Vianoce v štýle Harry Pottera
ahojte 🙂 my sme trochu blazniva rodina a na vianoce sa vraciame do detskych cias, plnia sa fantazie a celkovo sa tym bavime 🙂 . Doteraz sme mavali vianoce vacsinou v style disney (mickey baliaci papier, na vrchu stromceka Minnie a pod 😀)
Tento rok zaznela poziadavka Harry Potter. Je tu nejaka kreativna osobka ktora mi s tym vie poradit ? 😀😀 Ako zakomponovat HP do vianocnej vyzdoby/prestierania a pod? Nemusi to byt nejak okate, staci len nejaky odkaz na danu temu. 🙂 viem ze vela dospelych zerie HP preto dufam ze najdem inspiracou medzi Vami 🙂
mať teraz tvoje starosti....
@columbine Ahoj. To je riadne zlaté😊 My sa s priatelom tesime z vianoc a toto budu nase prve spolocne vianoce aj posledné vo dvojici a mam v plane urobit doma vianocnu atmosferu pocnuc vyzdobou atď. a inspiraciu naberam na pintereste. A pohladala som tam aj nejake HP inspiracie, fotky ti poslem do spravy. 😊
nie je to uplne HP, ale mozno urobit si britske jedla stedrovecerne? 🙂 plus christmas crackers...
@columbine v HP studiach ((Warner Bros studios London) boli v lete 2019 dostat aj vianocne ozdoby. Skus pozriet ich eshop, mozno ich maju v ponuke.
@columbine nechapem preco mas k prispevku taketo reakcie, podla mna to je super!! Omnoho lepsie ako Vianoce, kde deti v izbach pri kompe cakaju na veceru, muz pozera telku a zena sa zvrta jak blazon, aby boli aspon nejake Vianoce. Robte co vas bavi a hlavne budte spolu!!
Inak, napadlo ma deckam darovat HP svetre, ako dostavali od p Weaslyovej😁 videla som to uz davnejsie aj v nejakom obchode, dostat aj saly. Na stromcek pripevnit Hedwigu a darceky zabalit a zaviazat stuzkou vo farebnom style jednotlivych fakult, po byte by som asi porozkladala kadejake dlhe alebo hrube sviecky a skusila by som aj nejaku HP hostinu😁 https://www.google.com/amp/s/www.popsugar.com/f...
@janinah a co, ze chcu mat vianoce v style HP? Akoze, ked je korona, tak sa zaskreckujeme doma a nebudeme vychadzat? Zabudneme na Dusicky? Vianoce?
advetn. kalendar
https://www.heliumking.sk/dekoracie-2/adventny-...
Ja som robila narodeninovú párty v štýle HP, odporúčam pozrieť Pinterest je tam toho veľmi veľa..(môžeš pozrieť na inšpiráciu aj moju nastenku Helena VK)veci som objednávala väčšinou z Aliexpress u,len to už asi nepríde do vianoc..my máme aj habity kúpené,prutiky, všetko možné😁
Nezabudni potom prosím hodiť foto, keď to budeaktuálne ❤️
@andrea400 @janinah mne príde zvláštne,že už dvaja ľudia sa unúvali napísať príspevok typu "mať tvoje starosti". Veď majte si vy svoje starosti a nezavidte iným ľuďom tie ich. Ak nemáte čo rozumné k téme napísať,načo sa vôbec ununúvate so zapajanim sa? Asi tie vaše starosti tiež nie sú také veľké... 😀 Ži a nechaj žiť!!
No a za mňa skvelý nápad! 🙂 Toto by ocenil aj môj manžel..tiež má ako prvé napadá výzdoba červeno žltá ako Chrabromil, ďalej výzdoba stromčeka,my máme trebárs také mini metly na stromceku,objavila som raz v kiku 🙂 určite by som vianočné pečivo/perníky vyzdobila HP štýlom ...určite nájdeš veľa skvelých nápadov na pintereste 🙂
To je super nápad ❤️. Veľa inšpirácie je na spomínanom Pintereste, ale aj na googli. Len škoda, že sú tie veci také drahé. Možno fakt si vyrobiť zopár dekorácií. 😬😊
@columbine ahoj, my sme na tom podobne, jeden rok sme mali star wars, ďalší rok Avengers... 😁 Ja by som pri HP určite dala na vrch stromčeka klobúk, keď sme mali tému Avengers kúpila som lego postavičky a tie tiež zavesila na stromček, určite sú nejaké aj z HP, namaľovala vianočné gule na zlato, do stredu dala blesk...na stoličky by som kúpila HP šály, zaviazala ich na mašľu...určite je milión ďalších nápadov, je to super nápad to čo robíte, pre deti to bude zážitok 🙂
Ooo to je skvele. Ja milujem vianoce, to rozpravkove caro. ❤️❤️ Poradit neviem, ale precitam si inspiracie
Tak tieto knihy som citala velmi davno, ale isto by som spravila advetny kalendar na harryho styl. Mozno nejake specialne rodinne kuzla
Vymyslela nejake frazy- zaklinadla na objatie, pusu, umytie riadu, vynesenie smeti- nech si v tom aj vyhody, aj povinnosti, aj odmeny aj akoze tresty. A rozdovanie darcdkov by bolo rozhodovanie klobuka- ocinovi alebo tebe dat klobuk, a ist podla povahovych vlastnosti, crt osobnosti, talentov...skvela tema.
Napis, ako dopadli Vianoce

Ved ta farari zatratia😂😂. Onoho casu zaradili Harryho medzi satanisticke rozpravky a Vianoce su krestansky sviatok.😂