icon

Veľká noc už klope na dvere

3. jan 2026

Dosť bolo Vianoc nie? Kedy začínate s veľkonočnou výzdobou? 🙃

Veľká noc už klope na dvere
Strana
z2
galganka
4. jan 2026

Pekne po poradí, najprv Valentín.

anonym_7b1e24
4. jan 2026

@anonym_autor Ja ešte mám doma stromček a do obchodov nechodím ešte som nevidela že by mali veľkonočný tovar.

anonym_42919f
4. jan 2026
@personality

Inak tie obchody sú dobre trápne. V ľuďoch ešte neodzneli vianoce, otvoria doslova prvý deň po sviatkoch a tam už veľká noc. 🤦🏻‍♀️

@personality veď to je odvtedy,ako prišli na Slovensko reťazce,ja neviem,čo sa furt ľudia čudujú alebo pohoršujú,za 30 rokov si nezvykli.Mňa to absolútne nezaujíma,čo majú v obchodoch

personality
4. jan 2026
@anonym_42919f

@personality veď to je odvtedy,ako prišli na Slovensko reťazce,ja neviem,čo sa furt ľudia čudujú alebo pohoršujú,za 30 rokov si nezvykli.Mňa to absolútne nezaujíma,čo majú v obchodoch

@anonym_42919f tak ale asi Ta zaujímajú viac ako ostatných, čudujú sa tí, ktorí si to doteraz nevšimli ako ja 😀

anonym_42919f
4. jan 2026
@personality

@anonym_42919f tak ale asi Ta zaujímajú viac ako ostatných, čudujú sa tí, ktorí si to doteraz nevšimli ako ja 😀

@personality vážne si si to nevšimla? Roky rokúce toto ľudia vypisujú na socky,že "pane bože,ešte neskončili vianoce a už veľká noc"...prípadne doplň ľubovoľný sviatok.
Ja si to nevšímam,lebo to je dlhodobý stav......

anonym_6f7357
4. jan 2026
@anonym_42919f

@personality vážne si si to nevšimla? Roky rokúce toto ľudia vypisujú na socky,že "pane bože,ešte neskončili vianoce a už veľká noc"...prípadne doplň ľubovoľný sviatok.
Ja si to nevšímam,lebo to je dlhodobý stav......

@anonym_42919f ale mi nepovedz, že je to normálne. Lebo nie je. Je to choré.

anonym_42919f
4. jan 2026
@anonym_6f7357

@anonym_6f7357 pozri sa na to očami obchodníka....čím skôr sa to začne predávať,tým viac sa predá.
Ja som len spotrebiteľ,ktorý si už za tie roky zvykol a neriešim,lebo nekupujem.

anonym_7051be
4. jan 2026

@anonym_autor To ako vážne? Či sa len nudíš

ria_sprout
4. jan 2026

Výzdobu nerobím, ale už pozerám nejaký pobyt mimo republiky aby som sa ako každý rok veľkej noci vyhla. Som ateista, tak môžem

ria_sprout
4. jan 2026
@anonym_6f7357

@anonym_6f7357 podľa mňa je choré ak to niekoho tak strašne rozčuľuje, mne je to úplne jedno čo majú v obchodoch. Aj tak kúpim len to čo chcem vlastnou vôľou.

rencicimoncici
5. jan 2026

Tak ja mám ešte Vianočnú výzdobu, takto skoro Veľkú noc neriešim. Vlastne ani to moc neoslavujeme. Mám len malú výzdobu, hlavne kôli deťom.

karolinakr
5. jan 2026

a prečo nevytiahli ozdoby na dušičky? november už sa nezadržateĺne blíži

autor
5. jan 2026

Baby ja som myslela že to hneď pojmete ako vtip a paródiu na nákupy vianočného villeroy porcelánu a škriatkov dobre že nie v septembri. 🥹😆
Ten veľkonočný/vianočný škriatok vám neprišiel divný? 😂 Keď som videla ako vážne mi tu všetky odpovedáte, tak som to chvíľu nechala žiť. 😆
Ale teda tie obchody mi nahrali...preskakuje im už úplne. Kik a Sinsay bojkotujem. 🤦🏻‍♀️

katty123456
5. jan 2026

@anonym_autor už včera bolo neskoro

deeena
6. jan 2026

Kľudne začni dnes 😂 schovaj vianočné...a vytiahni veľkonočné...a neries 😆

evansova
7. jan 2026
@katica06

Až keď opadne ihlice z vianočného stromčeka, čo tak skoro nebude

@katica06 U nás by sme sa začali, stromček máme umelý.

Strana
z2