V akom veku ste sa vydávali?
Ahojte zienky, u mňa to bolo v 35 a to som si pripadala strasne stara😉😋Ako to mate Vy ?
26
23
26
25
Pred 5 rokmi, mala som 20 ( brali sme sa z lásky , skoro všetci mysleli že čakáme bábätko) 😁
24 🙂 tento rok oslávime 14. výročie ❤️
29
27
22, pár dní pred 23. narodeninami. Ale my sme spolu “chodili” od 13-tich, tak i tak to už všetci brali ako svadbu po sto rokoch 😃
24
27 a 30..
Este sme sa nezobrali 😀 Uz sme sa aj chceli, kedze sme zasnubeni, ale nejako momentalne su pre nas ine veci prioritnejsie, kedze do domu ide vela penazi a chceme proste svadbu taku aby sme si ju uzili vsetci, so vsetkymi aj kamaratmi.
23
34
Týždeň pred 26. Ale už s trojročným synom, po takmer piatich rokoch spoločného bývanie.
V 33 r muz 31r, lepsi datum by som si nenaplanovala ani vo sne 😁 30.12., my sme malu svadbu za dake 3 tyzdne vybavili, pamatam si ako mi matrikarka ukazala volne datumy a tento bol okamzite ze chcem ci maju volne,a mali🙂🙂 muz ten spokojny ze taky datum nezabudnem😂
23
24
Mala som 21. V auguste to bude 12 rokov manželstva 🙂 A brali sme sa lebo chceli, nie lebo sme museli 😀😀
35 a v najlepších rokoch, vôbec nie stara..
25 ročná (po takmer 8 r vztahu) a pripadala som si tiež už stará 😂 teraz po 10 rokoch si hovorim, že som bola len blba - strasne som chcela svadbu a myslela som si, že po nej to už pojde všetko akosi samo 😁
26, ale to sme boli uz spolu od mojej 18tky
21 ❤️
22 ročná som sa vydávala, presne rok sme spolu chodili. A nemuseli sme sa brať 😊.
20😄😍
36. A tiez som si prisla uz stara.
32. Necítila som sa stará. Hlavne som si na dobré počkala. 😉
20♥

22 v 2019