icon

Svadba - redový tanec, darčeky

lenuska9999
3. nov 2022

Žienky, ktoré ste mali svadbu za posledné roky, prosím Vás o pár rád. Zaujíma ma , čo ste napríklad dávali na redový tanec. Koláče mi prídu také obyčajne, chcela by som niečo výnimočné. A dat to urobiť pre všetkých hostí? Budem mat približne 80, čiže 80 darčekov aj na radový? Plus akú drobnosť ste dávali na stôl pre hostí? Myslím tým darček pre hostí, ktorý si vezmú domov. A keď ste mali Candy Bar dávali ste na stôl aj kolace ?? Mali ste kapelu alebo DJ ?? Ja veľmi na tieto ľudovky nie som, takže ja by som radšej DJ, len ci hostia sa budú tak baviť ako na živú hudbu. Uvítam aj nejaké rady čomu sa vyhnúť, čo naopak nezabudnúť. Čo vám prišlo napríklad zbytočne atď? Ďakujem za každú radu 🙏

Strana
z2
petamich
3. nov 2022

za posledne roky som bola na x svadbach, za mna tie darceky pre svadobcanov su zbytocne vyhodene peniaze, jedine co nas naozaj potesilo boli napr. dve makronky v minikrabicke ale teda otvarace, zrkadielka, magnetky, pera...to vo vsetkej ucte k svadobnemu paru sme aj tak niekde dali alebo vyhodili, DJ ti bude hrat rozne tanecne kola, len mu treba povedat, za mna radsej DJ a na redovych tancoch sa vacsinou davalo len vypit aj to chlapom 🙂 ak bol candy bar, kolace na stoloch neboli, len slane mini pagaciky a pod.

kazdopadne kazdy preferuje nieco a akokolvek sa rozhodnete bude to super :D a isto si to vsetci uzijete

katulienocka999
3. nov 2022

@lenuska9999 ja som za klasiku 😁 my sme dávali košíčky a poldeci 🙂 a každý mal na tanieri perníček a potom až vysluzku dostali -koláče a fľašu 🙂 candy bar sme nemali takže klasika koláče za stôl a DJ sme mali, nechcela som zbytočne hluché miesta ktoré sú keď je živá hudba. .všetci sa zabavili, piesne boli všelijaké od detských až po ľudové a moderne 🙂 a co nezabudnúť, ak tam budes mat viac deti tak balóny a balóny q nejaký stolík ako kresliaci kútik a aj nejaké detské kolo s pesničkami 😁 našich hosti potešili aj prichystané košíky na WC s drogerkou 🙂

lenuska9999
autor
3. nov 2022

@bolarazjedna ďakujem. Ale budem mat wj zahraničných hostí, preto rozmýšľam skôr nad DJ. A ako som aj povedala, veľmi na tie naše slovenské ľudovky a elán atď Nie som. Ďakujem za skúsenosť

lenuska9999
autor
3. nov 2022

@petamich ďakujem krásne

pondelok01
3. nov 2022

@veronikaszabova ja som na jednu svadbu vyrabala klucenky, ktore sluzili na stoloch ako menovky, a kazdy si potom mohol domov zobrat. Bolo to pred vyse 5 rokmi, ale doteraz stretavam hosti z tej svadby, ktori to realne maju na klucoch (ja tiez). Boli z velmi trvacneho materialu, a tesi ma, ze to bola prakticka vec.

oblecenie99
3. nov 2022

Darčeky: okrem maličkých detí, napokon prišli len 2, sme nedávali nič
Redový: ja sa už ani nepamätám, ale ASI sme nakrájali tortu a potom som sa rýchlo prezliekla a tú tortu rozdávali....? ASI. Ale určite sme nemali nič špeci navyše
Hudba: riaď sa heslom "poznaj svojho hosťa". Ak vieš, že sa chcú baviť na ľudovky, tak to tam zaraď.
Čo by som teraz robila ináč: zariadila ak nie starejšieho, tak určite niekoho, kto to trošku riadi a usmerňuje.
Zbytočnosť: robiť svadbu (robím si srandu... tak trochu.. :D ) Ale dnes by som už nerobila žiadne takéto mechechce po obrade

zuzuliatko18
3. nov 2022

My sme davali malicke bublifuk v tvare torty, ludom sa to celkom pacilo, deti boli z toho uvelicene.

Urcite by som nedavala pracholapace s menami a datumom, zbytocnost.

cecilia29
3. nov 2022
cecilia29
3. nov 2022

Hudba ziva, hostom nic, ale pri redovej mmou zbierane bylinky a domaca tahana strrudla

oliviabb
3. nov 2022

Moja kolegyna nam na 70-tku podarovala taketo mini krabicky, kde boli vacsie cokoladove bonbony v 2 farbach. A boli fakt chutovo dobre. Pre mna to bol pekny mily darcek

andy_sixx24
4. nov 2022

Ja som dala pre hostí vyrobiť magnetku, čokoládu v takom svadobnom obale, žuvačky a deťom plus bublifuk

mamusa123456789
4. nov 2022

My sme na stôl dávali medovnicek z našimi menami dátumom, co sa hudby týka živá hudba sa mne osobne na svadbu hodí viac ak chceš DJa tak chod v piatok niekam na party, ale živá kapela je taka svadobná klasika

Strana
z2