icon

Tešíte sa už na Vianoce?

zuzkazp
1. nov 2012

🙂

Strana
z2
alenka600
1. nov 2012

Ja sa tesim uz hrozne!!!! Dcera uz bude mat rok, dva tyzdne pred tym ku nam pridu rodicia - bude klud, pohoda, medovnicky, zehlanie veci pre druhe babo, chystanie veci do porodnice, mozno nejaky vianocny trh. Robim si velke plany, ze tieto Vianoce budu vynimocne!

cerez
1. nov 2012

Vianoce mám veľmi rada, ale zimu nie. Kľudne by som brala zimu len počas Vianoc, Silvestra a môže prísť jaaaaaaar! 😀

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
halienka
1. nov 2012

Aj ja sa už veľmi teším, ani nie tak na ten konkrétny deň, ja milujem celé to obdobie príprav pred vianocami, od polky novembra a celý december, keď už sa všade začína objavovať vianočná výzdoba, začínajú hrať vianočné pesničky, pečie sa vianočné pečivo a zháňajú darčeky 😵 😵 😵 si niekedy pripadám ako straka, milujem všetky tie svetielka a blišťavé papiere a cinganie v pesničkách 😀 😀 😀 kedysi mi to celé prebíjal predvianočný stres, som fakt verila tomu, že dom musím mať vyupratovaný do poslednej škárky a dobrých 7 druhov koláčov minimálne napečených a potom som mala pocit, že nič nestíham... ale som sa z tohto hlúpeho zvyku už zbavila, upracem tak ako vždy, pečiem 3-4 druhy maximálne, darčeky nakupujem už omnoho skôr. A tak mi zostáva kopec času na vychutnanie si toho všetkého pekného vianočného 🙂 A s malou to je teraz ešte krajšie, aj minulý rok sa snažila už mi pomáhať s medovníčkami, teraz jej to pôjde ešte lepšie, tiež zdobenie stromčeka...joj teším sa veľmi na tie jej rozžiarené očká zase 😵 😵 😵

blackcat8885
1. nov 2012

Aj ja sa veľmi teším.Budem piecť koláčiky s veľkým bruškom,pôjdeme na nákupy nielen darčekov ale aj vecí pre bábo,na trhy.Budem chystať,prať a žehliť oblečenie pre drobca,pobalím tašku do pôrodnice a ked bude sneh dáme aj romantickú prechádzku 🙂 horúci čaj a rozprávky

zuzi0911
1. nov 2012

Visnoce mam rada a odkedy mam deti tak ich zboznuhem uz od septebra ich netrpezlivo ocakavam. velmi sa tesim ako.budeme s dcerami vypekat vymyslat ozdobi atd...

xenicka13
1. nov 2012

Teším sa za krpcov, to zas bude vyskotu z darcekov 😀

mirreckall
1. nov 2012

ja tiez... a dufam ze na ne uz budem s babom doma 🙂

miskaska
1. nov 2012

Prve Vianoce ako rodinka...tesim sa 🙂

lejlla
1. nov 2012

ano tesim,,, a modlim sa aby sme cela rodina boli stasny,zdravy a vtedy su to tie najkrajsie vianoce 🙂 .k tomu vona kolacikov,darceky prskavky s drobcami,sankovacka...len skoda ze je tak rychlo po nich...

malinkaaninka
1. nov 2012

neteším.ešte nieto chýru o vianociach a už mi mastia uši vianočné reklamy stokrát za deň.uplne mi to kazí chuť na vianoce.
a o vianočnej pohode sa tiež nedá vravieť,kedže je všade stres,všetci zháňajú darčeky,stromčeky,pečú osemnásť druhov koláčov-fakt velmi sviatočná atmosfera.

digysa
1. nov 2012

Nesmierne! Nepoznam krajsi sviatok a som stastna,ze existuje....

Nikdy som ziadny zhon ani stres nepocitovala (ako sa to zvykne hovorit a pisat v mediach a kazdy sa na to stazuje). U nas boli Vianoce vzdy pohodicka.

A taktiez dost dbame na to, aby sme popri komercnosti (s ktorou nemam problem, ak sa to neprehana) oslavovali vzdy aj ten pravy dovod Vianoc. 😵

https://www.modrykonik.sk/fotoblog/digysa/clano...

