icon

Vianoce bez darčekov

kburgerin
18. dec 2011

som nezamestnana a na darceky nemam peniaze tak tieto vianoce budeme bez darcekov moj priatel zaraba ale kedze on platgi podnajom a vsetky vseky tak na darceky niesu peniaze

maznacik007
18. dec 2011

@kburgerin a na aku skolu externe chodis...

sisaha
18. dec 2011

@kburgerin a je problem, keby ti priatel dal vystavit druhu kartu k uctu?? ved to nie je ziaden problem.. A nevidim ziadnu spojitost usetrit a mat kartu pri sebe..

karamel
18. dec 2011

kburgerin nepoberas ziadnu davku v nezamestnanosti, v hmotnej nudzi, zivotne minimum?????

adri2211
18. dec 2011

@kburgerin ale prosim ta nehovor mi teraz som bola min tyzden v nedelu. kopec druhov lega je v akcii. velka krabica stala 9,90. a nemyslim si,ze len v tomto jednom draciku 🙄

kburgerin
autor
18. dec 2011

@maznacik007 na strednu obchod a podnikanie

kburgerin
autor
18. dec 2011

@karamel nie nepoberam vobec nic

sisaha
18. dec 2011
traktor
18. dec 2011

@kburgerin https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/5-rocnu-dceru-mam-zapisanu-v-pase-mozme-ist-do-grecka/ ja si nedovolim zaplatit ani len tu cestu,..a tiez som citala aj ine temy..a myslim, ze su to mnohe mamky horsie na tom ako ty.. ..vies..kto chce, na darcek si nasetri.., najde spôsob ako si urobit vianoce pekne, aby aj deticky boli spokojne..nejdem ta sudit..len..asi trebalo aj inak zacat tuto temu..celkom inak..a mozno ani nie...hm..

adri2211
18. dec 2011

Uz len JEDNA otazka, co touto temou sledujes ??????? chces nejake veci pre decka ?? tak napis konkretne

maznacik007
18. dec 2011

lego bolo v akcii aj v tescu... a aj vsetky hracky... my sme najma tam nakupili... a kupovala som po 7-8 Eur za krabicu napr. duplo domace zvierata mladatka v zoo a pod..

kburgerin
autor
18. dec 2011

no a ked si deti nezasluzia ....................................

kburgerin
autor
18. dec 2011

@adri2211 nie nechcem ziadne veci aj tak moje deti si nezasluzia nic

macamac
18. dec 2011

@kburgerin 😕 a to prečo si deti nezaslúžia nič? 😕

latvia
18. dec 2011

@kburgerin ked si deti nezasluzia? 😕 😕 😕 😕 😕 😔 moje dieta ma neskutocne hneva uz dlhu dobu, ale akokolvek by ma dozralo, neurobila by som mu to ze by si nenasiel nieco pod stromcekom ze si nezasluzi

lucinocka
18. dec 2011

radsej nereagujem.. ja som aj psovi musela nieco na vianoce kupit, lebo sa tak strasne tesim, ked si vytahuje nove hracky a hra sa s nimi, neviem si predstavit, zeby som dietatu nic nekupila..kupujem aj pre kamoskinho maleho aj mikulasa, aj vianoce, lebo ma to tesi a kedze nezijeme na Slovensku a tu nie je moznost nieco kupit / pri mori je v zime vsetko zatvorene/ tak na darceky myslim ooovela dopredu a riesim ich kym som na Slovensku..tak neverim, ze zo vsetkych hyper super marketov sa nenajdu nejake drobnosti, co by dietatu urobili radost..

vejula
18. dec 2011

babyyy, to je moj sen vykašlať sa na to zhananie sa za darčekami pod stromček, už teraz mam migrenu ked si predstavim behať po meste a vyberať každemu niečo napriek tomu že vôôbec neviem čo. vrrrrr. ja toto tak nemam rada. Ja by som si užila klôudne vianoce bez darčekov. S mm si asi ani nič nekupime.... Asi mu nakreslim obrazok 😀 😀 😀
No a moj maly neznaša tieto masove darovania darčekov. V zasade sa s tymi hračkami nehra. On ma najradšej ked tak si niekde v kute všimne niečo čo ho zaujme. Ale take že baliček a rozbaliť a hura pod teraz sa s tym hraj lebo to maš nove a to ti dala jedna babka to ti dala druha amilion veci. Na mikulaša nechcel zasadne nič čo dostal, prave preto že sa okolo toho robia velke ovacie a až teraz po čase ked už sa tomu nevenujeme si tu vec všimne a pohra sa s nou 🙂
i

solinkarka
18. dec 2011

@kburgerin ty si aka matka ked pises ze si deti darceky nezasluzia?! 😠 sa mozes hambit 🙄

kburgerin
autor
18. dec 2011

ja som tuto temu napisala len tak co iny napisu ze niektore deti nebudu mat darceky .................... ked si ich nezasluzia .............................

