icon

Váš názor na meno Nathanael

kikataldikova
30. sep 2016

Ahojte, čo poviete na meno Nathanael? 🙂
Chceli by sme dať dve mená, aké by ste k nemu navrhli? 🙂 Už máme Ivana Svätopluka 🙂

petruska222
4. okt 2016

@mihula nemá chybu👌

kikataldikova
autor
4. okt 2016

@obsadenemeno pýtala som normálny názor a nie opovrhovanie, stačí napísať, že sa gto nepáči a hotovo, poprípade nekomentovať...

@tajka1986 nehnevajte sa, je to naše priezvisko, tak by som poprosila trošku úctivosti, ďakujem!

@natalka13 môj muž je Balík a má ďalších dvoch bratov a ani jeden sa s posmeškami nestretli....
@sunny8 my nemáme šanu na babu, lebo u muža už 8 generácii nemali babu, vždy sa žena len privydala :D

@kindervajicko Ďakujem za názor 🙂 priezvisko si človek nevyberá 🙂
@stellasweet Môj muž je Róbert, a brat Ivan a druhý Peter
@obsadenemeno chceme samozrejme aj prezývku nejakú a vždy sa nejaká nájde..

kikataldikova
autor
4. okt 2016

@womankc to je pekná kombinácia, budeme o tom uvažovať 🙂

@stanulienkat každému sa iné páči, tak nechápem to odsudzovanie 🙂

@emily0412 každý má jenaké priezvisko a to si nevyberáme!

tajka1986
4. okt 2016

@kikataldikova prejavte teda uctu aj voci dietatu a nepomenujte ho tak. A k priezvisku,tiez je to zalezitost ktora sa da vyriesit 🙂

kikataldikova
autor
4. okt 2016

@alchemilkazltozelena nie, som v 8.tt a u nás v rodine neni možné, aby bola baba, u muža už 8 generácií nebola žena, iba ak sa privydala 🙂 aj prvého máme syna a muž má očividne silnejšie gény, tak nedávam veľkú šancu dievčatku, aj keď by som si ho veľmi priala..a chceli sme deti dve hneď po sebe kvôli rozdielu 🙂

kikataldikova
autor
4. okt 2016

@stellasweet určite sa podelím 🙂

alchemilkazltozelena
4. okt 2016

@kikataldikova a keby naaaahodou dievca bolo tak ake meno chcete dat? Predsa len vzdy je to 50 na 50

meelah
4. okt 2016

Kazdy si pre svoje dietatko vyberte meno ake sa vam paci,aj keby to mal byt Sandokan..nepotrebujete sa nikomu spovedat a uz vobec sa pytat na nazor,hlavne nie tu na mk,kde vas rozoberu do srubky a z obycajnej otazky vznikaju konflikty :D Pekny den,zienky ;)

smile31
4. okt 2016

@kikataldikova ešte som sa síce nestretla s takým menom ale na prve počutie sa mne osobne páči 🙂 len je to trosku dlhsie meno tak neviem ako by som mu hovorila v zdrobnenine 🙂

natalka13
4. okt 2016

chlapec ci dievca tu nejde o silnejsie geny 🙂

nikelca
4. okt 2016

@kikataldikova podla mna Natanael Balík je krásne. Neni to meno brutál zahraničné je dosť známe vo svete a to ze sa tu neudomácnilo neznamená ze sa k slovenskemu priezvisku nehodi. Mozes ocakavat ze sa mu budu posmievat ved vudis ze aj dospele zeny si nie len z teoretickeho mena ale este aj z priezviska vasej rodiny dokazali urobit posmech. Mne by sa hodil Natanael Belo Balík ale ja mam rada mena co su k priezvisku "natesno" 🙂
@obsadenemeno prepac ale zasa prechadzat tvoje prispevky nejdem (uz som to dnes presla 3 krat a hladala tvoje slova ktore si si ani neuvedomila.) zacni cítat a písat s porozumenim. Vidim ze zjavne si nechcela ma urazit krd si si to ani po troch stranach prispevkov neuvedomila a pripisujem to tomu ze aj so sklonovanim mena mas problem.
Mne neslo o pbhajovanie mena natanael ale o slusne vystupovanie a úctu k akemu kolvek menu ale toho sa asi clovek na mk nedocka

nervacik83
4. okt 2016

@kikataldikova Nádherné meno... tiež som nad ním uvažovala 🙂 nedaj sa odradiť, ak sa tebe páči, nie je hanlivé ani nič podobné kľudne ho tak pomenuj ... ak sa nemýlim jeden z významov mena je v zmysle Bohom daný alebo tak nejak...

