Uplne nevhodne. Musis vediet, co sa patri obliect do kostola a na aku prilezitost. Toto tak na kupko pre nejaku 20ku.
Podľa mňa sú nádherné,ak si nie si istá kľudne hod dáky biely svetrík/sako navrch do kostola a potom dolu
No ufff, bola som v práci, tak som tu až teraz. Mam 37 rokov a šaty su mi dĺžkou cez kolená. Nemyslela som dĺžku šiat, ale vzor šiat. Či ten vzor už nie je príliš. Nevyjadrila som sa jasne. Ale ďakujem za každý názor.
Mne pride vzor taky plazovy. Alebo ako vesele saty pre -násťročné dievca na horuce leto, na potulky do mesta s kamoskami. Este malu kabelku cez rameno a remienkove sandalky na nizkom opatku a bolo by to pre dievca celkom stylove.
Ale zase, ak sa ti taky vzor paci a hodi sa k tebe taky vzor (niektorym zenam jednoducho pristane), tak moze byt.
Kľudne môžeš, šaty sú milé, a určite by som cez ne nedavala žiadny biely svetrík alebo co. Ak sú Ti po kolená, dĺžka je ok. Ak sa v nich cítiš dobre, tak prečo nie.
Urcite nie. Nemáš 15🤦♀️
Pokiaľ sa tebe páčia a chceš si ich dať tak si ich daj, ja keď vidím čo dnešná mládež a aj dospelé ženy dokážu dať na seba tak tie šaty sú ešte stále super
Tieto šaty si viem predstaviť na svojej násť-ročnej dcére. Krátke šaty...ok. Ale je rozdiel dĺžka po kolená alebo do polovice stehien.
Podobny styl siat, len tmavsie farby, mala jedna pani vlani na svadbe, mala 55 rokov. Dlzka po kolena. Stihla, krasna bola. Posobilo to velmi sviezo. Aj do kostola v pohode. Ja neviem, ci si ludia myslia, ze v 37 rokoch treba chodit v kostymceku z 90-tych rokov, najlepsie cierna sukna a biela bluzka ako do kancelarie a este vyzapinat po krk a zahalit sa az po clenky. Vsak nejde na pohreb 🤔🙃.
@autorka ak Ti je dlzka cez kolena, kludne si ich oblec 😉. Ja som tiez za to, ze do kostola radsej trosku dlhsie, uplne mini sa nehodia, ale ze su vesele letne farby, to je v poriadku podla mna.
Vzor je úplne v poriadku 😉
Mala som pochybnosti o vzore, či veľmi nekričí, ale tu som dostala také odpovede, že mám pocit, že mám doma úplne iné šaty ako sú na fotke 🤣 Rozumiem, že môžu pôsobiť plážovo, ale nie sú. Sukňa ma spodničku a látka nepresvitá. A krátke nie sú, aj keď na fotke sú. Proste mi nenapadlo, že si niekto bude myslieť, že pôjdem v mini do kostola 🤭 Nabudúce položím otázku jasne a zrozumiteľne 👍😁

No ak ti budú sedieť presne ako modelke, tak nie. Sú príliš krátke. Do kostola šaty aspoň po kolena. Ak ti budú dlhšie, tak ok. Všade je nejaký bonton. Ani na ples nejdeme v montérkach.