icon

Svadba - hmotná núdza

mamima34
23. máj 2022

Cez víkend robila rodina v hmotnej núdzi svadbu svojmu dieťaťu. Toto je auto mladomanželov.

Svadba - hmotná núdza
Strana
z3
elizabet173
23. máj 2022

@merlinja akurát že ja som sa do nikoho nenavážala, vôbec som nereagovala na úvodný príspevok

danielinaa
23. máj 2022

Dúfam ze ta rodina chodi na kona a prídu ti vyčistiť žalúdok. Lebo z foto pekne vidno kto to odfotil. Tvoji susedia nie sú sprosti neboj sa

merlinja
23. máj 2022

@lalenka33 nehodnotila som tvoje názory, len som poukázala na to ako si niekoho nazvala CHUDEROU za iný názor. Na to si reagovala, že nemáš čo prehodnocovať a atď, tak ma teda zaujalo, kto si dovolí urážať iných a prezrela som si tvoj profil, kde bežne hodnotíš a osočuješ iných - nesliedila som - máš ho verejný, tak prepáč .... presne ako píšeš posledné dve vety - neurážaj iných za ich názor!!!!

lalenka33
23. máj 2022

@merlinja skús dat na koniec vety ešte viac výkríčníkov....napísala si, že ťa môj názor nezaujíma, tak neviem prečo máš potrebu ho stále rozoberať...ja sa v svojom blogu pýtam na ,,celebrity" , v 1 príspevku sa pýtam na osobu, ktorú som videla v tv a chcela som vediet čo je zač keďže sa strašne zvláštne prezentovala a pri druhej som riešila retuš fotiek a pýtala sa aký to má zmysel, keď celé Slovensko vie, ako reálne vyzerá. Nevidím na tom nič hrozné. Zatial čo autorka natajňáša fotí niečije svadobné foto a zverejní to s ponižujúcim popisom poukazujúcim na finančnú situáciu rodiny . Toto je pre mňa úbohé. Ďalej s tebou diskutovať nemienim. Za svojím názorom si stojím.

vsauce_
24. máj 2022

Slováci sa nezaprú 😀 Naozaj nadávať na všetko a ešte si zastávaš autorku, pretože vlastne ona má pravdu a štát tu ľudí len oberá o všetko. Ach bože, myslíte si, že v iných štátoch to tak nie je? 😀 Naozaj by sa mal každý starať o seba a nie závistlivo sem fotiť veci druhých. A bohvie, či si len autorka v hlave nevytvorila scenár, že poberajú hmotnú núdzu, keď je takáto závistlivá.

loginexistuje
24. máj 2022

@vsauce_ v zahranici by ta pri podozreni ze si ulievas dane alebo neopravnene poberas davky sused bez mihnutia oka nahlasil uradom bol by na to pysny splnil si obciansku povinnost a ostatni by mu este dakovali za obciansku angazovanost

vsauce_
24. máj 2022

@loginexistuje To mi pripomenulo ako kolegyňa robila perníčky a občas na Vianoce ich predala aj v práci, ale hold, neprajná kolegyňa ju udala na daňovom a už to išlo 😀
Asi im takéto veci robia dobre

vevesh
24. máj 2022

@loginexistuje 😀😀😀to je tiez naivne. V zahranici je selektivna udavacnost. Ak si slovak, a poberas nezakonne davky ci ulievas dane, do sekundy ta susedia udaju, to je pravda. Ak si ich narodnost, cize rakusan rakusaka ci nemec nemca....tak never tomu, ze sa v tom budu sprtat, jedine, ze by boli zavistlivi ako tuto autorka -aj taki su medzi nami, aby nebola nuda....🙈🙉🙊

sidicek
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3