icon

Tipy na darčeky pre doktorku a sestričku

15. apr 2026

Ahojte poraďte mi nejaký darček pozornosť pre doktorku a sestričku nie uplatok… mam ich mám prosté strašne rada takú starostlivosť ktorú venuju môjmu synovi je to niečo pre mňa neskutočne vzácne aj ten prístup. Prosím žiaden dezert ani káva… na Vianoce som zvykla nosiť prírodnú kozmetiku také sety od slovenských výrobcov ale teraz už neviem

autor
15. apr 2026
@anonym_3f4654

Moja mama robi sestru v ambulancii a dostava: kvety v crepniku, dezerty, kavu, domaci med, dzem, zeleninu a ovocie, vajicka, ryby, divinu, hydinu, klobasy, kolace a zakusky, cokolady, sviecky, parfemy, kozmetiku, rozne sosky, dostala uz aj nejake nahrdelniky, naramky (bizuteria), knihu 🙃 takze asi tak.. je to mile, ale skoro vsetko porozdava

@anonym_3f4654 Ďakujem veľmi pekne za tipy.. to si presne myslím aj ja že musíš sa trafiť do vkusu pri istých veciach a väčšinu po rozdávajú podľa mňa aj tú kozmetiku odo mňa Rozdali😁

marsmykkok
15. apr 2026

@anonym_autor Robia si svoju prácu, pozornosť dáš aj šoférovi autobusu že ťa bezpečne dovezie do cieľa alebo predavačke v obchode že ti správne nablokuje tovar? Ak niečo tak ľudská recenzia alebo aj príspevok v skupine mesta kde sa im podakuješ a oceníš ich prístup-možno ak oslovíš nejaké miestne noviny, dali by ti aj tam priestor, to je viac ako nejaká hlúposť, lekári majú také platy že nejaký koláč alebo ovocie alebo sviečku si určite môžu kúpiť ak chcú...

anonym_96b328
15. apr 2026
@oslo1

som sestricka, vzdy nas velmi potesi ovocie (a ked je z vlastnej zahrady, tak este lepsie).
Ja synovi sem tam do skoly upeciem cerstvy chlieb (lebo skola je vynikajuca) a tiez su z toho vsetci hotovi, potom este pocuvam par mesiacov, aky super chleba som im dala.

@oslo1 toto aj svokru potesilo, ked dostali domace ovocie, mamina zvykla svojej obvodnej doniest broskyne v lete z vlastnej zahrady, ale nie vela, tak na ochutnavku a jej tak zachutili, ze si normalne kupila celu bednicku potom, ze si zavari 🙂.

autor
15. apr 2026
@januska12323

Poďakuj, daj poukaz do tvojho salónu a dobrú recenziu. Všetko navyše je úplatok.

@januska12323 toto urobím asi najskôr ďakujem veľmi pekne👌🏻

thirstymonk
15. apr 2026

Ja som doktorovi doniesol dve domáce klobásky a falat udeného rebra.

autor
15. apr 2026
@anonym_e78fe0

@anonym_autor
Ty si sialena, vies ze je to trestne a mozes dostat za par eciek doktorku do pruseru

@anonym_e78fe0 ďalšia vadna . Vidis , chytila si sa len slamky😅 trafila som ti asi zilku tym kometom. Treba sa zamerat na seba a dat sa za “par ečiek” v tvojom prípade do pohody🥰 maj pekny den .

autor
15. apr 2026
@anonym_8bfd4f

Napíšem za seba z druhej strany, viac ma poteší milé slovo a recenzia, jednoducho úplne stačí prejaviť vďaku ústne a nič iné ani neprijímam... to tento prípad nebude, keď im nosíš ešte aj vianočné darčeky ako píšeš, ale však mám kolegov, ktorí áno a v konečnom dôsledku to len šupnú do skrinky k ostatným a rozdávajú ďalej... ešte ako študentka som takto od svokry dostala tiež kopu vecí, že ona s tým nemá čo robiť a ja som ich väčšinou tiež nakoniec posunula alebo vyhodila, kým som sa nenaučila hovoriť nie, takže si s tým naozaj nemusíš robiť ťažkú hlavu

@anonym_8bfd4f ja už som im to určite niekoľkokrát povedala ale ja mám pocit že to nestačí😏

anonym_8bfd4f
15. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_8bfd4f ja už som im to určite niekoľkokrát povedala ale ja mám pocit že to nestačí😏

