Veľká noc už klope na dvere
Dosť bolo Vianoc nie? Kedy začínate s veľkonočnou výzdobou? 🙃

Na Velky piatok vytiahnem malovane vyduvky z krabice,polozim do kosika a tym je cela vyzdoba vybavena
Až keď opadne ihlice z vianočného stromčeka, čo tak skoro nebude
@anonym_autor podla toho ako mam cas, tak podla toho zacinam, teraz este urcite nie, ani cely januar a ani februar.
Sinsay, Kik a iné už majú narvaté police s veľkonočným tovarom. 😂
Sinsay, Kik a iné už majú narvaté police s veľkonočným tovarom. 😂
@anonym_autor vsimla som si, ale mne nic netreba
Ja sa už chystám na ďalšie vianoce, veľkú noc som mala vyriešenú už v lete...

Inak tie obchody sú dobre trápne. V ľuďoch ešte neodzneli vianoce, otvoria doslova prvý deň po sviatkoch a tam už veľká noc. 🤦🏻♀️
@anonym_autor Jako haló, jak že zdobiť na Veľkú noc, veď sa už má pripravovať zdobenie na halloween/dušičky, duchovia a kostlivci, sviečky nakúpené??? To si pekne zaspala dobu moja. 😘😘😘
Inak tie obchody sú dobre trápne. V ľuďoch ešte neodzneli vianoce, otvoria doslova prvý deň po sviatkoch a tam už veľká noc. 🤦🏻♀️
@personality uz pred Vianocami mali. Išla som kúpiť baliaci papier, lebo mi edte chýbal a uz nemali ani jeden. Zato plne regále veľkonočných veci. V kiku
Za chvilu aj cokoladove zajaciky,mnam hned si kupim ako aj v auguste vianocneho mikulasa v actione.
@personality uz pred Vianocami mali. Išla som kúpiť baliaci papier, lebo mi edte chýbal a uz nemali ani jeden. Zato plne regále veľkonočných veci. V kiku
@qwert87 tak k tomu už neviem čo povedať 😀 ale zdá sa mi to? Valentín sa zatiaľ nerieši?
@qwert87 tak k tomu už neviem čo povedať 😀 ale zdá sa mi to? Valentín sa zatiaľ nerieši?
@personality ten som tam veru nevidela 🙂
@anonym_autor nezačínam, nikdy. Odlietam na dovolenku .
Den pred Velkou Nocou vytiahnem a o 2 dni schovam😂
Ja sa začínam chystať na lyžovačku v decembri 2026 😃
Veľká noc ma nezaujíma.
Dva dni pred veľkou nocou......pobalim kufre a odchádzam na 3 dni na wellness.
Už niekoľko rokov.
Pre mňa teda veľká noc jedno veľké NIE!
Na velku noc nič nezdobim, a tento rok budeme na dovolenke. Takze nič
Neznasam velku noc. Nutene volno. Grc cele.
@anonym_autor ja nikdy, Veľkú noc už roky ignorujem, vítam pár dní voľna, čiže oddych. Nezdobím absolútne nič, nevarím tradičné jedlá, väčšinou ani nie som doma
Keď začne pôst
@anonym_autor s vianocami neprehanam jedem stromcek a velku noc neriesim vobec uz par rokov
No ale prúser je že akosi zabudli na Valentína. 😰❤️
No ale prúser je že akosi zabudli na Valentína. 😰❤️
@anonym_autor Americké sviatky sa na SK neoslavuju predsa...až nato, že je to z Európy...
@anonym_autor nemám veľkonočnú výzdobu a aj keby som mala určite ju nevytiahnem 2.1. ako obchody. Skoro ma vyvalilo keď som to zbadala v kiku. Ľuďom šibe.
@anonym_autor wait wait wait...vsak este neboli 3krali,fasiangi,valentin...ludia kde sa ponahlate....Astronomicka zima zacala este len nedavno a vy sa pripravujete uz na sviatky jari? Jedinu logiku mi to dava len u aranzerok,dekoraterok,ktore musia byt o krok pred.
@anonym_autor wait wait wait...vsak este neboli 3krali,fasiangi,valentin...ludia kde sa ponahlate....Astronomicka zima zacala este len nedavno a vy sa pripravujete uz na sviatky jari? Jedinu logiku mi to dava len u aranzerok,dekoraterok,ktore musia byt o krok pred.
@denithestrange1993 ponáhľajú sa obchody. Deichmann naskladnil zimné topnky a čižmy okolo 20 sept. ešte som chodila v sandáloch.
pred sviatkami som bola pozrieť - už mali jarné topánky. Ak budem chcieť sandálky pre dcéru tak musím vystihnúť termín niekedy okolo februara? možno ešte niečo zoženiem aj v marci.
v máji je už neskoro - to mi predavačka povedala kde som bola, už je po sandalach.
@anonym_autor Ha, ha, A co traja krali? Ved az to je oficialny koniec vianoc.
My este mame Family day a Valentine vo February. Az potom zacneme s Velkou nocou.
Ešte bude Valentín, na Veľkú noc dám zajaca na vchodové dvere, nejakú dekoráciu na stôl a hotovo.
@anonym_autor hm,no neviem to takto z hlavy. Ja som totiz este nezacala ani s vianocnou vyzdobou.🤣

v obchodoch uz zacali