Sú tieto šaty vhodné na svadbu?
Ahojte,
myslite, ze su aspon jedny vhodne na svadbu? Prve nie su cierne, ale tmavomodre a tie zelene nevyzeraju tak neforemne ako na vesiaku, ale oblecene su velmi elegantne a pekne na mne ukazu. Len som si nie ista, ci su dostatocne slavnostne 😏
Dakujem za kazdu pripomienku a kritiku

@mircalla ja mam tiez rada jednoduchost. A tmave farby. Tieto zelene su u mna najfarebnejsie v satniku. Inac tam najdes vsetky odtiene sivej, ciernej a bielej…neviem, uz od puberty inklinujem k tmavym farbam oblecenia. Ale vzdy som to vykompezovala topankami 😆
Podla mna tie zelene uplne v pohode, neries nazory na farby.. na xy svadbach som bola a boli tam vsetky farby od ciernej az po neviem aku... ja sama som mala aj cierne saty na sebe, aj tmavo sede, dokonca na jendej svadbe aj svedkyna mala cierne... ja by som si ziadne svetle na seba nedala, ani keby neviem co bolo, tmavo modre, zelene... v klude aj cervene, ale urcit eby som nesla do svetleho a nebodaj kriklaveho... K tomu doplnky pekne a ides.
Inak by som si kľudne dala tie zelené 😊 nejaké pekné doplnky,lodičky a budeš kočka ❤️
Zelene su krásne, určite môžu byt. Daj si take, aby si sa cítila dobre a pohodlne v nich
su okdoplnky a topanky robia divy
Tak si ich kludne daj, najma nech nie su cierne. Su velmi pekne. Podla strihu tiez musi v nich pekne vyniknut postava.
Dakujem vsetkym. Zajtra este hodim foto oblecenych. Ked nic do toho septembra nenajdem, tak si dam jedny z tychto 🤷♀️ Nebudem sice naj oblecena zena vecera, ale viem, ze nevesta bude krasna a to je predsa podstatne. Je to jej den
@autorka podla mna si stale na tom lepsie ako ja, 152 cm a obvod prs 107 cm, cez prsia mi treba 46-ku, v pleciach som utla a ostatne tak 42 a navyse kratky driek, vsetko sa mi na chrbte krci, plus siroke boky, takze jedine puzdovky, ale tie su vsetky uzke cez prsia a dlhy chrbat...naberane sukne v ziadnom pripade.
Ja som teraz zohnala v Bonprixe, trochu si ich musim upravit, hlavne urobit akoby sirsie ramienka, lebo ja nosim podprsenku velkosti 80G. Tak skus tam. Tvoja velkost v pohode, aj take odhalenejsie ramena, ja by som sa v tych zelenych asi uvarila, fakt.
Úplne vpohode. Doladis topánkami, doplnkami vkusnou vizazou a môžeš ísť... Sú to pekne nadčasové kusky
Moja sestra si davala sit na mieru saty na plesy 🙂
Odmerala sa podla pokynov, vybrala si model siat, ano boli z ciny. Ake nadherne! Ziadny lacny material ako na maskarny bál. V jednych tych satach od nej som sa vydavala. Boli to sumy od 60-80€ aj s postovnym. Prvy krat sa bala ale riskla to. Objednavala tak este 2x.
Tak podla tvojho opisu ti verim, ze je radost nakupovat ale mozno by skutocne bolo riesenim u teba saty od krajcirky na mieru 🙂
Prajem ti aby si dobre zohnala aj sa zabavila.
Obe možnosti sú správne ☺️ mne sa páčia obe šaty, nemusia byť na svadbu len plesové róby
Tie zelené šaty sú výborné. K nim si môžeš dovoliť výrazné doplnky na krk, ruky, na uši, či opasok - kľudne zlatá, strieborná farba. Doplnky tie šaty "vytiahnu", na nohy stačia béžové/telové topánky. A pokiaľ nie je určený dress code, tak dnes sa na svadby chodí fakt vo všeličom. Choď v tom, v čom sa budeš cítiť pohodlne a pekná. Ja som raz na jednej svadbe pred rokmi mala letné šaty z Pepca za 10e😁 - doplnila som ich zlatým opaskom, na krk výrazný náhrdelník z bižutérie😉.
Zelené mám doma, sú z Orsay a nosím ich bežne do práce, ale aj v nedeľu... Na svadbu mi prídu príliš obyčajné. Druhé čierne na svadbu za mňa nie. Hľadaj ďalej... 😊
ASOS mali verzie šiat "petite", skús popozerať prípadne aj tam..
@fineta saty nie su z Orsay 😉
@fineta a v uvode pisem, ze nie su cierne ale tmavomodre. Ale budem hladat dalej
@anonym ani tmavomodré za mňa nie. Veď to je jedno v konečnom dôsledku aká značka, podstatný je strih, farba (na leto niečo bledé, svieže, ľahké), materiál... Možno niečo viac spoločenskejšie.. 😊 dobre zožeň a ešte lepšie sa zabavte ☺️
obe saty budu aj na svadbu super ak ich správne doladíš 🙂 ja by som k zelenym zvolila bud strieborné doplnky alebo zlté, k čiernym zlaté, červené alebo žlté. mne osobne sa viac pači zelena farba, svadba je oslava lasky taka zelena farba celu udalost podčiarkne 🙂
Ako backup plan su oboje v pohode, ak ine nenajdes. Doladis topanky, doplnky. Mne sa zas nepacia preplacane roby ci cipkovane saty na jedno kopyto na svadbach, je to vacsinou smiesne, vyniknut ma aj tak nevesta.
Ja by som ešte zobrala do úvahy, že tá tmavomodrá bude na fotkách vyzerať ako čierna. Ináč sú fajn, brala by som zelené, doladíš doplnkami. Sú úplne vhodné, a načo budeš teraz vyhadzovať 50 € + vyššie za šaty, ktoré budeš mať možno 1x na sebe.

@adriana2301 tak to u mna nehrozi 😀 ja mam rada jednoduchu eleganciu… ziadne tu cecok von a tam zas pol zadku 😀