@anonym_autor no to je naozaj iba pocit, ale má ho veľa ľudí, nejedného som odmietnutím vecného “poďakovania” asi aj urazila

minesasubu
15. apr 2026

ja davam synovej doktorke a sestričke taký balíček na vianoce
sušené bylinky na čaj, ovocie, mini čokoladky , sviečku , oriešky

predavamknihy
15. apr 2026

Bože, ako sa tu oháňate niektoré s tým, že je to trestné :D Dnes už aby sa ozaj človek bál dať niekomu obyčajný kvietok alebo dezert... Veď je to milé poďakovanie, vyjadrenie spokojnosti s lekárom. Či sa mám báť, že za rohom bude stáť nejaký udavač?

sisa_s
15. apr 2026

Preco ucitelka moze dostat wellness a zlatu retiazku a ked niekto donesie dezert a kavu doktorovi a sestricke, treba volat policiu? 😀

anonym_1ed48f
15. apr 2026

Slovenska DNA. Treba sa podlizovat "vrchnosti".🤪😏

anonym_2e3be3
15. apr 2026

Moja manzelka je lekarka a popravde vsetky sviecky, medy, dzemy, flase a dazerty rozdava, ani nepridu domov. Potesi ju podakovanie a recenzia. Ked uz ... tak je dobre vediet, ze sa na mamicku/otecka vie obratit, lebo jej bude vediet pomoct (pravnik, sudca, danovak, policajt, remeselnik - elektrikar, vodar, pracovnik na urade apd). Vie, ze ju do buducnosti nasmeruje, da jej instrukciu a pomoze.

autor
15. apr 2026
@minesasubu

ja davam synovej doktorke a sestričke taký balíček na vianoce
sušené bylinky na čaj, ovocie, mini čokoladky , sviečku , oriešky

autor
15. apr 2026
@anonym_8bfd4f

@anonym_autor no to je naozaj iba pocit, ale má ho veľa ľudí, nejedného som odmietnutím vecného “poďakovania” asi aj urazila

@anonym_8bfd4f Ale musím uznať naposledy keď som sa im úprimne zo srdca poďakovala že si strašne vážim ich obe ich prístup fakt úžasné že zbožňujem tak fakt som videla v tej tvári taku vdaku este povedali ze cim si to zasluzili take pokorne …… obe su po 65tke pani domtorke uz na 80 taha to som skoro odpadla vyzera na 65cca ….ma svoj vek , pokoru a pracu ako poslanie. Živote nepýtala odo mňa ani cent za nejaké potvrdenie. Zato moja byvala Obvodná za kazdu peciatku 15€/28€/80€ ceny trosku chore a povrchna arogantna

tykat
15. apr 2026

@anonym_autor wellness pobyty by som darovala, nech si oddychnu po náročnej práci. Nejaký SPA víkend. 😀

anonym_5249b3
15. apr 2026
@anonym_2e3be3

Moja manzelka je lekarka a popravde vsetky sviecky, medy, dzemy, flase a dazerty rozdava, ani nepridu domov. Potesi ju podakovanie a recenzia. Ked uz ... tak je dobre vediet, ze sa na mamicku/otecka vie obratit, lebo jej bude vediet pomoct (pravnik, sudca, danovak, policajt, remeselnik - elektrikar, vodar, pracovnik na urade apd). Vie, ze ju do buducnosti nasmeruje, da jej instrukciu a pomoze.

@anonym_2e3be3 moja mama bola učitelka. Na konci každého roka dostala množstvo kvetov. Samozrejme boli len vo vedre a po týždni do koša. Sviečky a také blbosti to len odložila do skrine. A úprimne stačila by jej malá kytička od všetkých a poďakovanie. Možno to vyznie aj nevďačne..určite to tak ja nemyslím ani ona nemyslela..ale tak úprimne k čomu je to dobré....
Známu mám zubárku...no čo všetko mala robiť s tými sladkosťami a kávami? ...rozdala, odložila, zabudla...našla po záruke.

sisska96
15. apr 2026

Dobrý bonbon, káva, čaj

anonym_34a99c
15. apr 2026
@anonym_69d04f

@anonym_34a99c to je co za blbost

@anonym_69d04f co za blbost? No presne touto blbostou ako je nosenie dr tu cokoladka,tam medik,tam vajicka ,onam masko zacinaju potom uplatky v podobe obalociek. A je tu potom v tom nasom zdravotnictve ako je.

anonym_34a99c
15. apr 2026
@anonym_autor

Vy ste niektorí ľudia šialeni. Ani v nejakom peknom geste nevidíte nič pozitivne.
Zaradom by som posiela niektorých z vas k psychiatrom psychológom. Treba sa dávať Ľudia zlatý dokopy duševne psychicky.

