Sú tieto šaty s nádychom bielej vhodné, keď som ako hosť na svadbe?
Nie sú úplne biele ale je tam ta biela predsa...je to nevhodne? Úprimne prosím

podľa vyjadrovania je jedno v čom pôjdeš
@satanca ale tu nejde o naš,ci tvoj vkus ale o nevhodnosť vystrihu na satach na danú akciu. Je to raz nevestin deň a ak sa bude zeních namiesto jej očí divat do tvojho dekoltu,tak to bude fakt nezabudnutelny den. Je to proste maximalne neetické a neesteticke v danej situacii.
O tom,ze menej je niekedy viac si asi nepocula.
Načo si sa vôbec pýtala? 😂 Ja si myslím, že aj keby ti tu každá jedna milučko odpísala, že nie sú vhodné, tak si urobíš po svojom, ty si podľa mňa už rozhodnutá. A úplne si to zabila tým tvojím tvrdením, že "V dnesnej dobe zeny uz nedrzia spolu. Zavidia, kritizuju ohovaraju." Ty si toho jasným príkladom.. Úplne kamarátsky typ ženy, ktorá podporuje iné ženy.. 😂 A zvaľuje to na chlapov... 👍👍
@satanca vezmi si pippu midleton.
Saty mala jednoduche, ziadne “prsia von”.
A predsa strhla pozornosti rovnako ako nevesta.
Stacili spravne gatky. Tomu sa hovori umenie detailu.
Tomu sa nauc.
Preco ta vlastne zaujima nazor inych ked si rozhodnuta?Baby ti svoj dali vediet a tie, ktore tvoj nevelebia su zavistlive ozruty .Ak by bol vystrih mensi a nie po pupok, boli by ovela elegantnejsie a na letnu svadbu prijatelne aj ked na tuto udalost su aj ine ovela vhodnejsie.Tieto su fajn na dovolenky ku moru, mozno letnu party.Inak mne ako neveste by si bola zvysoka ukradnuta co mas na sebe a vsetkym ostatnym chlapom ktori tam budu ak su normalni tak tiez.Ukazala som ich manzelovi a oznacil ich za" too much "a to nie sme ziadni puritani.Podobne si myslim budes posobit na vacsinu hosti.
@korunka1 dakujem 🙂 ale mna nezatieni na mojej svadbe nikto, o to sa postaraju moje saty :D a aj keby, ja poviem rovno nadherna zena a krajsia ako ja, super, sikovna je, hodi sa jej to, vyzerala lepsie ako ja. ale moj chlap by sa za nou nikdy neotocil 🙂 a to zas prajem ja vam damy aby vasi muzi mali oci len pre vas aby ste nemuseli mat komplexy zo zien ktore vyzeraju lepsei ako vy. papa cmuk
Vies,tu nejde o to,ze by si nebola atraktivna. Mna by tiez netrapilo,ci som krajsia sko nevesta. Ale tomuto sa hovori vkus a BONTON. A sexi a vyzyvavo viem vyzerat aj bez toho aby som vyzerala ako rajda. Inak tie saty su pekne a ak mas aj taku postavicku,tak fajn. Skus dat nejaku brosnu,co ti zmensi vystrih.
Pútať pozornosť mozes svojou jemnosťou, pôvabom, inteligenciou a správaním hodným dámy. Ale asi je jednoduchšie vyzerať ako stetka.
@vendulka80 presne tak .. skor by som ocenila dievca ktore vyzera pekne a pritom slusne ..
@satanca radsej za 13 ako za lacnu 🙂
@satanca Nepis aka si krasna, pridaj fotku😉
@dskjhfdlkdjhl presne .. robi sa tu miss world a bohvie aka naozaj je
@dskjhfdlkdjhl nepisem ze som krasna 🙂 napisala som len ze mam taku istu postavu a prsia ako modelka na fotografii siat a tym padom ze mi pasovat budu 🙂 citanie s porozumenim
@satanca ved pridaj fotku postavy, ksicht mozes odstrihnut😉
bohvie ake vy ste vy chodiaci bonton :D 100 kilove mamicky s vykojenymi kozami :D ja mam fresh 22 nebudem nosit rolaky jak vy :D a čušte už nudite ma
@satanca ved daj tu fotku a neslahaj plamene😉
@satanca my sa tu aspon nerobime svetove ... ty mudra 🙂 mozno nemame vybornu vahu najkrajsie prsia ale myslim si ze by sme zaziarili mozno aj lepsie ako ty .. a co je hlavne .. nemame v hlave nasrate
Maju ich aj v inej farbe a k tym druhym vzdy sa da dat svetrik alebo bolerko, co by ale v pripade tvojich vybratych siat nepomohlo moc... tak ale tazko sa radi niekomu kto uz je rozhodnuty. Nech sa paci chod aj v plavkach pre mňa za mna, mna ohovarat nebudu a ja nebudem kazit neveste jej velky den.

@lucka12399 gratulka 🙂 respektujem.