icon

Vianoce v štýle Harry Pottera

columbine
11. okt 2020

ahojte 🙂 my sme trochu blazniva rodina a na vianoce sa vraciame do detskych cias, plnia sa fantazie a celkovo sa tym bavime 🙂 . Doteraz sme mavali vianoce vacsinou v style disney (mickey baliaci papier, na vrchu stromceka Minnie a pod 😀)
Tento rok zaznela poziadavka Harry Potter. Je tu nejaka kreativna osobka ktora mi s tym vie poradit ? 😀😀 Ako zakomponovat HP do vianocnej vyzdoby/prestierania a pod? Nemusi to byt nejak okate, staci len nejaky odkaz na danu temu. 🙂 viem ze vela dospelych zerie HP preto dufam ze najdem inspiracou medzi Vami 🙂

Strana
z2
stanulienkat
11. okt 2020

Ved ta farari zatratia😂😂. Onoho casu zaradili Harryho medzi satanisticke rozpravky a Vianoce su krestansky sviatok.😂

janinah
11. okt 2020

mať teraz tvoje starosti....

columbine
autor
11. okt 2020

@janinah a co je na tom zle? Pisem do fora rodinne slavnosti a nie do "boze zivot je hrozny riesme problemy". Naco sa potom zapajate?

andrea78
11. okt 2020

@columbine ja budem asi jedna z mala, ktorej HP nic nehovori, nebavilo ma to, islo to mimo mna ... no hned ako prve ma napadli farby, bordova a zlta. A sova. To by slo lahko zakomponovat 😀

mtoth
11. okt 2020

@columbine Ahoj. To je riadne zlaté😊 My sa s priatelom tesime z vianoc a toto budu nase prve spolocne vianoce aj posledné vo dvojici a mam v plane urobit doma vianocnu atmosferu pocnuc vyzdobou atď. a inspiraciu naberam na pintereste. A pohladala som tam aj nejake HP inspiracie, fotky ti poslem do spravy. 😊

deedol
11. okt 2020

nie je to uplne HP, ale mozno urobit si britske jedla stedrovecerne? 🙂 plus christmas crackers...

simsalabim
11. okt 2020

@columbine v HP studiach ((Warner Bros studios London) boli v lete 2019 dostat aj vianocne ozdoby. Skus pozriet ich eshop, mozno ich maju v ponuke.

lubka73
11. okt 2020
lubka73
11. okt 2020
dadamelllie
11. okt 2020

@columbine nechapem preco mas k prispevku taketo reakcie, podla mna to je super!! Omnoho lepsie ako Vianoce, kde deti v izbach pri kompe cakaju na veceru, muz pozera telku a zena sa zvrta jak blazon, aby boli aspon nejake Vianoce. Robte co vas bavi a hlavne budte spolu!!
Inak, napadlo ma deckam darovat HP svetre, ako dostavali od p Weaslyovej😁 videla som to uz davnejsie aj v nejakom obchode, dostat aj saly. Na stromcek pripevnit Hedwigu a darceky zabalit a zaviazat stuzkou vo farebnom style jednotlivych fakult, po byte by som asi porozkladala kadejake dlhe alebo hrube sviecky a skusila by som aj nejaku HP hostinu😁 https://www.google.com/amp/s/www.popsugar.com/f...

veronikaszabova
11. okt 2020

@janinah a co, ze chcu mat vianoce v style HP? Akoze, ked je korona, tak sa zaskreckujeme doma a nebudeme vychadzat? Zabudneme na Dusicky? Vianoce?

mtoth
11. okt 2020

@columbine ... a este mi napadlo, kedze sem baby pisu celkom pekne napady na vyzdobu, mozno by bolo fajn napr nejake gule alebo dekoracie vyrobit s detmi😊

andrea400
11. okt 2020

@columbine príde mi to zvláštne riešiť všetko v štýle nejakej postavičky ozaj mat tvoje starosti a takto to komplikovať a ešte 2 mesiace do Vianoc

hela_tn
11. okt 2020

Ja som robila narodeninovú párty v štýle HP, odporúčam pozrieť Pinterest je tam toho veľmi veľa..(môžeš pozrieť na inšpiráciu aj moju nastenku Helena VK)veci som objednávala väčšinou z Aliexpress u,len to už asi nepríde do vianoc..my máme aj habity kúpené,prutiky, všetko možné😁