@anonym_autor pekne gesto? A co tak jej povedat dakujem,popriat pekny den alebo jej nieco ine mile povedat? To nestaci? Treba nosit nieco?
Treba zmenit lekara,presne toho psychologa,psychiatra tebe aby si pochopila

anonym_69d04f
15. apr 2026
@anonym_34a99c

@anonym_69d04f co za blbost? No presne touto blbostou ako je nosenie dr tu cokoladka,tam medik,tam vajicka ,onam masko zacinaju potom uplatky v podobe obalociek. A je tu potom v tom nasom zdravotnictve ako je.

@anonym_34a99c ja som v zivote nikdy nic nedala a vzdy mi bola sposkytnuta 100% zdrav starostlivost, bez akychkolvek problemov, spokojnost vsade
Mechodim do sukromnych centier, vsetci lekari maju zmluvy s poistovnami, nikdy som nic navyse neplatila a ani neplatim len za lieky v lekarni
Neviem kde ty zijes ale ani nikto z mojej rodiny nedava nic lekarom- viem, lebo s nimi na tie vysetrenia chodim a nikdy som nemala zlu skusenost tak neviem v akej utopii ty zijes

anonym_9ce932
15. apr 2026

@anonym_autor Mňa napadlo, naozaj že kvalitný med a výrobky z originál včelieho vosku. Je to pekne, užitočne, voňavé.

taktotedanie
15. apr 2026
@anonym_2e3be3

@anonym_2e3be3
@sisa_s konecne normalne komentare
Ja som raz tak prisla k panovi, ktory mal tepovaciu sluzbu, sam sa tym pochvalil, reku planovala som ist umyvat auto tak som sa opytala na dalsie info, chalan mi vytepoval auto za to som si zaplatila normalne samozrejme ale gratis bolo, ze po neho prisiel , odviezol a potom ciste priviezol interier aj exteries a mala som tam noveho vonaveho panacika 😂auto nablyskane ako nove a ja som sa o nic nemusela starat
Nikto nepotrebuje dezerty, kavy a neviem co, posuva sa to dalej a dalej
Ja osobne nemam v praci cas ist niekedy ani na wcko nie toboz ze by som si robila 2x na den kavu a zajedala toffife cukrikami 😂

eternity24
15. apr 2026

@anonym_autor med

avanka
Autor odpoveď zmazal
anonym_13d8b6
15. apr 2026

Isla som zubarovi a brala som mu 20 vajec 🙂
Ale vedela som, ze ich chce, lebo minule vravel, ze by si dal domace 🙂

anonym_13d8b6
15. apr 2026

Ked som mala 13 rokov u babky na dedine, v lete som obrala čerešne, zavarila s babkou do pohárov, babka zavolala dedinskej doktorke: pani doktorenka uz mozte prist.... Dosla autom, nalozila som plny kufor pohárov čerešní 🙂 my sme sa na tom ako deti bavili

oceanahory
15. apr 2026

Sice nie som zdravotnik, ale mne osobne by bolo trapne, ak by mi niekto nosil darceky preto, ze si dobre robim svoju pracu, za ktoru som riadne platena 🤷. Mozno by bodlo prehodnotit aj skutocnost, ze to druhej strane moze byt naozaj neprijemne a darcek prijma iba zo slusnosti...
Akoze nejaky domaci chlebik, natrhane kvety, ci ovocie zo zahrady...ok to by som este predychala, ale nejaku prirodnu (urcite nie najlacnejsiu) kozmetiku? No citila by som sa naozaj neprijemne.

anonym_370175
15. apr 2026

ja neviem som sestra , sice to poteší , ale najlepšie nenosiť nič a napísať recenziu

anonym_d35009
15. apr 2026

Tento vikend som bola na obede s mojou kamaratkou, je zubarka a presne toto mi spominala, ze je to hrozne trapne ked jej ludia nosia blbosti a vzdy sa najdu taki, ktori nosia. Spominala, ze vacsinou sladkosti, sviecky, dzemy, poukazy na masaze, no proste hluposti. Ked aj opomeniem, ze cele je to uplne absurdny napad, tak kto by uz len chcel dostat sviecku z vcelieho vosku? Ved to je uplny bizar 😀