Upratovanie moc nemusim...ale ozdobovanie vianocneho stromceka, osvetlenie domu z vonku, varenie, balenie darcekov, pozeranie rozpravok, pocuvanie vianocnych piesni uz od Novembra 😅 , polnocna omsa, spolocne chvile stravene s blizkou rodinu........to su u mna Vianoce

mamavera
1. nov 2012

veľmi sa neteším, z Vianoc sa takmer úplne vytratilo to čaro, ktoré k nim patrí ☹ . Túžim po Vianociach ako z pohľadnice J.Lady, niekde na chalupe, čo najďalej od akéhokoľvek supermarketu, v ktorom od septembra ponúkajú vianočné ozdoby a hrajú tam koledy 😝 😝 .Túžim po Vianociach bez telky, ponúkajúcej každý rok dookola to isté, prerušované v desaťminútových intervaloch reklamou. Túžim po Vianociach, keď nebude jedlo a darčeky to najdôležitejšie.

lejluska
1. nov 2012

tešíííííííííím sa a neskutočne 🙂 ..len tie vianočné reklamy ešte nemuseli byť...ja by som ich brala naozaj až pred Vianocami 🙂 ved je ešte skorooooo 😅

ingrid01
1. nov 2012

áno tešíme sa celá rodinka, vianocami úplne žijeme, už sme písali Ježiškovi 🙂 🙂 🙂 , teším sa na predvianočné vypekanie koláčikov, medovníkov, teším sa na Vianočnú výzdobu, ktorú máme už od 1.decembra. Teším sa keď uvidím svoje deti, pri rozbalovaní darčekov, teším sa aké prekvapenie prichystá Ježiško pre mňa 🙂 🙂 🙂

titkovamiriam
1. nov 2012

Teším a tešíme 😀 😀 😀 😀
roky už darčeky riešim skor,tak aj dnes mam už skoro vsetucko kupene aby som si to pocas adventu a Vianoc užila
Budeme piecť kolaciky,na Vianočne trhy zajdeme do troch kralov ponavsetvujem znamich a kamošky na ktorých nebol akosi cas 🙂
Milujem rozsvietený stromček a oči detí ked pride Ježiško/u nas stale chodí/.Kapor z vane sa už opaľuje na pekáči/už ho vytláča lolos/ a potom milujem spomienky na Vianoce-hlavne na tie z detsva a uz sa len zasmejem ked si spomeniem ako sme s mamou a sestrou stali rady na mandarinky a banany ,figy či datle/moje deti neveria že stalo volakedy na čokolvek/.
Vianoce su pre mna plné emocii,nostalgie pohody a lásky

veroninna1
1. nov 2012

ano velmi sa tesime. vlani sme mali smutne Vianoce aj advent, tak si velmi zelam, aby boli tento rok krasne a pokojne a takisto aj kazdemu.

cuculiatko88
2. nov 2012

veľmi sa tešíme...,milujem to nakupovanie darčekov,vianočné trhy,voňavý stromček a skvelého kapríka 🙂

vinifred
2. nov 2012

..teším..hlavne kvôli detičkám..osobne hlavne na polievku,ktorú máme len a len na Vianoce.. 😀

karamel
2. nov 2012

nepoznam nikoho kto by sa na Vianoce netesil. Snad len ti, ktori v približnom datume stratili niekoho blizkeho 😖

kikaneu
2. nov 2012

ja sa obvykle veľmi teším....na tieto som sa tešila už od apríla, ako som zistila, že naše prvé bábo bude vianočné.....no potom nás opustilo, a ja sa už na Vianoce neteším, skôr mám strach ako to zvládnem psychicky......ale dúfam, že to pôjde a bude fajn

yennn
2. nov 2012

Som vianočný romantik. Na vianoce sa teším celý rok 😉

voskovka
2. nov 2012

milujem vianoce.neskutocne.vsetko okolo toho vianocne pesnicky,kolaciky,to upratovanie stavanie stromceka proste vsetko....darceky mam uz nakupene min.mesiac dopredu....a potom uz len doladujem nejake napadiky co mi cvrknu do nosa 😀

