Švagriná má na svadbu prehnane výstredné šaty
Ahojte,
v septembri máme naplánovanú svadbu. Malú, na uráde potom hostina v reštaurácii, 18 ľudí. Ja budem mať biely nohavicový kostým a včera mi svokra ukázala aké šaty si na svadbu kúpila švagriná a skoro ma vykotilo 😢 Brutálna plesová róba takej akoby striebornej lesklej farby.
Čo mám robiť ženy? Ja síce nie som typ ktorý potrebuje všetku pozornosť ale na tento deň som sa ozaj tešila že bude náš. Predpokladám že si dá spraviť ešte aj brutálny výčes a rovno si môže za vrch stola sadnúť ona ...
A tie co tu riesite nohavicovy kostým...co to s tým majú prosím spolocne? 😀 Nohavicovy kostým na takuto dennú svadbu je výborný nápad. Už som to viac krát videla a je to naozaj pekne, decentne. Tieto saty by neboli vhodné ani keby mala nevesta "tortove" saty, nakoľko toto strieborné čudo je plesová roba.
Nevesta v nohaviciach, to by som nerobilaa
Autorka, nenechaj sa odradiť 🙂. Určite v kostyme budeš krasna. Mat na to postavu kludne do toho idem aj ja!
Tiež sa prikláňam k názoru, že na vlastnú svadbu si môžeš obliecť aspoň šaty. Čo si o tebe pomyslí manžel? On si dáva sukňu? Keď ti ten jeden deň nestojí za to, aby si sa patrične obliekla a nahodila, tak si daj rovno tepláky. Švagriná si dá na oblečení záležať a prejaví ti úctu, ktorú ty sama sebe nedávaš. Keď si raz nevesta, tak si raz nevesta.
Tiež sa prikláňam k názoru, že na vlastnú svadbu si môžeš obliecť aspoň šaty. Čo si o tebe pomyslí manžel? On si dáva sukňu? Keď ti ten jeden deň nestojí za to, aby si sa patrične obliekla a nahodila, tak si daj rovno tepláky. Švagriná si dá na oblečení záležať a prejaví ti úctu, ktorú ty sama sebe nedávaš. Keď si raz nevesta, tak si raz nevesta.
@loliki to si ako vôbec môžeš dovoliť napísať? Si normalna?
@loliki to si ako vôbec môžeš dovoliť napísať? Si normalna?
@gerrwie_girl A ty sem čo dávaš za fotky??Ty si normálna? To môže v tom ísť na kávu s kamoškami a nie na svadbu. No určite s tebou nesúhlasím a nemusíš ani ty so mnou. Jeden jediný raz je nevestou ( ak nerátam, že po rozvode majú niektoré ďalšie pokusy) a to si hádam môže natiahnuť šaty.
v dnešnej dobe je to normálna vec. Ja sa skor čudujem, koľke z vás o tom pocuju prvý krat
@gerrwie_girl toto si môže obliecť kedykoľvek a navyše je to otrasné. Mne sa to vôbec, ale že vôbec nepáči. Mne sa celkovo nohavicove kostýmy nepáčia. Nevestou bude len raz, tak nech to využije a oblečie sa normálne. A čo sa tyka siat jej budúcej švagriny, tak by možno mohla zvoliť inú farbu, ale inak tie šaty sú vhodné na svadbu.
@gerrwie_girl A ty sem čo dávaš za fotky??Ty si normálna? To môže v tom ísť na kávu s kamoškami a nie na svadbu. No určite s tebou nesúhlasím a nemusíš ani ty so mnou. Jeden jediný raz je nevestou ( ak nerátam, že po rozvode majú niektoré ďalšie pokusy) a to si hádam môže natiahnuť šaty.
@loliki presne tak. A vôbec nemusia byť "tortove", ale stačí niečo jednoduchšie, ale svadobné.
@gerrwie_girl toto si môže obliecť kedykoľvek a navyše je to otrasné. Mne sa to vôbec, ale že vôbec nepáči. Mne sa celkovo nohavicove kostýmy nepáčia. Nevestou bude len raz, tak nech to využije a oblečie sa normálne. A čo sa tyka siat jej budúcej švagriny, tak by možno mohla zvoliť inú farbu, ale inak tie šaty sú vhodné na svadbu.
@loliki
@bessie12 ale toto sú vaše názory a ju nemusia zaujímať 😀. Ona sa vás neprišla pýtať ci sa vám páčia nohavicove kostýmy alebo nie. Jej sa paci, mne sa paci tiez a aj XY dalsim zenam 🙂. Ona rieši nevhodne oblečeneho hosťa. A napísať jej ze si musí dať saty lebo inak si neváži vlastného muža je totálne úbohé.
