icon

Svadba rok od zoznámenia

12. jún 2022

Peknú nedeľu všetkým!
Dievčina z mojej vzdialenejšej rodiny sa ide vydávať. Ona má 27, on 32. Zamýšľam sa nad tým či sa tak trochu neunáhlili. Ide totiž o to, že sa poznajú krátko - svadbu budú mať presne po roku odkedy sa spoznali. On vyzerá byť milý, ale ide o to, že on mesiac predtým než sa spoznali dostal kopačky od svojej vtedajšej snúbenice, s ktorou už mali aj naplánovaný dátum svadby. Proste všetko zrušila a rozišla sa s ním. Ako spoznal túto moju rodinu, po necelom mesiaci sa dali dokopy, po 4 mesiacoch ju požiadal o ruku no a ako píšem dátum svadby vychádza rok od ich zoznámenia. Nie je to divné, že on vlastne v priebehu dvoch rokov žiadal dve rôzne ženy o ruku? Ona je milá osôbka, rodinne založená, už dlhšie túžila mať svoju vlastnú rodinku. On je vraj tiež taký typ, len sa bojím, či on si ňou len nelieči rany od predošlej snúbenice (bol to vzťah ktorý trval vyše 3 rokov).
Mám o ňu strach, či robí dobre. Veď sa hovorí, že prvý rok ide o zamilovanosť kde obaja majú ešte ružové okuliare, až potom nastáva realita. A oni už spolu čakajú aj bábätko, je v začiatkoch tehotenstva. Aký je na to váš názor, môže to fungovať?

Strana
z2
7lenka11
12. jún 2022

my máme v rodine pár, ktorý sa vzal po 3mesačnej známosti a sú spolu už 28 rokov... dôležité je, ako to cítia oni, nie ty

renab
12. jún 2022

My sme sa vzali po siedmych mesiacoch. A sme spolu uz 32 rokov.

diewcatqoo
12. jún 2022

Ja teda neviem.. som jedina, komu pride dieta vacsi zavazok ako svadba? Je tehotna. Podla mna je uz v takomto pripade uplne jedno, ci sa idu brat po 5 rocnej znamosti alebo rocnej. Svadba je loteria, bud vyjde alebo nie. Ale dieta uz zo zivota nevymazes.

cecilia29
12. jún 2022

Pozri, ja so mala vydávala pol roka od zoznámenia . SKUTOCNE POL ROKA, a nie nemusela som, nebola.som tehu . Teraz v lete budeme mať 5 vyročie a a cca v tom čase pôrodim naše 3 dieťa. A funguje to . Je to o nastavení človeka. Niekto s niekým chodí roky a po svadbe sa rozvedu do 2-3 rokov. Je to onastaveni robiť šťastného toho druhého, prispôsobiť sa budovať vztah

lulka321
12. jún 2022

Sesternica mala 7 ročný vzťah, ktory jej nakoniec krachol. O mesiac si našla ďalšieho a do roka sa tiež zobrali a aj čakali dieťa. Je s ním už 13 rokov a všetko je ôk medzi nimi. 😉

4stanka4
12. jún 2022

Moji rodičia sa na Stefana zoznamili, na Silvestra zacali spolu chodit a v auguste mali svadbu. Tento rok to bude 35 rokov 😊

maranta_leuconeura
12. jún 2022

Ja poznam par, ktori sa bral do roka a do dalsich dvoch sa rozvadzal a aj par, ktory sa po 10 rokoch rozviedol pol roka po svadbe 🤷 Podla mna zalezi len od tych dvoch konkretnych ludi 🙃

heidy222
12. jún 2022

@diewcatqoo nie Si jedina presne to som Si aj ja pomyslela 🤦 ze naco sa vobec zamyslat nad svadbou, ako sa hovori that Ship has already sailed

oli18
12. jún 2022

Ja som pochopila tému autorky inak. Možno sa obáva, či budúci ženích stihol tak skoro zabudnúť na svoj trojročný vážny vzťah, že už po krátkom čase požiadal o ruku ďalšiu ženu, jej príbuznú. Či to neurobil /možno/ preto, aby tej predchádzajúcej niečo dokázal. Spomínam si na dva podobné prípady, kedy si ženy podobne rýchlo našli partnerov, vydali sa a mali dokonca deti, aby svojim predchádzajúcim partnerom niečo dokázali. Skončilo to za krátky čas rozvodom a ony sa vrátili k predchádzajúcim partnerov a žijú spolu do dnes.

oli18
12. jún 2022

...partnerom...

laurita285
12. jún 2022

Sú rôzne extrémy, najlepšia kamarátka chodila s frajírkom 10 rokov, potom sa zobrali a rozviedli asi za 1,5roka 😎

autor
12. jún 2022

@oli18 presne takto som to myslela.. tu sa skôr zienky chytili toho časového obdobia chodenia, ale skôr je tam tá obava či naozaj je možné takto rýchlo zabudnúť na vážny vzťah a vhupnúť do iného. Či z jeho strany to môže byť voči nej naozaj úprimné a či skôr on, tak ako píšeš, nechce niečo týmto dokázať bývalej snubenici.

Strana
z2