latvia
18. dec 2011

@kburgerin tak teraz sa pytam sama seba ci si ty zasluzis svoje deti, akoze si ma dojala

bambi2
18. dec 2011

@kburgerin ja si myslim, ze si uplne na zlej ceste... trebalo by zacat normalne rozmyslat... a kde je problem ked si nezasluzia nic??

mataharyy
18. dec 2011

No já to nějak nechápu, to že je s prací křž jse mi jasný, na slovensku zvlášť a když jsou děti je to pro zaměstnání se veliké mínus 😖 Ale vánoce jsou jednou za dvanáct měsíců... Jako u nás jedem od výplaty k výplatě a ještě (už několik let po sobě) se před vánocema vždy něco podělá, lotošek není jiný 🙄 a protože děti už jsou ve věku kdy chápou (teda minimálně to jedno, druhému kdyby jsme dali papír v papíru, bude šťastnej že to může rozcupovat), tak jsem se na vánoce, tedy na dárky, připravovala dost s předstihem, od marce mám doma lego duplo, postupně jsem dokupovala drobnosti k vláčkodráze atp. Je fakt že v konečném důsledku mají věci za celkem dost peněz, ale finančně nás to nerozložilo, protože jsem to kupovala když bylo z čeho, ne hu - vánoce za dveřma a peněženka prázdná 😎 Ale je fakt že děti jsou jediný kdo letos dostane dárky a nenechala bych je bez ničeho, už pro to jak jsou nezjištně šťastný, což mě osobně stačí místo dárků 😉 A plakat že není, to umí každej, ale zvednout se a nějak se snažit... 😉

traktor
18. dec 2011

@kburgerin ako sa hovori..teraz si zabila..deti si zasluzia..vsetky..len niekto iny nie..och..uz nereagujem..tato tema pre mna v tejto chvili stratila zmysel..vsetkym pekne sviatky..a lepsie temy 😉

adri2211
18. dec 2011

@kburgerin tak teraz si ma dorazila 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

bobocka
18. dec 2011

@kburgerin to co si teraz napisala????? 😲 😲 😲 😲 ze a ked si deti nezasluzia!!!!!! neverim tomu co citam.tak najprv sa stazujes,ze peniaze nemas a potom ze deti si nezasluzia? 😠
tu na koniku v bazari mas kopec peknych pouzitych no super zachovalych hraciek za par supek.detom na visacke nezalezi.ja som tu kupila malemu drevene puzzle co na vianoce dostane. nikdy by som sa nedokazala zmierit s tym smutnym a sklamanym vyrazom v tvari mojho dietata,ze pod stromcekom nic nenajde.tak sa laskavo vzchop,mas dve deti,tak kazdemu kup nieco aspon po 5 eur!!!

kburgerin
autor
18. dec 2011

deti dostanu od stariek peniaze a mozu si kupit co chcu

molka
18. dec 2011

@kburgerin ale ty si matka!!! To nie je o peniazoch, aspoň maličkosť z LÁSKY by si im mohla dopriať.

solinkarka
18. dec 2011

Nechapem co tu tato zenksa riesi ale zjavne neni v poriadku! zamknut temu admin!!!

kburgerin
autor
18. dec 2011

@latvia tak ked neposluchaju tak co

adri2211
18. dec 2011

@traktor ona je asi mimo 😀 😀 😀 najprv sa stazuje,ze na darceky nema a teraz,ze si nezasluzia. esteze sa nudim tiez inak by ma porazilo 😀

sisaha
18. dec 2011

@kburgerin myslim, ze si sa zacala uberat velmi zlou cestou a tymto len poukazes na svoj charakter. Najprv zhanas lego pre deti aj s podlozkou, potom napises, ze "vianoce bez darcekov" a nakoniec to zaklinkcujes tym, ze deti si nic nezasluzia? Mam taky pocit, že ty si zasluzis panvicou po hlave. Pomoooc, drzte ma..lebo sa neovladnem 🙄