icon

Trávite Vianoce so širšou rodinou na chate?

Včera o 23:38

Travite niekto vianoc.sviatky s rodinou-rodicmi/surodencami/svokrovcami na spolocnej chate? Je to fajn? Uvazujem nad niecim takym 🙂

lenka.25
Dnes o 06:26

Tak to skoro uvažuješ 😁 . Nie , netravime tak , lebo nemáme taku veľkú chatu . Ale inak by to mohlo byť fajn . Hlavne keď už mame decka väčšie . Ale s malými deťmi by som to absolvovať nechcela , by mi hlava pukla 🤣 . Ale kamarátka to tak ma. Majú krasnu veľkú chatu v Oščadnici a sú tam cela rodina od babiek až po vnúčatá , spolu je ich cca 20 a veľmi si pochvaľuje . Sú dohodnutí , že každý si vyberie iba jedného člena rodiny a tomu kupi jeden darček .

glorikarebeka
Dnes o 06:52

Mám veľkú rodinu aj veľkú chatu....ale teda na toto by som nikoho nenahovorila ....stretávame sa 25 a 26....
Ja aj moja rodina chceme mať kľud toho 24ho
Proste vianočné pyžamá, rozprávky,večera a ísť na polnočnú omšu

stankadu
Dnes o 07:00

Odpovedz si na pár otazok:
1, držíte ako rodina, aj tá širšia, pokope? Žiadne hádky spory, presadzovanie iba "jedného, toho správneho" názoru?
2, budu s tým všetci súhlasiť?
3, ako sa to bude financovať? Spoločne alebo iba ty zacvakáš?
4, ako vyriešite jedlo? Ma niekto intoleranciu, špecialnu stravu, jedia všetci to isté?
Viac mi nenapadá, ale ako skúsit to môžeš. Každopadne budeš hohatšia o skúsenosť a buď sa to zapáči alebo nie. Krásne sviatky.

rachel36a
Dnes o 07:09

Mme by sa to páčilo...ale moja ani muzova rodina na to nie sú...
Prex dvoma rokmi dme boli na vianoce na chate s priatelia...boli sme tri rodiny s detmi...krásne vianoce to boli

vivuska666
Dnes o 07:11

Raz som bola takto na chate po Vianociach. Nikdy viac!

anonym_a658e7
Dnes o 07:37

@anonym_autor nie, som introvert, po takýchto Vanociach netúžim, skôr sa ich desím

katica06
Dnes o 07:47

Nie, to by boli pokazené Vianoce, to viem napísať vopred

anonym_fcd113
Dnes o 07:47

@anonym_autor áno, my budeme na chalupe u svokrovcov do troch kráľov 🤦‍♀️ je to na Liptove takže to mame hneď aj dovolenku. Atmosféra nie je každý deň ideálna ale sme rodina tak sa všetci snažíme 😁

maca1984
Dnes o 08:07

Nie. Ja mám svoje nervy rada, nemienim ich napínať viac ako je treba.

anonym_50e9e0
Dnes o 08:14

Ja by som to brala. Verím,že by každý priložil ruku k dielu a hlavne by som mala už potom do konca sviatkov pokoj od návštev

anonym_a01fa4
Dnes o 08:36

@anonym_autor trávili sme takto Vianoce niekolko rokov. Je to pecka, vždy bola sranda, občas prišli ešte ďalší ľudia po večeri alebo další deň.
Vyberali sme vždy chatu kde je aj wellness - virivka, sauna,…
A ešte jedno pozitívum - je to ideálne pre ľudí, ktorí berú Vianoce príliš - príliš upratovania, príliš jedla, príliš darčekov. Limituje ťa kufor na aute, takže všetkého zoberieš primerane a prídeš do upratanej chaty. Tento rok trávime Vianoce u nás, znovu všetci spolu ale už s vedomím, že to netreba preháňať.

bielasovicka
Dnes o 09:16

Nie, na vianoce sme doma a navštevujeme sa celá rodina.

anonym_92d99e
Dnes o 09:17

My tak chodime kazdy rok, na par dni bookneme chatu a jedna strana rodiny tam spolu bacujeme.

anonym_99c313
Dnes o 09:53

Ano a je to fantasticke. Nie je nic lepsie ako travit Vianoce s celou rodinou ak sa mate radi a vazite si ten spolocne straveny cas + lyzujeme, mame super cas … ❤️🎄 prave to pisem od krbu na chate s rodinou

anonym_5411c2
Dnes o 10:45

@anonym_autor Práve naopak: tretie Vianoce trávim len s manželom a našimi dvomi deťmi. Teraz si to naozaj užívam! Svokrovcov som nevidela 3 roky,najviac ma obťažovali Vianoce s nimi - tá pretvárka, tá faloš, to podpichovanie, urážky priame aj nepriame. Prakticky pominulé roky sme s nimi boli nonstop cez sviatky a vôbec som si neoddýchla. Po manželskej kríze sme sa dohodli na nových pravidlach a teraz len kvitnem,uzivam si oddych, dusevny pokoj a rozpravky 🙂