som zabudla ja na manzelove meniny. Mali sme v tom case velky zhon, zabudla som kupit darcek, plus v samotny den menin sme odlietali a proste som zabudla co i len zagratulovat 🤦‍♀️ Neznamena to, ze ho nelubim alebo mi na nom nezalezi... proste sa stalo 🤔 Manzel neriesil, nasledovny den som ho vzala do stareho 300 rocneho pubu na dobre jedlo a pivo a bol spokojny.

deti95060810
29. aug 2019

meniny? nemáš sa prečo hnevať...mne by to vôbec nevadilo....sú aj dôležitejšie veci...

07022007
29. aug 2019

@nikita34 veľa krát zabudol, už to neriešim. Ja si s láskou vždy na jeho sviatok spomeniem a bodka.

nikita34
autor
29. aug 2019

@codal ďakujem 🥰

dahra
29. aug 2019

@nikita34 - môj si nepamätá, ani narodeniny svojej mamy, meniny v ich rodine neriešili, nikdy si k nim neblahoželajú a teda neblahoželajú ani nikomu inému. U chlapa úplne normálne, že si nepamätá, skôr divné, ak si pamätá.

stanka2612
29. aug 2019

Ja sa teda snažím si všetky sviatky značiť a zapamätať, ale už sa mi stalo,že som mamine k meninám gratulovala dva mesiace popredu a s mužom sme dva roky obaja zabudli na naše výročie svadby (konkrétne prvé a druhé výročie 😂😂😂).bratove narodeniny som tiež poplietla 😂😂😂
Čiže ja by som z toho určite tragédiu nerobila 😂😂😂

@nikita34 všetko najlepšie ti prajem 😉🌷

lija22
29. aug 2019

som si ista, ze keby niet fb tak moj muz nevie kedy kto, vratane mna, ma sviatok 🙂 ale kedze ja vzdy dostanem kyticu a kvety kupis vsade do noci zatial akosi stiha 😁

marion09
29. aug 2019

Moj nikdy nezabudol,sme spolu vyše 11r

mrkvicka060
29. aug 2019

Ach. Moj chlap nikdy nezabudne, hocijaky sviatok, vyrocie, moje meniny, narodeniny, valentin, mdz, den matiek..... Ale zato ja.... Uz dvakrat som zabudla na nase vyrocie (sme manzelia 2 roky...), zabudam aj na svoje sviatky, tie jeho ma napadnu tiez naposlednu chvilu...

matejko18
29. aug 2019

Moj chlap tiež zabúda pravidelné 😁 nepamätá si ani detí ...
Ale neriešim lebo každý jeden deň mi dokazuje aký sme pre neho dôležitý a ako si nás váži a miluje ❤

oliviaolivova0
29. aug 2019

😁 Na to si zvykneš... ja hlavne potom, keď prišla na svet dcérka. Na Vianoce taky nic... (okrem spoločného mesiac dopredu kupeneho daru).

1312dominika
Autor odpoveď zmazal
vilma7
29. aug 2019

My sme obaja zabudli na výročie svadby a to len 4.te. ja som si spomenula deň po, manžel vôbec, takže sama vidím, že stať sa to môže každému. A ak si sklamaná, tak nabudúce mu to vopred pripomeň, vyhneš sa sklamaniu.

diana20
30. aug 2019

No narodeniny by ma asi zamrzeli trosku, ale asi by som to príliš neriešila. Meniny už vôbec, pravidelne na ne sama zabudnem.. do konca aj na tie narodeniny sa mi už stalo, že som si spomenula až keď niekto zavolal, že všetko najlepšie a ja prekvapená, že to naozaj už dnes mám narodeniny? 😂😂 vôbec tie sviatky nie sú pre mňa dôležité 😊 a asi je mi tak aj lepšie

elenita
30. aug 2019

Tak moj exmanzel nikdy nezabudol, este aj teraz mi vzdy gratuluje 🤣 ale vidis, uz je ex ... takze tam boli ine veci ;) Verim, ze to zamrzi, aj mna by to mrzelo ... ale som prikladom toho, ze kvalita vztahu sa neodraza v blahozelaniach ;)

alexandra1995
30. aug 2019

To si ešte dobre na tom 🙂 môj zabudol že existujeme ja aj naša dcérka. Ale to, že nevedel kedy som narodená bolo u neho úplne v poriadku a ešte mu to bolo aj smiešne 🙂 ak je po iných stránkach poriadny, pomáha ti, cítiš že ťa ľúbi, tak to neber ako veľkú chybu. Dnes ľudia žijú veľmi uponáhľaný život a stane sa, že človek niečo zabudne. A dodatočne prajem všetko najlepšie 😉💐

miadi
30. aug 2019

Meniny vacsina sveta ani Nevie co to je.. u nas sa to neoslavuje... narodeniny nexabuda asi nema šancu ked o nich vytrubujem dopredu😆vianoce mi raz siel kupit darcek (somnou) 24 lebo u nas sa davaju darceky 25.. takze stihol. Valentin a den matiek nikdy nezabudol to mi daval kvety ked som este ani nebola mama lebo ked kupil svojej mame tak kupil aj mne. Take v kochlikoch velke na verandu Cize aj sebe😆 vyrocie svadby nezabudol Ale ja som raz uplne zabudla ked mala bola babo a išli jej zubky . Nic si z toho nerob ze mu netrklo, moj brat cele roky ( a to u nej byva) zabudal na mamine sviatky meniny narodky den matiek ani mu to nedošlo ze v tie dni mala dve tri kytice v byte od inych a ze jej cely vecer volali ludia a blahoželali, vacsinou az v noci alebo druhy den si to zratal 🙈

0silvia0
30. aug 2019

@nikita34 no co, zagratuloval nakoniec do vecera ci naozaj odignoroval?

evkamotka
30. aug 2019

Ved mu normalne povec ze Hej ty dingac, ved ja mam dnes meniny to mi ani nepoprajes? No a co? Ved ste svoji ;)

nikita34
autor
30. aug 2019

@0silvia0 keď som mu povedala že či na niečo nezabudol povedal že nemal na čo.. keď som sa ho spýtala aký je dnes dátum musel sa pozrieť do kalendára a až potom si spomenul a zagratuloval

83lenka83
30. aug 2019

@nikita34 moj by si nespomenul, hovorim mu to den vopred, jeho mama mi stale vola na narodky a meniny 🙂, ja to neberiem tragicky, on svoje narodky a meniny tiez neriesi.