Vianoce bez darčekov
som nezamestnana a na darceky nemam peniaze tak tieto vianoce budeme bez darcekov moj priatel zaraba ale kedze on platgi podnajom a vsetky vseky tak na darceky niesu peniaze
kburgerin nepoberas ziadnu davku v nezamestnanosti, v hmotnej nudzi, zivotne minimum?????
@kburgerin https://www.modrykonik.sk/bazar/hracky/?TYPE=TO... pozri, lego a dokonca pod 20 eur..
@kburgerin https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/5-rocnu-dceru-mam-zapisanu-v-pase-mozme-ist-do-grecka/ ja si nedovolim zaplatit ani len tu cestu,..a tiez som citala aj ine temy..a myslim, ze su to mnohe mamky horsie na tom ako ty.. ..vies..kto chce, na darcek si nasetri.., najde spôsob ako si urobit vianoce pekne, aby aj deticky boli spokojne..nejdem ta sudit..len..asi trebalo aj inak zacat tuto temu..celkom inak..a mozno ani nie...hm..
Uz len JEDNA otazka, co touto temou sledujes ??????? chces nejake veci pre decka ?? tak napis konkretne
lego bolo v akcii aj v tescu... a aj vsetky hracky... my sme najma tam nakupili... a kupovala som po 7-8 Eur za krabicu napr. duplo domace zvierata mladatka v zoo a pod..
radsej nereagujem.. ja som aj psovi musela nieco na vianoce kupit, lebo sa tak strasne tesim, ked si vytahuje nove hracky a hra sa s nimi, neviem si predstavit, zeby som dietatu nic nekupila..kupujem aj pre kamoskinho maleho aj mikulasa, aj vianoce, lebo ma to tesi a kedze nezijeme na Slovensku a tu nie je moznost nieco kupit / pri mori je v zime vsetko zatvorene/ tak na darceky myslim ooovela dopredu a riesim ich kym som na Slovensku..tak neverim, ze zo vsetkych hyper super marketov sa nenajdu nejake drobnosti, co by dietatu urobili radost..
babyyy, to je moj sen vykašlať sa na to zhananie sa za darčekami pod stromček, už teraz mam migrenu ked si predstavim behať po meste a vyberať každemu niečo napriek tomu že vôôbec neviem čo. vrrrrr. ja toto tak nemam rada. Ja by som si užila klôudne vianoce bez darčekov. S mm si asi ani nič nekupime.... Asi mu nakreslim obrazok 😀 😀 😀
No a moj maly neznaša tieto masove darovania darčekov. V zasade sa s tymi hračkami nehra. On ma najradšej ked tak si niekde v kute všimne niečo čo ho zaujme. Ale take že baliček a rozbaliť a hura pod teraz sa s tym hraj lebo to maš nove a to ti dala jedna babka to ti dala druha amilion veci. Na mikulaša nechcel zasadne nič čo dostal, prave preto že sa okolo toho robia velke ovacie a až teraz po čase ked už sa tomu nevenujeme si tu vec všimne a pohra sa s nou 🙂
i
@kburgerin ty si aka matka ked pises ze si deti darceky nezasluzia?! 😠 sa mozes hambit 🙄
ja som tuto temu napisala len tak co iny napisu ze niektore deti nebudu mat darceky .................... ked si ich nezasluzia .............................
No já to nějak nechápu, to že je s prací křž jse mi jasný, na slovensku zvlášť a když jsou děti je to pro zaměstnání se veliké mínus 😖 Ale vánoce jsou jednou za dvanáct měsíců... Jako u nás jedem od výplaty k výplatě a ještě (už několik let po sobě) se před vánocema vždy něco podělá, lotošek není jiný 🙄 a protože děti už jsou ve věku kdy chápou (teda minimálně to jedno, druhému kdyby jsme dali papír v papíru, bude šťastnej že to může rozcupovat), tak jsem se na vánoce, tedy na dárky, připravovala dost s předstihem, od marce mám doma lego duplo, postupně jsem dokupovala drobnosti k vláčkodráze atp. Je fakt že v konečném důsledku mají věci za celkem dost peněz, ale finančně nás to nerozložilo, protože jsem to kupovala když bylo z čeho, ne hu - vánoce za dveřma a peněženka prázdná 😎 Ale je fakt že děti jsou jediný kdo letos dostane dárky a nenechala bych je bez ničeho, už pro to jak jsou nezjištně šťastný, což mě osobně stačí místo dárků 😉 A plakat že není, to umí každej, ale zvednout se a nějak se snažit... 😉
@kburgerin to co si teraz napisala????? 😲 😲 😲 😲 ze a ked si deti nezasluzia!!!!!! neverim tomu co citam.tak najprv sa stazujes,ze peniaze nemas a potom ze deti si nezasluzia? 😠
tu na koniku v bazari mas kopec peknych pouzitych no super zachovalych hraciek za par supek.detom na visacke nezalezi.ja som tu kupila malemu drevene puzzle co na vianoce dostane. nikdy by som sa nedokazala zmierit s tym smutnym a sklamanym vyrazom v tvari mojho dietata,ze pod stromcekom nic nenajde.tak sa laskavo vzchop,mas dve deti,tak kazdemu kup nieco aspon po 5 eur!!!
Nechapem co tu tato zenksa riesi ale zjavne neni v poriadku! zamknut temu admin!!!
@kburgerin myslim, ze si sa zacala uberat velmi zlou cestou a tymto len poukazes na svoj charakter. Najprv zhanas lego pre deti aj s podlozkou, potom napises, ze "vianoce bez darcekov" a nakoniec to zaklinkcujes tym, ze deti si nic nezasluzia? Mam taky pocit, že ty si zasluzis panvicou po hlave. Pomoooc, drzte ma..lebo sa neovladnem 🙄

@kburgerin a na aku skolu externe chodis...