Vianoce alebo Veľká noc. Ktorý sviatok je váš obľúbenejší?
Ahojte😆, len mi tak z nudy napadlo, ktory z tychto dvoch sviatkov mate radsej a preco?
Krásne spomienky z detstva na Vianoce aj Veľkú noc. Vždy je to o ľuďoch a čase strávenom spolu a nie o sviatku.
@denisa_deniska uz ani jeden
osobne Vianoce. krásne čaro.
Veľká noc - najväčší cirkevný sviatok
Veľká noc, krásne omše, teplo, a aj tradície mam rada. Vianoce len kvôli omši. Ináč je to o konzume.
Vianoce...veľkú noc mi neslavime vôbec, nrmame dovod, ale som rada za dni volna
VIANOCE 🩷
MILUJEM 🫠😍
Neznasam velku noc. A u svokry to strasne hrotia. Doma mam troch chlapov a svita na lepsie casy. Vyzera to tak ze uz buduci rok by mohli vsetci vypadnut na dve noci k starkej a ja by dom mala doma leharo a klud. Celkom sa tesim a ak to vyjde bude velka noc no 1.
Jednoznačne Vianoce. Tá atmosféra, vôňa vareného vína, kapustnice a koláčov, všetko sa krásne ligoce 🥰 Veľká noc ide úplne mimo mňa. Tu neznášam práve kvôli tým trápnym zvykom ... Dnes som od rána trpla ci môjmu mužovi nepreskočí, ale našťastie nič.
Veľkú noc všetko pekne kvitne je teplo
Ani jedno
Sviatky nemusím, ale Vianoce majú aspoň nejaké čaro. Veľká Noc ide mimo mňa kedže nie som kresťanka ani tie tradície sa mi nepáčia.
Mam radsej Velku noc, ale z dovodu ze tieto sviatky su pre mna menej narocne, ziadny zhon. Uzivam si viac volna, neslavime ich krestansky a nechodime po kupani po rodine. Vylety a klud doma.
Vianoce mám určite radšej ako Veľkú noc - kvôli atmosfére, výzdobe a celkovo tomu, že sa stretneme ako rodina pohromade, dáme si dobré jedlo a obdarujeme sa niečím, čo nám robí radosť
Ani jedno neoslavujem, pre mna su to bezne dni aj Vianoce aj Velka Noc.
Velku noc. U nas su to skvele dni plne zabavy, tradicii a rodinnych stretnuti 😍
kedy končia prázdniny??🙄
Veľká noc nie je pre mňa žiadny sviatok beriem to ako jarne prázdniny pre dospelých 😀 Vianoce majú peknú atmosféru ale viac som si ich užila keď som bola dieťa
@kavasmliekom Uplne rovnako to citim aj ja 😊
Velku noc.
Veľkú noc, z toho dôvodu, že viem, že bude konečne teploooo 😁 Vianoce ,kvôli deťom,tá radosť z otvárania vytuúžených darčekov, tradície za spoločným stolom
Milujem vsetky sviatky ❤️❤️
Ani jeden 😄
@rozculena Vianočné alebo veľkonočné?
Vianoce.
Ale od kedy mam dieťa má aj veľká noc svoje čaro 🤎
Ja veľkú noc.
Lebo ani jedny z tých sviatkov neslavim.. ale cez veľkú noc je už teplo,- sa dajú prázdniny lepšie užiť si. 😄 Takže ako dnes fajne na dvore sa vypekat na slniečku.
Za mňa sviatky jari- velká noc.
ani jeden z tychto sviatkov nemusim... mne to prezieranie, pretekanie sa kto co lepsie a kolko napiekol, nasilne navstevy, nutnost luxovat o 106- nic mi to nehovori... ale nekazim nikomu radost z toho , ked to preziva inak ako ja...
Velku noc, pretoze uz nebyva zima a clovek moze vypadnut kde len chce.
Vianoce

Vianoce, veľkú noc som ochotná akceptovať len kvôli tým dvom dňom voľna 😂