icon

Sú tieto šaty s nádychom bielej vhodné, keď som ako hosť na svadbe?

satanca
31. mar 2019

Nie sú úplne biele ale je tam ta biela predsa...je to nevhodne? Úprimne prosím

Sú tieto šaty s nádychom bielej vhodné, keď som ako hosť na svadbe?
satanca
autor
31. mar 2019

@lucka12399 gratulka 🙂 respektujem.

0martina0
31. mar 2019

podľa vyjadrovania je jedno v čom pôjdeš

korunka1
31. mar 2019

@satanca ale tu nejde o naš,ci tvoj vkus ale o nevhodnosť vystrihu na satach na danú akciu. Je to raz nevestin deň a ak sa bude zeních namiesto jej očí divat do tvojho dekoltu,tak to bude fakt nezabudnutelny den. Je to proste maximalne neetické a neesteticke v danej situacii.
O tom,ze menej je niekedy viac si asi nepocula.

satanca
autor
31. mar 2019

@0martina0 tebe som uz poslala pusu na rozlucku 🙂 zas si tu? 🙂 koncite baby, papa dik za nazory

satanca
autor
31. mar 2019

@korunka1 tak to v 1. rade bude vina jeho ked na svojej svadbe bude cumiet na mna, aj keby som dosla hola, ked ju miluje ma kukat na nu :D to ze su chlapi nadrzane svine pri kazdom vacsom vystrihu neni moja vina, to skor on je hulvat

dankaav
31. mar 2019

Načo si sa vôbec pýtala? 😂 Ja si myslím, že aj keby ti tu každá jedna milučko odpísala, že nie sú vhodné, tak si urobíš po svojom, ty si podľa mňa už rozhodnutá. A úplne si to zabila tým tvojím tvrdením, že "V dnesnej dobe zeny uz nedrzia spolu. Zavidia, kritizuju ohovaraju." Ty si toho jasným príkladom.. Úplne kamarátsky typ ženy, ktorá podporuje iné ženy.. 😂 A zvaľuje to na chlapov... 👍👍

moonlight1210
31. mar 2019

@satanca vezmi si pippu midleton.
Saty mala jednoduche, ziadne “prsia von”.
A predsa strhla pozornosti rovnako ako nevesta.
Stacili spravne gatky. Tomu sa hovori umenie detailu.

Tomu sa nauc.

satanca
autor
31. mar 2019

@dankaav ked pojdes s chlapom na kupko, nenavid vsetky zeny ktore maju tangacove plavky a tvoj muz im cumi na prdel. to je ich vina!!!!!!!!!! NIE JEHO!!!! V ZIADNOM PRIPADE 🙂))))))

korunka1
31. mar 2019

@satanca vieš čo...prajem ti na tvojej svadbe takú osobu ako si ty...potom ti to mozno dojde,o com sme tu tocili

dadulala
31. mar 2019

Preco ta vlastne zaujima nazor inych ked si rozhodnuta?Baby ti svoj dali vediet a tie, ktore tvoj nevelebia su zavistlive ozruty .Ak by bol vystrih mensi a nie po pupok, boli by ovela elegantnejsie a na letnu svadbu prijatelne aj ked na tuto udalost su aj ine ovela vhodnejsie.Tieto su fajn na dovolenky ku moru, mozno letnu party.Inak mne ako neveste by si bola zvysoka ukradnuta co mas na sebe a vsetkym ostatnym chlapom ktori tam budu ak su normalni tak tiez.Ukazala som ich manzelovi a oznacil ich za" too much "a to nie sme ziadni puritani.Podobne si myslim budes posobit na vacsinu hosti.

