Váš názor na meno Nathanael
Ahojte, čo poviete na meno Nathanael? 🙂
Chceli by sme dať dve mená, aké by ste k nemu navrhli? 🙂 Už máme Ivana Svätopluka 🙂
@nikelca tak asi si psychologicka ale velmi zla, lebo ja som sa nikde nevyjadrila, ze nerespektujem deti s divnymi menami. Ano nemam rada ususlane zdrobneniny, ale ak by sa mi drobec predstavil Natanaelko tak mu tak kludne budem hovorit aj do dochodku. Moj prvy komentar bol uplne o inom, ze naco to H je tam? Ked v kaledari je aj bez H a aj to AEL sa mi zda zbytocne. A este dieta kym nema aspon 7 rokov ma vela krat problem svoje meno spravne povedat, napisat. Ty si tu hned zacala osoevovat ako tvoj brat Natik, Natko a pod je spokojny a ake je to uzasne meno.
no a teraz z ineho sudka....prave som mala v praci klientku s menom Chantelle...... a Charmaine...... to bude zas na koniku veselo, ked to dorazi na Slovensko..... 😀 😅 😵 😉 🙂 😀 😎 😝 😀 😵 😅
"Idem von s Balikom,akoby si mal hubu vykrucat a jazyk dolamat."
"tak ja by som sa v jeho pripade vyhla oslovovaniu ho menom, lebo zdrobneliny neznasam,"
Na tieto dve veci som reagovala.
@severanka90
Nemal v tom byť žiaden psychologický podtext ani nič len som opakovala tvoje slova. som rada že si ich nemyslela tak ako napisane vyzneli
@severanka90 to el je tam preto pre co je aj v mene daniel! je to slovo Boh
nič v zlom, ale horšie meno pre chlapa som nezažila.to je jak ten anjel :D čo majú niektorí z nás :D sorry.
bez ohľadu na to, že toto meno je podľa mňa úplne otrasné a vôbec sa nehodí k priezvisku a ked bude chlapec starší, tak sa ti zaň určite "poďakuje".... mne sa páči, ked sú dve krstné mená, pričom jedno je dlhé a druhé krátke. ako pri tom Ivanovi napr. tak skús nájsť možno niečo ako Jan alebo iné, zahraničné, ked im holduješ.
@kikataldikova Ahoj,dali ste nakoniec to meno?Ja teraz nad nim velmi uvazujem,je to krasne meno,ale ked som citala tie sproste komentare a este k tomu dospelych zien,no neviem.
ciganske meno.
Ahoj ja mam Natanaela ma 3 roky a uz davno vie svoje meno vyslovit nema ziadne zdrobneniny volame ho celym menom je to hebrejske meno a ma pocet pismen ako napr.Kristian a nikto nad nim tolko nepolemizuje 🙂
Podla mna krasne meno.
@vinx nakoniec mame Samuela Izáka... Neviem akosi potom zišlo z toho ale ďalšiemu určite plánujem dat toto meno... Lebo chceme aby naše deti mali dve mená a akosi sme nevedeli nájsť k tomu vhodné 🙂
@vinx kašlite na ich komentáre 🙂 nie je to ich dieťa 🙂
@kikataldikova aj nasi maju po dve mena 🙂. Tiez si myslim, ze netreba brat vazne tie ich komentare, ale pytala by som sa radsej v skupine s podobnymi nazormi. 😇
Krasne meno povodne som chcela dat aj ja svojemu taketo od malicka sa mi pacilo to meno Nathanael alebo Nathaniel to je to iste,,,,Bohom dany ,,boži dar...Krasne hebrejske meno.....Nakoniec som ho zmenila 🙂 a pokrstila som ho tiež nadherným menom a nelutujem ......Ked sa TI paci tak nerieš ci sa paci aj iným ....😉
@stankabk tak tak 🙂 my sme nedali lebo sme akosi nevedeli nájsť meno co by sa k nemu hodilo 🙂
@stankabk my máme Samuel Izák 1 rok a Ivan Svätopluk 2roky 🙂 🙂
Neskoro ale napisem... Natanael je krasne meno....ja mam Nataniela uz trošku pozmenene.......9 rokov som čakala ...konecne mame chlapceka a to meno mu aj pristane...je to dar od boha -vyznam tohto mena a ja osobne to aj tak beriem je to nas Natanik ...kazdy sme iny a kazdemu sa paci nieco ine...no toto meno je stare meno ktore sa objavuje ako v starom tak aj v novom zakone ...a som rada ze prichadza opat do ,,mody,,
Natanko a Sandokan je už dnes každý druhý, mne sa páči Janko.
@novana sandokan je popularne urcite v urcitych narodnostiach... Aj nase mena su krasne ....Ale Nataniel a Sandokan su dost rozdielne mena uz len tym od kedy existuju..kedy vznikli ....mne sa pacia mnohe slovenske mena ale aj mena starodavne ,hebrejske a spominane v bibliii...tieto 2 mena by som urcite nespajala dokopy.....u nas je zase Jano kazdy druhy 😃
@novana inak vobec niesu tak casto sa vyskytujuce ako Jan...
@katuscakzms, aj u nás, ale nie dieťa, ale dedko 😀
kamoska sa mala volat Nathanael keby bola chlapec. Nastastie je Zuzana
Pekne i ked mne sa skor paci Nathan,leno nathanel je uz troska prekombinovane
Fuuuu...Svätopluk? Chudák chlapec... Mám rada netradičné mená,ale pekné netradičné.... Toto pekné neni... Aké ste dali nakoniec?
@kikataldikova Pekné meno, ale "charakterovo ťažké", ak berieme do úvahy, že meno trochu predurčuje charakter človeka, bude to komplikovaná osobnosť a nebude to mať tým pádom v živote ľahké.
@kikataldikova A ako to budete vyslovovat? Lebo cudzojazycne meno vyslovovane po slovensky je des. Dufam, ze ho nebudete fakt volat Nathanael, este aj s tym H. Lebo aj to som uz pocula.

v Chorvatskom kalendari je Natko a ma 4.3 meniny ;) Pre mna zbytocne dlhe a komplikovane meno, kym sa to decko nauci vyslovit, ako sa vola a este kym to napise..ja som chcela kratke a jednoduche meno, vo vsetkych jazykoch rovnako citatelne...🙂 aj druhe budem take hladat, ked raz bude🙂