kikataldikova
autor
4. okt 2016

@meelah no presne :D

jannies15
4. okt 2016

Mne sa veľmi páči, rovnako aj Timotej 🙂 Chlapcov s takými menami mám v triede a rada ich oslovujem :D V každom prípade, skvelý výber! 🙂

kikataldikova
autor
4. okt 2016

@nervacik83 neboj, určite sa nedám, mne sa to meno páči a sme len na začiatku, za tých 9 mesiacov 100% rozmyslíme :D

@alchemilkazltozelena Chceli by sme Kristína Elizabeth 🙂

nervacik83
4. okt 2016

@kikataldikova tak to je fakt 🙂 a nakoniec to dopadne ako u mňa, že som si po pôrode nevedela ani za svet spomenúť na to aké meno sme vybrali pre dievčatko 😀 celých 8 mesiacov som totiž bola presvedčená o tom, že čakám chlapca... no stáva sa...

kikataldikova
autor
4. okt 2016

@nervacik83 ja by som veľmi chcela dievčatko len človek mieni, pán boh mení :D

perdiem
4. okt 2016

@kikataldikova A čo takto Kristína Alžbeta?

stellasweet
4. okt 2016

@nikelca Napiiis mi priklad prosim meno k priezvisku natesno. Zaujalo ma to. Diiiik😉

kikataldikova
autor
4. okt 2016

@perdiem Aj to je krásne :3 mám rada mená, čo evokujú tú takú " dobovosť" 🙂

kikataldikova
autor
4. okt 2016

@stellasweet teraz som si pozrela tvoju nástenku a aj Eliáš ej krásne meno 🙂

nikelca
4. okt 2016

@stellasweet Pravoslav Prablesk, Niko Nikel, Kamil Kamenicky... 🙂

perdiem
4. okt 2016

Alžbeta je krásne meno, a prvprodenému si nedala zahraničné meno, nech to len nevyznieva potom trošku schizofrenicky 😉 a bdw aj angilckej kráľovnej sa hovorí u nás Alžbeta. Je to dosť dobové meno. A k téme, či sa mi páči Nathanael, je krásne, ale k inému priezvisku a popri Ivanovi Svätoplukovi to vyznieva blbo. Môj názor. Ten Matiáš a Eliáš a Tadeáš sa mi hodí podstatne viac.

tykat
Odpoveď bola odstránená
natalka13
Odpoveď bola odstránená
ejlin123
4. okt 2016

@kikataldikova kamoška ma Nathanaela, priznavam, bolo to pre nas zo zaciatku nezvycajne meno, no vsetci v rodine aj kamarati si zvykli a dnes sa na tom mene nik ani len nepozastavi, volaju ho Natanko, Natanael... je to Vasa volba... tuna na MK by som to neriesila, tu ta iba vysmeju, kazda druha si tu musi zhadzovanim ineho utuzit vlastne "ego".

obsadenemeno
4. okt 2016

@kikataldikova nazor bol normalny, az kym sa nezacali ine do mojho nazoru navazat..... ved daj meno ake chces, nemesis hladat odobrenie ci pochvalu na koniku....je to tvoje bejby 😉

nikelca
4. okt 2016

@natalka13 Baltazár Balík je podla mna krásne 🙂 myslim ze po krasnom mene ako svatopluk uz okolie nesokuje a kludne Natanael bude krasne doplnat 🙂

moni244
4. okt 2016

@nikelca Natanael je pekné meno, ale Natanaelko znie hrozne, tiež nechápem túto módu, dať zahraničné/biblické meno a takto ho dokaličiť

lucka_ke
4. okt 2016

k menu Ivan mi pasuje Oleg, Oliver, Alex, Boris, Nikolaj, ... niečo na tento štýl
Ivko je super, je už málo Ivuškov