@loliki
@bessie12 ale toto sú vaše názory a ju nemusia zaujímať 😀. Ona sa vás neprišla pýtať ci sa vám páčia nohavicove kostýmy alebo nie. Jej sa paci, mne sa paci tiez a aj XY dalsim zenam 🙂. Ona rieši nevhodne oblečeneho hosťa. A napísať jej ze si musí dať saty lebo inak si neváži vlastného muža je totálne úbohé.
@bessie12 Nech sa strápni nevesta ako chce. Keď zakladá tému za to, že švagriná si kúpila na jej svadbu šaty, tak možno je myslením úplne inde.
@gerrwie_girl Ty si dobre pomýlená. Švagriná bude práveže vhodne oblečená, len tá nevesta bude vyzerať ako hosť , sesternica z 3 kolena. 😀 Tvoje názory ma tiež nezaujímajú. Nechaj si ich aj s nohavicami pre seba.
@bessie12 Nech sa strápni nevesta ako chce. Keď zakladá tému za to, že švagriná si kúpila na jej svadbu šaty, tak možno je myslením úplne inde.
@gerrwie_girl Ty si dobre pomýlená. Švagriná bude práveže vhodne oblečená, len tá nevesta bude vyzerať ako hosť , sesternica z 3 kolena. 😀 Tvoje názory ma tiež nezaujímajú. Nechaj si ich aj s nohavicami pre seba.
@loliki švagriná na dennej svadbe v plesovej robe 😀. No neviem kto je tu pomýleny 😀😀
Kedze je to mala, kratka, denna svadba a vsetci pridu v podstate v lepsich dennych satach, tak svagrina tam bude medzi nimi v tej disco plesovej robe ziarit ako herecka z travesty show.
A kedze nebude za vrchstolom (ako nevesta), vsetci okolo (aj cudzi) budu chapat, ze je to dalsia z tych, co ako host nepochopila zadanie a v bliziacej sa 50-tke dobieha posledny vlak do stanice “Chcela stara odviazanou -nastkou este raz byt”.
Mozes ju skusit poziadat, ze je to predsa len mala svadba, vsetci budu v dennych satach, nie je to ples. Ale ak na tom trva, nechaj ju.
Hanba bude jej.
@loliki
@gerrwie_girl novsak nemusia ju zaujímať, ale napísala tu, tak musí očakávať aj takéto odpovede, ktoré sa jej páčiť nebudú. A vlastne aj súvisia s témou, pretože konverzácia sa prirodzene rozvíja dalej. Čítala ci všetky jej odpovede ci len ten úvodny príspevok? Tam nie sú problém len šaty.
Máš dve možnosti
Jedna - napísať slušne švagrinej - Ahoj Janka, svokra mi poslala fotku tvojich šiat co si plánuješ obliecť na nasu svadbu, a je mi to blbé žiadať to od teba, no mohla by si zvoliť niečo jednoduchšie? Predsa len je to mala svadba, skôr obed. Bola by som ti vďačná.
Druhá - neriešiť to, čo si o tom kto mysli. Neriešiť to, a dopredu sa strachovať, čo bude, aké budú fotky, čo na to povedia ľudia, čo na to povie ten a henten.
@gerrwie_girl novsak nemusia ju zaujímať, ale napísala tu, tak musí očakávať aj takéto odpovede, ktoré sa jej páčiť nebudú. A vlastne aj súvisia s témou, pretože konverzácia sa prirodzene rozvíja dalej. Čítala ci všetky jej odpovede ci len ten úvodny príspevok? Tam nie sú problém len šaty.
@bessie12 nie necitala. Len pár komentárov. Neviem ci majú medzi sebou nejaké problémy alebo o co ide. Ja som riešila všeobecne názor ze žena musí mať saty a ze kostým je nevhodný.
@bessie12 nie necitala. Len pár komentárov. Neviem ci majú medzi sebou nejaké problémy alebo o co ide. Ja som riešila všeobecne názor ze žena musí mať saty a ze kostým je nevhodný.
@gerrwie_girl pisala, ze konflikty nemaju.
@loliki nie je to tvoja svadba a slusnost je posluchnut zadanie od tych, co ju poriadaju.
Je to ich den, nie tvoj.
Ak mas problem sa s tym stotoznit a mas potrebu prist nazdobena v plesovej robe, tak na svadbu druhych proste nechod.
Je to presne tak jednoduche.
@loliki nie je to tvoja svadba a slusnost je posluchnut zadanie od tych, co ju poriadaju.
Je to ich den, nie tvoj.
Ak mas problem sa s tym stotoznit a mas potrebu prist nazdobena v plesovej robe, tak na svadbu druhych proste nechod.
@moonlight1210 ona totiž nevidela tie šaty v komentároch. By som sa pod zem prepadla takto prísť za bieleho dňa do reštaurácie. Je sila, ze niektorí ľudia tu budú na jednej strane písať, že je nevhodné obliecť si na vlastnú svadbu kostým, ale na druhej strane je za ne vhodné ked si hosť oblečie niečo takéto.
