icon

Veľká noc už klope na dvere

3. jan 2026

Dosť bolo Vianoc nie? Kedy začínate s veľkonočnou výzdobou? 🙃

Veľká noc už klope na dvere
Strana
z2
miskajerry
3. jan 2026

v obchodoch uz zacali

viestta
3. jan 2026

Na Velky piatok vytiahnem malovane vyduvky z krabice,polozim do kosika a tym je cela vyzdoba vybavena

katica06
3. jan 2026

Až keď opadne ihlice z vianočného stromčeka, čo tak skoro nebude

domkakvet
3. jan 2026

@anonym_autor podla toho ako mam cas, tak podla toho zacinam, teraz este urcite nie, ani cely januar a ani februar.

autor
3. jan 2026

Sinsay, Kik a iné už majú narvaté police s veľkonočným tovarom. 😂

viestta
3. jan 2026
@anonym_autor

Sinsay, Kik a iné už majú narvaté police s veľkonočným tovarom. 😂

@anonym_autor vsimla som si, ale mne nic netreba

enmery
3. jan 2026

Ja sa už chystám na ďalšie vianoce, veľkú noc som mala vyriešenú už v lete...

sticker
personality
3. jan 2026

Inak tie obchody sú dobre trápne. V ľuďoch ešte neodzneli vianoce, otvoria doslova prvý deň po sviatkoch a tam už veľká noc. 🤦🏻‍♀️

cyneric
3. jan 2026

@anonym_autor Jako haló, jak že zdobiť na Veľkú noc, veď sa už má pripravovať zdobenie na halloween/dušičky, duchovia a kostlivci, sviečky nakúpené??? To si pekne zaspala dobu moja. 😘😘😘

qwert87
3. jan 2026
@personality

Inak tie obchody sú dobre trápne. V ľuďoch ešte neodzneli vianoce, otvoria doslova prvý deň po sviatkoch a tam už veľká noc. 🤦🏻‍♀️

@personality uz pred Vianocami mali. Išla som kúpiť baliaci papier, lebo mi edte chýbal a uz nemali ani jeden. Zato plne regále veľkonočných veci. V kiku

anonym_106aa6
3. jan 2026

Za chvilu aj cokoladove zajaciky,mnam hned si kupim ako aj v auguste vianocneho mikulasa v actione.

personality
3. jan 2026
@qwert87

@personality uz pred Vianocami mali. Išla som kúpiť baliaci papier, lebo mi edte chýbal a uz nemali ani jeden. Zato plne regále veľkonočných veci. V kiku

@qwert87 tak k tomu už neviem čo povedať 😀 ale zdá sa mi to? Valentín sa zatiaľ nerieši?

qwert87
3. jan 2026
@personality

@qwert87 tak k tomu už neviem čo povedať 😀 ale zdá sa mi to? Valentín sa zatiaľ nerieši?

@personality ten som tam veru nevidela 🙂

anonym_86c148
3. jan 2026

@anonym_autor nezačínam, nikdy. Odlietam na dovolenku .

iwesska
3. jan 2026

Den pred Velkou Nocou vytiahnem a o 2 dni schovam😂

maca1984
3. jan 2026

Ja sa začínam chystať na lyžovačku v decembri 2026 😃
Veľká noc ma nezaujíma.

anonym_21c65a
3. jan 2026

Dva dni pred veľkou nocou......pobalim kufre a odchádzam na 3 dni na wellness.
Už niekoľko rokov.
Pre mňa teda veľká noc jedno veľké NIE!

lasona
3. jan 2026

Na velku noc nič nezdobim, a tento rok budeme na dovolenke. Takze nič

anonym_ee045d
3. jan 2026

Neznasam velku noc. Nutene volno. Grc cele.

anonym_e7ed71
3. jan 2026

@anonym_autor ja nikdy, Veľkú noc už roky ignorujem, vítam pár dní voľna, čiže oddych. Nezdobím absolútne nič, nevarím tradičné jedlá, väčšinou ani nie som doma

amalka07
3. jan 2026

Keď začne pôst

slavomira236
3. jan 2026

@anonym_autor s vianocami neprehanam jedem stromcek a velku noc neriesim vobec uz par rokov

autor
4. jan 2026

No ale prúser je že akosi zabudli na Valentína. 😰❤️

enmery
4. jan 2026
@anonym_autor

No ale prúser je že akosi zabudli na Valentína. 😰❤️

@anonym_autor Americké sviatky sa na SK neoslavuju predsa...až nato, že je to z Európy...

anonym_5631bf
4. jan 2026

@anonym_autor nemám veľkonočnú výzdobu a aj keby som mala určite ju nevytiahnem 2.1. ako obchody. Skoro ma vyvalilo keď som to zbadala v kiku. Ľuďom šibe.

denithestrange1993
4. jan 2026

@anonym_autor wait wait wait...vsak este neboli 3krali,fasiangi,valentin...ludia kde sa ponahlate....Astronomicka zima zacala este len nedavno a vy sa pripravujete uz na sviatky jari? Jedinu logiku mi to dava len u aranzerok,dekoraterok,ktore musia byt o krok pred.

anonym_5ffa68
4. jan 2026
@denithestrange1993

@anonym_autor wait wait wait...vsak este neboli 3krali,fasiangi,valentin...ludia kde sa ponahlate....Astronomicka zima zacala este len nedavno a vy sa pripravujete uz na sviatky jari? Jedinu logiku mi to dava len u aranzerok,dekoraterok,ktore musia byt o krok pred.

@denithestrange1993 ponáhľajú sa obchody. Deichmann naskladnil zimné topnky a čižmy okolo 20 sept. ešte som chodila v sandáloch.
pred sviatkami som bola pozrieť - už mali jarné topánky. Ak budem chcieť sandálky pre dcéru tak musím vystihnúť termín niekedy okolo februara? možno ešte niečo zoženiem aj v marci.
v máji je už neskoro - to mi predavačka povedala kde som bola, už je po sandalach.

andreatytler
4. jan 2026

@anonym_autor Ha, ha, A co traja krali? Ved az to je oficialny koniec vianoc.
My este mame Family day a Valentine vo February. Az potom zacneme s Velkou nocou.

alica110
4. jan 2026

Ešte bude Valentín, na Veľkú noc dám zajaca na vchodové dvere, nejakú dekoráciu na stôl a hotovo.

kikusahoj
4. jan 2026

@anonym_autor hm,no neviem to takto z hlavy. Ja som totiz este nezacala ani s vianocnou vyzdobou.🤣

Strana
z2