icon

Svadba a sociálna fóbia

19. máj 2025

Ahojte. Tento víkend má moja kamarátka svadbu. Ideme z mužom na obrad a potom ma kamoška vola sa ísť zabávať po 18tej, keď už bude voľná zábava. Máme malé deti 3 roky , 1,5 roka a 5 mesiacov. Kamoška hovorí aby som tam prišla sama a že muž nech sa stará o deti. Lenze ja mám problém. Mám sociálnu fóbiu. Ťažko sa mi ide aj do obchodu. Bojím sa ísť si niečo len tak vypytat. Na jednej strane chcem ísť nechcem ju uraziť ale na druhej strane poznám tam iba jej mamu a inak vôbec nikoho. Ja sa nedokážem nikomu prihovoriť len tak. Išli by ste ? Bojím sa toho

Strana
z2
zooeynka
19. máj 2025

Mat 3 male deti ako ty, tak nejdem. Mas priority inde, ako sa ist zabavat, kamoska tipujem deti este nema a vie houby co obnasaju 3 male deti.

iveska
21. máj 2025

Isla by som , máš ísť do takých situácii. Nemáš sa im vyhýbať. Aspon na 10 minut. Vidieť ľudí ako sa zabávajú a nie len plienky a mlieko. Ako píše @nyusika smer lekar. Čudujem sa ze si ešte nebola. Pri 3 malých deťoch? To ako chceš zvládať? Véd zato sa netreba hanbiť. Vyhľadaj odbornu pomoc, až potom uvidíš aký je život krásny. Bez strachu . Ale musíš ty chcieť a nevyhovarat sa . Apropo muž s deťmi a ty kus oddych. Chooooooď

miadi
23. máj 2025

Keby si nespomenula tu fobiu tak by som povedala ze nechod ked sa ti nechce . Ale fobie sa liecia prave tym vystavenim sa situaciam ktore ti nie su prijemne z krorych mas fobiu . Deti maju otca ako Mozes byt na vsetko sama ? A koli nim tu fobiu potrebujes prekonat . Ved dake pekne saty mas vlasy make up si vies aj sama urobit.. ist na chvilku by bolo fajn Aj ked by si sa citila naprd 15 minut potom by si sla domov s pocitom ze si to dokazala a to by ta posunulo . Ale ked nepojdes nevadi aj tak by si to mala riesit s ofbornikom a robit male kroky. . V podstate je jedno ci pojdes ci nepojdes na tu svadbu . Dolezite je ci budes tu fobiu riesit s odbornikom .

Strana
z2