icon

Svadba bez vedomia ženícha

8. jún 2023

Baby čo túžite po svadbe a Váš partner sa nevie rozhýbať, zoberte si príklad z Beátky, z Mama na prenájom 😄.... Už ten seriál dobre pokazili. Rovnako ako oteckov...

kamatopo
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
8. jún 2023

@kamatopo aha. Tak už som v obraze...

kamatopo
8. jún 2023

No predsa mama od tých Vernerovcov čo sa teraz objavila.

kamatopo
8. jún 2023

Tak je to taká oddychovka. Keď sa mi nechce čítať tak pozerám a nevidím v tom nič zle...napr. oteckov som nesledovala ,ale teraz cez zimu som si vedela kuknúť cez Voyo. Keď už to máme predplatené aspoň má neotravuju reklamy.

autor
8. jún 2023

@h2 no veď tu nejde o seriál, ale o radu.. 😆

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
autor
8. jún 2023

@evamarek77 tak želám pekné počasie.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
autor
8. jún 2023

@evamarek77 Diky. Áno. Určite pôjdu na turistiku, ak nebude liať.

kamatopo
8. jún 2023

@evamarek77 a ešte som zabudla 😂 Milanko sa rozišiel s manželkou 🥺.

kiks1992
8. jún 2023

@spadnutaslivka tak prečo by nemohla moja dcéra miluje rozprávku Caillou q keď pozera ja varím alebo niečo robím tak si normálne aj o pár dní pamätám akú časy pozerala a co kto povie teraz hoci som to nesledovala so zatajeným dychom len popri práci 😀

vkatush
8. jún 2023

Podľa komentov som sa asi vyhla téme, ale mala som kolegyňu, ktorej muž sa dlho nevedel rozhýbať. Tak to vybavila za neho. Šla na úrad, vybrala termín a jemu len povedala, že vtedy a vtedy nech si vybaví voľno, majú svadbu 😂 sú spolu tuším už skoro 20 rokov.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
doriiis
8. jún 2023

@stanulienkat ....čo seriály.Kto normálny pozerá slovenské stanice typu Markíza a Joj? O tej ich produkcii radšej pomlcme

mirkava
8. jún 2023

@doriiis ja to pozerám a paci sa mi to 😊

zmrzlinka2021
8. jún 2023

@stanulienkat mnoho ľudí tým žije, práve preto je tento štát v prdeli

lenka567899
8. jún 2023

@h2 ty sa fakt poriadne nudíš čo že sa všade miešaš?

doriiis
8. jún 2023

@mirkava ....gratulujem

mirkava
8. jún 2023

@doriiis ďakujem

kamatopo
8. jún 2023

@zmrzlinka2021 ale nebuď smiešna, tento štát je v prdeli aj bez seriálov či slovenských staníc.😂😂😂

thoughtfulweirdo
8. jún 2023

Jejda, strašne mi je úsmevné toto povyšovanie sa, aká som ja lepšia, lebo nepozerám slovenské seriály, "leboooo veď kto by to pozeral" 🤭 my s mužom keď chceme pozerať niečo spolu, tak len slovenskú alebo českú produkciu, lebo on nevie dostatočne žiaden cudzí jazyk, pri titulkách nestíha sledovať dej a ja by som si zas radšej nasťahovala do uší celú ucholačiu rodinku, než niečo pozerala s tým umelým, emočne plochým, všade rovnako znejúcim dabingom 😅 nebudem zato ale strúhať formu, že ako môže niekto pozerať niečo s "trápnym slovenským" dabingom, než aby sa potrápil s cudzím jazykom. Inak, už sme boli viac krát prekvapení, že aj ten "trápny slovenský" výtvor vie byť fajn, pokiaľ to teda zrovna nie je Hoď svišťom alebo Horná Dolná 🤣🤭

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
zmrzlinka2021
8. jún 2023

@kamatopo treba chápať v kontexte danú myšlienku

kamatopo
8. jún 2023

@zmrzlinka2021 tak mi tu myšlienku vysvetlí v tom ,,kontexte,,.

zmrzlinka2021
8. jún 2023

@thoughtfulweirdo ja som minule u svokry videla dve časť mami na prenájom. Som ochotná pozrieť si ďalšiu za 200 eur. Väčšiu debilitu som už dávno nevidela, neviem si predstaviť bezplatné strácať drahocenný čas. To nemalo deja, úplne všetci tam zamotani, dialógy až ponizujuce pre herecké povolanie.

mirkava
8. jún 2023

@zmrzlinka2021 mala si pozerať od začiatku, zapáčilo by sa ti to 😉😊

zmrzlinka2021
8. jún 2023

@kamatopo nehodnotna produkcia, čo debilizuje človeka, národ a namiesto kvalitu človek prijíma reklamné seriály, ktoré mu nič nedávajú prínosné. Keby to bolo dve časti do týždňa ok, ale kopec ľudí tento odpad sleduje dennodenne. A všetko čo prijimas ťa kreuje

zmrzlinka2021
8. jún 2023

@mirkava nemám na to čas a nervy a vlastne nemáme ani tv.

thoughtfulweirdo
8. jún 2023

@zmrzlinka2021 Mamu na prenájom sme nepozerali, môže byť, že ten fakt nie je dobrý. Mňa však veľmi dráždia tie všeobecné vyjadrenia, ako slovenskú produkciu pozerá len "spodina" a "nenormálni".