kleopatra114
11. okt 2020

Nezabudni potom prosím hodiť foto, keď to budeaktuálne ❤️

baluinka
11. okt 2020

@andrea400 @janinah mne príde zvláštne,že už dvaja ľudia sa unúvali napísať príspevok typu "mať tvoje starosti". Veď majte si vy svoje starosti a nezavidte iným ľuďom tie ich. Ak nemáte čo rozumné k téme napísať,načo sa vôbec ununúvate so zapajanim sa? Asi tie vaše starosti tiež nie sú také veľké... 😀 Ži a nechaj žiť!!
No a za mňa skvelý nápad! 🙂 Toto by ocenil aj môj manžel..tiež má ako prvé napadá výzdoba červeno žltá ako Chrabromil, ďalej výzdoba stromčeka,my máme trebárs také mini metly na stromceku,objavila som raz v kiku 🙂 určite by som vianočné pečivo/perníky vyzdobila HP štýlom ...určite nájdeš veľa skvelých nápadov na pintereste 🙂

kika_r
11. okt 2020

To je super nápad ❤️. Veľa inšpirácie je na spomínanom Pintereste, ale aj na googli. Len škoda, že sú tie veci také drahé. Možno fakt si vyrobiť zopár dekorácií. 😬😊

sallinska
11. okt 2020

@columbine ahoj, my sme na tom podobne, jeden rok sme mali star wars, ďalší rok Avengers... 😁 Ja by som pri HP určite dala na vrch stromčeka klobúk, keď sme mali tému Avengers kúpila som lego postavičky a tie tiež zavesila na stromček, určite sú nejaké aj z HP, namaľovala vianočné gule na zlato, do stredu dala blesk...na stoličky by som kúpila HP šály, zaviazala ich na mašľu...určite je milión ďalších nápadov, je to super nápad to čo robíte, pre deti to bude zážitok 🙂

luthine
11. okt 2020

@columbine Upec treacle tart, to je Harryho oblubeny kolac a servirovali ho kazde Vianoce na Rokforte👍 Suorr napad, skoda, ze u nas by nepresiel😊

columbine
autor
11. okt 2020

@kika_r to je bohuzial fakt s tou cenou, takze urcite budem aj co to vyrabat, teraz som dovyrabala halloweensku vyzdobu takze ja s tym nemam problem 😁😁

zuzzinkaa
11. okt 2020

@columbine sesternica mi minuly týždeň poslala balík a bol zabalený ako vianočný v Harry Potterovskom baliacom papieri. My sme teda veľký fans. Papier bol tak pekný že som si ho aj chcela odložiť 😂

zdrsjsjiwwi
11. okt 2020

ahoj, skvelý nápad. Posielam nejaké inšpirácie.

natalia1985
11. okt 2020

Ked viete z ali objednať tak maju aj tam všeličo staci len zapojiť fantáziu

gazpalm
11. okt 2020

@columbine jej to je super, mozem.k vam na Vianoce? 😂inspiracie ...nikdy ma to nenapadlo,ale moje deti by sa zblaznili,tak normalne nad tym uvazujem a motiv harryho som uz videla aj v pepcu, aj kiku ,tedi a na nete urcite pozhanas...ten strom s klobukom je uzasny

petulda333
11. okt 2020

Ooo to je skvele. Ja milujem vianoce, to rozpravkove caro. ❤️❤️ Poradit neviem, ale precitam si inspiracie

lara1408
11. okt 2020

@baluinka 🤩🤩🤩

amelie2017
11. okt 2020

Tak tieto knihy som citala velmi davno, ale isto by som spravila advetny kalendar na harryho styl. Mozno nejake specialne rodinne kuzla
Vymyslela nejake frazy- zaklinadla na objatie, pusu, umytie riadu, vynesenie smeti- nech si v tom aj vyhody, aj povinnosti, aj odmeny aj akoze tresty. A rozdovanie darcdkov by bolo rozhodovanie klobuka- ocinovi alebo tebe dat klobuk, a ist podla povahovych vlastnosti, crt osobnosti, talentov...skvela tema.

Napis, ako dopadli Vianoce

andrea400
11. okt 2020

@baluinka ako nehnevaj sa ale príde mi MORBiDNE na vianoce riešiť dekorácie od heryho poterra ale ok proti gustu žiaden disputat a tak asi pred 10 rokmi sa hery poter povazoval za diabla a tie jeho čary choré to je co niektoré vymyslate

Strana
z2