lilly07
2. nov 2012

Aj ja sa teším na vianoce, hlavne kvôli dcere, už to vníma inak, už teraz mi rozpráva, že bude chodiť mikuláš donesie cucíky a ježiško donesie bábiku a keď zbadala ráno sneh vonku, prvé čo zahlásila bolo, že príde mikuláš. A stres mám už teraz, ale tento krát to budem riešiť inak ako po minulé roky, darčeky nakupujem už asi od augusta, keď je niečo v dobrej cene tak to kúpim, načo to potom kupovať za draho. A viem aj čo komu kúpim. Okrem toho dcéra má narodeniny posledný novembrový deň, potom je hneď mikuláš, dva dni pred vianocami má meniny a potom sú vianoce... za dvadsaťpäť dní si prejde všetkým... tak potrebujeme viac darčekov. A hlavne si kúpim niečo na upokojenie nejaké magnézium, aby som zostala pokojná 😀 Naozaj by som chcela aby tieto vianoce boli o niečom inom ako o strese, hádkach, náhlení sa,... A hlavne aby sme nezabudli o čom tie vianoce vlastne aj majú byť!

lujza123
2. nov 2012

tesim tesim..odkedy mam malu ma to cele taky iny rozpravkovy rozmer, strasne mi to pripomina moje detstvo..ta radost v detskych ociach ked sa ozdobi a rozziari stromcek, strach a ocakavanie ked zazvoni zvoncek ze uz prisiel jezisko, sposob akym rve ten obalovy papier a nadchne ju to viac ako darcek samotny.....
Stres nemam a ani som nikdy nemala...kolace nepeciem lebo moja babicka je hyperaktivna uz od novembra a zasobi rodinu krabicami plnymi kolacov, upratovanie nebude o nic ine ako to klasicke kazdotyzdnove...umyvanie okien a lestenie nabytku si nechavam na inokedy a darceky nekupujem...vzdy robim take drobnosti co viem ze potesia ...oriesky nalozene v mede v peknom sklenenom pohariku, minivankusiky z batikovanej latky ktore naplnim levandulou a inymi vonavimy bylinkami - skvela vec do skryne proti moliam , fotka, obrazok v peknom ramiku, domaco robene sviecky z praveho vcelieho vosku, batikujem malujem na tricka ..viem ze to mojich blizkych potesi viac nez ponozky alebo sprchovy gel
Jedine komu kupujem su decka ale to odbavim jednou navstevou v hrackarstve

mamina2111
2. nov 2012

na vianoce aj na mikuláša 🙂

ritusuk
2. nov 2012

akurat som o nich pisala status, uz mam objednane prve darceky. Minuly rok som ich oslavovala 1x v zivote s mojou vlastnou rodinou a boli prenadherne, budem na ne spominat do konca zivota...teraz k dvojcatam pribudla Zojka, takze to bude este pestrejsie 🙂 a ja na Vianoce pravidelne placem, chyta ma nostalgia, ale nemenila by som, mam okolo seba dost modernych, skeptickych ludi co neslavia a mne je z toho akurat smutno...obcas mam pocit, ze ludia chcu vsetko to pekne zadupat, vsak doba je rychla, hlavne money aby boli a sup sup potom do vsednych sivych dni...ale tak kazdemu podla chuti, ja sa na ne pravidelne tesim uz od septembra 🙂

zuzin78
2. nov 2012

Netesim vsade zhon , stres, iba sama navstevy a ziadna pohoda a ticho ale deti sa tesia len kvoli nim postavim stromcek a budem sa tesit

michaelamilan
2. nov 2012

Ja sa už neviem dočkať!!!! Milujem vôňu Vianoc.......stromček, medovníčky, škorica 🙂......Pustíme si s miláčikom rozprávky a budeme si aj s našou láskou v brušku popri TV pozobkávať oplatky s orieškami a spolu sa tešinkovať!!!!
Tento rok sa ale teším očosi viac!!!!! Pod stromčekom bude mať kočík, postieločku pre malého Milanka a výbavičku 😀. To bude ten najjjjjkrajší darček 🙂 a potom sa ani nenazdáme, bude 9.02.2013 a smer pôrodnica!!!!!!!!

monika15
2. nov 2012

anooooooooooooooo strasneeeeee aj mi z kanady sa tesime na prave slovenske vianoce 🙂)))))
aj ked blizky budu len via skype .... nevadi hlavne ze sme zdravi 🙂)))

uz aby boli !!!! 🙂)))))))))))))))))))))
Jingle Bells Jingle Bells...... 🙂)))

p.s. v obchodoch uz vianoce vypukli este zaciatkom oktobra predbehli aj Halloween 🙂)))))) takze super supe r🙂))))

Strana
z2