satanca
autor
31. mar 2019

@korunka1 dakujem 🙂 ale mna nezatieni na mojej svadbe nikto, o to sa postaraju moje saty :D a aj keby, ja poviem rovno nadherna zena a krajsia ako ja, super, sikovna je, hodi sa jej to, vyzerala lepsie ako ja. ale moj chlap by sa za nou nikdy neotocil 🙂 a to zas prajem ja vam damy aby vasi muzi mali oci len pre vas aby ste nemuseli mat komplexy zo zien ktore vyzeraju lepsei ako vy. papa cmuk

stanulienkat
31. mar 2019

Vies,tu nejde o to,ze by si nebola atraktivna. Mna by tiez netrapilo,ci som krajsia sko nevesta. Ale tomuto sa hovori vkus a BONTON. A sexi a vyzyvavo viem vyzerat aj bez toho aby som vyzerala ako rajda. Inak tie saty su pekne a ak mas aj taku postavicku,tak fajn. Skus dat nejaku brosnu,co ti zmensi vystrih.

mirola
31. mar 2019

@satanca su krasne, aj ja take chcem odkial ich ides kupovat? A na peknej postave podla mna nevyzeraju vobec vulgarne. Kludne si ich oblec

vendulka80
31. mar 2019

Pútať pozornosť mozes svojou jemnosťou, pôvabom, inteligenciou a správaním hodným dámy. Ale asi je jednoduchšie vyzerať ako stetka.

lenjaaon
31. mar 2019

Konkretne napady, nech sa paci ked tak chybaju...

satanca
autor
31. mar 2019

@dadulala pozdravujem manzela. urcite ti povedal co si aj naozaj mysli :P :D :D

lucka12399
31. mar 2019

@vendulka80 presne tak .. skor by som ocenila dievca ktore vyzera pekne a pritom slusne ..

satanca
autor
31. mar 2019

@lenjaaon cervena = zakazana farba na svadbe. tie druhe odhalene ramena = do kostola nevhodne 🙂 teraz sa chovam ako vy :D :D :D bontonistky. ale aj tak by som si nedala ani jedny, pridu mi ako pre 13 rocne dievcatka. nuda nuda a este raz NUUUUDAAAA

lucka12399
31. mar 2019

@satanca radsej za 13 ako za lacnu 🙂

beky1813
31. mar 2019

@satanca sú nevkusne a na svadbu sa nehodia, prsia tas inde. Treba mat aj trochu rozumu a netreba sa vsade pretrcat. Svadba nie je o tebe

satanca
autor
31. mar 2019

@beky1813 to tu už bolo

dskjhfdlkdjhl
31. mar 2019

@satanca Nepis aka si krasna, pridaj fotku😉

lucka12399
31. mar 2019

@dskjhfdlkdjhl presne .. robi sa tu miss world a bohvie aka naozaj je

satanca
autor
31. mar 2019

@dskjhfdlkdjhl nepisem ze som krasna 🙂 napisala som len ze mam taku istu postavu a prsia ako modelka na fotografii siat a tym padom ze mi pasovat budu 🙂 citanie s porozumenim

dskjhfdlkdjhl
31. mar 2019

@satanca ved pridaj fotku postavy, ksicht mozes odstrihnut😉

satanca
autor
31. mar 2019

bohvie ake vy ste vy chodiaci bonton :D 100 kilove mamicky s vykojenymi kozami :D ja mam fresh 22 nebudem nosit rolaky jak vy :D a čušte už nudite ma

dskjhfdlkdjhl
31. mar 2019

@satanca ved daj tu fotku a neslahaj plamene😉

lucka12399
31. mar 2019

@satanca my sa tu aspon nerobime svetove ... ty mudra 🙂 mozno nemame vybornu vahu najkrajsie prsia ale myslim si ze by sme zaziarili mozno aj lepsie ako ty .. a co je hlavne .. nemame v hlave nasrate

lenjaaon
31. mar 2019

Maju ich aj v inej farbe a k tym druhym vzdy sa da dat svetrik alebo bolerko, co by ale v pripade tvojich vybratych siat nepomohlo moc... tak ale tazko sa radi niekomu kto uz je rozhodnuty. Nech sa paci chod aj v plavkach pre mňa za mna, mna ohovarat nebudu a ja nebudem kazit neveste jej velky den.

beky1813
31. mar 2019

@satanca a? Daj fotku krásavica v satach 😃 hned zhodbotime. Take ako ty pozname, bez foto, len machrovat, ake su krasne a v reaoi napichane umeliny