Tradičné Vianoce alebo dovolenka na slnku?
Čo z toho by ste si vybrali vy? A prečo?
Za mňa tiež tie tradičné Vianoce.
@simsalabim nejdem, nemozem. Lebo potom mam "furt dačo" 🥴 aj z mora.
@ninka297 ved toto a zas poznavacky, ktore milujem su tiez v horucave za trest, takze na tie chodím jar/ jesen. Pre mna leto nemusi byt.
Tradičné Vianoce u nás doma.obrady v kostole.rodinne stretnutia...nikdy by som to nemenila ani za tú najexotickejsiu dovolenku v tramtarii.ani keby bola zadarmo .
keby nemam dceru tak dovolenka... ale kedze mam dieta vianoce su pre nu -nebudem sebec a oberat ju o ne ....
Ja nemam rada exoticke tepla. Takze tradicne doma. Len menej jedla. Viac pohybu. Prip. dovolenka niekde viac severne...
Keby som si mohla vybrat, tak za mna dovolenka pri mori kludne hned. Clovek ma dovolenku, postarajú sa o nas na hotely a mozem sa kupat v zime. Darceky s rodinou si mozeme dat aj pred vianocami.
Buduci rok sa uz zbalime aj my do tepla a budem mat “navarene a upratane” bez starosti. Pre mna je ideal to striedat. Doma, hory, teplo, podla toho na co mame ako rodina zrovna chut.
Ja napriklad ovela radsej chodim do tepla v zime, lebo sa uplne prehrejem a nabije ma to energiou a v lete zas trosku utiect od horucav niekam na sever.
ak by sme cez sviatky nemuseli pracovat, tiez by som volila dovolenku na Maldivoch, ale zijeme v lokalite, ktora sa tiez da povazovat za "dovolenku v teple", a musime tu byt pre Europanov, ktori na takuto dovolenku idu😀
Vianoce❤️🫂😉pretože má mamka naučila že nemusí byť všetko dokonale stačí že sme spolu❤️
@dominikamacakova navariť, popratat a po navstevach chodiť nie 😂😂a to sa mi nechce
24.12. doma na Slovensku. A 25.12. do tepla. To by bola pre mna idealna dovolenka. Mozno, ked budu deti starsie, teraz ma to nelaka. Vcera krasne nasnezilo, a uz prsi do toho. Skoda…Viem si predstavit Vianoce aj v nejakom hoteli v horach na Slovensku. S dobrou partiou. No to su uz ine ceny…
@muchotrafka298 jak ja mu závidím, veľkú noc mame tiež tak po riešení kvôli návštevam, ale vianoce není kde ist tu okolo, a aj tie ceny sú riadne a na dovolenku v teple není toľko financií.
Nie cez vianoce urcite nie, je to pre mna magicky cas nie klise. Do tepla chodime bud november alebo januar ci februar. Dobrovolne sa vianoc nevzdam.
Vianoce doma s rodinou, tradičné. Na nový rok dovolenka v teple. Mne stačí sneh na vianoce, potom už nech je len slnko🤣
Ja mam sen travit vianoce v nejakom alpskom hoteli na svahu, o vsetko postarane, vsade kopa snehu, cez den lyzovacka, vecer welness a vecera. Este mi deti musia dorast, aby som mala s kym ist😂
Jednoznacne tradicne Vianoce za mna. Neviem si predstavit, ze by som ich nahradila dovolenkou niekde v teple.🙈
Máme tradičné Vianoce na Tenerife, aktuálne 22 stupňov mi ukazuje teplomer na terase, svieti slniečko Nebyť v zime a mať tradičné Vianoce sa predsa nevylučuje.
@hortenziaj ja mu niekedy zavidim tiez. Nemam nejak velku rodinu, s ktorou by som sa nastevovala 4 dni. NIe, nechodim nikde skoro ani k nam nikto nechodi. Len ako pises, je to aj o tych financiach, lebo proste tie pobyty na Silvestra su dost financne narocne nielen v zahranici, ale aj tu pobliz SR. Ja mam kamosku, co raz takto bola a vratila sa 23.12. a povedala, ze toto uz nikdy neurobi, lebo za jeden den vsetko potom chystala, ustvana bola, len aby mala "rodinne sviatky".
Dovolenka pri mori, niekde v teple hocikedy, okrem Vianoc. Vianoce musia byť doma, podotýkam v zime (Austrália, Nový Zéland neprichádzajú do úvahy), všetko zasnežené, v krbe ohník, jedia sa tradičné jedlá (kapustnica, či zemiakový šalát by mi ani dole krkom nešiel pri +30) vybehne sa do zasneženej prírody a celá rodina je pokope.
Ešte si viem predstaviť Vianoce niekde na chate, uprostred zimnej prírody, hotel ale neprichádza do úvahy, to si nechávame na obdobie Silvestra…
chcela by som ísť do tepla, veľmi, neznášam zimu, keby som mala tú možnosť, letím hneď 🙂

Idealne by to bolo tak, ze najprv tradicne vianoce v kruhu rodiny, ale nie len ja, muz, deti, ale aj rodicia, surodenci, netere, synovci (ako tento rok, momentalne mam plny dom ludi 😍)
A po vianociach dovolenka v teple.