@loliki no ja tiež nie. Mňa to čaká za 19 dní a jedna z hostí bude mať šaty v štýle, ktorá ma rada a ktorý ju vystihuje si myslím 😀, ale pre mňa sú dosť vyzyvave. Ale povolila som jej ich, pretože viem, že by aj tie druhe šaty vybrala v podobnom štýle. Tak ci tak všetci budu vediet kto bude nevesta 🤷♀️
@loliki no ja tiež nie. Mňa to čaká za 19 dní a jedna z hostí bude mať šaty v štýle, ktorá ma rada a ktorý ju vystihuje si myslím 😀, ale pre mňa sú dosť vyzyvave. Ale povolila som jej ich, pretože viem, že by aj tie druhe šaty vybrala v podobnom štýle. Tak ci tak všetci budu vediet kto bude nevesta 🤷♀️
@bessie12 Ale ty si suhlasila. A v tom je ten rozdiel.
Tu nevesta nesuhlasi.
Chces jej to nanutit, ze musi? Predpokladam, ze nie.
@bessie12 Ale ty si suhlasila. A v tom je ten rozdiel.
Tu nevesta nesuhlasi.
Chces jej to nanutit, ze musi? Predpokladam, ze nie.
@moonlight1210 no pôvodne som nesúhlasila a aj som jej to jemné naznačila, ale nakoniec som povolila. Aj keď nie som s tým úplne stotožnena.
Mne by bolo srdečne jedno,kto ako príde oblečený, je to moj den..nemrzi Ta trosku,ze mas nohavicovy kostým a nie šaty?Alebo Ti niečo vadí na svagrinej,?
Mne pripada Tvoja reakcia velmi zvláštna a nerozumiem jej.
Je to ich den, nie tvoj.
Švagriná šaty využije na plesoch a zábavách a dobre robí. Nech si dopraje a užije si, keď je pekná a môže si to dovoliť, nech sa v tých šatách cíti dobre. Tiež by som si nekúpila nohavicový kostým kvôli nevkusu nevesty.
@moonlight1210 Slušnosť káže niečo aj neveste. 🙂 Ona má problém sama so sebou. Sama sa vhodne neoblečie ale iným bude nariaďovať. Ak zatiaľ nemajú konflikty, tak už s tým začala, aby mali.
@moonlight1210 no pôvodne som nesúhlasila a aj som jej to jemné naznačila, ale nakoniec som povolila. Aj keď nie som s tým úplne stotožnena.
@bessie12 ale stale je to tvoje rozhodnutie, teda v tomto tvojom pripade ustupit hostke (lebo vies, ze aj tak si urobi tak, ci onak po svojom).
@bessie12 ale stale je to tvoje rozhodnutie, teda v tomto tvojom pripade ustupit hostke (lebo vies, ze aj tak si urobi tak, ci onak po svojom).
@moonlight1210 no to áno. V určitých veciach je lepšie ustúpiť. To isté by som urobila aj v prípade jej švagriny. Keď sa jej tie šaty páčia, tak nech si ich vezme, len v inej farbe.
Švagriná šaty využije na plesoch a zábavách a dobre robí. Nech si dopraje a užije si, keď je pekná a môže si to dovoliť, nech sa v tých šatách cíti dobre. Tiež by som si nekúpila nohavicový kostým kvôli nevkusu nevesty.
@moonlight1210 Slušnosť káže niečo aj neveste. 🙂 Ona má problém sama so sebou. Sama sa vhodne neoblečie ale iným bude nariaďovať. Ak zatiaľ nemajú konflikty, tak už s tým začala, aby mali.
@loliki
Mazes po sebe, tak kopirujem:
“Slušnosť káže niečo aj neveste. 🙂 Ona má problém sama so sebou. Sama sa vhodne neoblečie ale iným bude nariaďovať. Ak zatiaľ nemajú konflikty, tak už s tým začala, aby mali.”
Svadba je vynimocna v tom, ze je to den toho paru. Vyniknut ma ten par. Je to cele o nich.
Hostia su tam pre to, aby oslavili ten par a ich den.
Toto nie je bal, ples, zabava, maskarny, atd., kde hostujuci par dba na to, aby hostia vynikli.
Neviem, ci nemas tieto dve udalosti vymenene, alebo nevhodne prepletene do jednej.

Strieborne saty su na svadbu ok podla mna, to ze ty budes mat nohavicovy kostym je v podstate tvoj “problem”, ale v takom obleceni (ktore je uplne ok ak to tak citis) by som vsak neocakavala nejaku velku pozornost. Ja mam skor pocit ze ak si niekto oblecie kostym, tak velku pozornost asi nechce, takze nerozumiem celkom co ti vadi. Druha vec je ako tie jej saty budu vyzerat na malom pohosteni, ale to je zase uz jej “problem”. Cize ja by som to neriesila. Ak vie aku velku-malu hostinu budete mat, ze to nebude klasicka svadba, tak ju nechaj tak, snad sa vie obliect.