Vianoce v štýle Harry Pottera
ahojte 🙂 my sme trochu blazniva rodina a na vianoce sa vraciame do detskych cias, plnia sa fantazie a celkovo sa tym bavime 🙂 . Doteraz sme mavali vianoce vacsinou v style disney (mickey baliaci papier, na vrchu stromceka Minnie a pod 😀)
Tento rok zaznela poziadavka Harry Potter. Je tu nejaka kreativna osobka ktora mi s tym vie poradit ? 😀😀 Ako zakomponovat HP do vianocnej vyzdoby/prestierania a pod? Nemusi to byt nejak okate, staci len nejaky odkaz na danu temu. 🙂 viem ze vela dospelych zerie HP preto dufam ze najdem inspiracou medzi Vami 🙂
@baluinka palec hore 👍👍👍👍
Na sinsay.com majú akurát edíciu Harry Potter
Neviem kde sa to dá takto normálne kúpiť, viem, že kamoška tá z aliexpressu takéto tématické veci kupuje 🙂
Ja len pridam "Krasne sviatky,krasne sviatky znie romfortsky zvon..." 🎶
Tiez ma raz v plane aspon oh ive strely na stromceku. Na Pintereste je toho veeela mozete si dat ako darceky svetre s Vasou inicialou 🧙♂️
@alexi2211 papierový dom je bomba
@zdrsjsjiwwi To je, mne sa ten seriál tiež páči veľmi, ale nie som z toho až tak žeby som musela mať nejaké doplnky s tým logom alebo čosi 😀
vdaka Bohu za casy,ked bol pod stromcekom Betlehem. najradsej sme nakukali do kolisky. hentaky hnusny klobuk na stromceku by zabil detsku radost v mojom srdci.
@mtoth @lubka73 @dadamelllie @hela_tn @kleopatra114 @baluinka @kika_r @sallinska @zuzzinkaa @zdrsjsjiwwi @gazpalm @petulda333 @amelie2017
Dievcata dnes je stedry den a aj ked sme si este nesadli k veceri mozem Vam povedat ze nase Harry potterovske vianoce boli, su a budu uzasne. 🥰 Vyzdobu som zacala vyrabat hned po Vasich prispevkoch trvalo mi to asi mesiac a myslim ze vysledok je super.
Chcem sa Vam vsetkym (aj tym ktore som neoznacila alebo zabudla) velmi pekne podakovat 🥰 za Vase napady, tipy, spravy, obrazky aj podporu urobit si vianocnu atmosferu podla svojho gusta.
Majte krasne vianoce, uzite si ich presne tak ako milujete s tymi ktorych milujete. Vela zdravia a malo pribratych kil 😀😀😀.
Nasu vyzdobu pridavam nizsie pre tie z Vas ktore ste ju chceli vidiet ked bude hotova. 🙂 ❤
Krasne sviatky ostante v ❤ navzdy detmi, potom nikdy nezostarneme a neprestaneme sa tesit. 🎁🥰
@columbine uuuuuzasne ❤️❤️❤️❤️ a tie sviecky vo vzduchu. No parada. Sikovna si. Krasne sviatky
@columbine nádhera! som rada, že existujú aj takíto tvoriví, šikovní ľudia s veľkou fantáziou. nie iba zatuchnutí, nenávisťou naplnení "veriaci", akí sa ozvali aj tu... ja viem, že nepredstavujú väčšinu, ale vedia hlasno vyvreskovať, preto ich je viac počuť. ...verím, že si Vianoce užijete, v takom krásnom prostredí... 🙂
Odpadavam❤️😍
Perfektne 👍
U nás sú Vianoce klasika ale HP určite nie je satanistická rozprávka teda ak človeku z nej "neprepne" ... a náhodou je v ňom dosť aj ponaučenia ... 🙂
Mne by sa nechcelo a už vôbec nie ist do takýchto detailov, ale je to uzasne, určite na tieto Vianoce v zivote nezabudnete😊
@columbine je to bombaa !
@columbine Tak presne toto idem riešiť tento rok aj ja a neskutočne sa na to teším! Milujem HP, mam 40 rokov a vôbec sa za to nehanbím, práve naopak som rada, že sa v mojom veku ešte dokážem takto vrátiť do detstva a mat z toho skutočnú radosť. Zháňam vianočné ozdoby s HP tematikou a gule budem mat ručne maľované známou. Dám jej mnou vybrate obrázky z HP a ona to namaluje na tie gule. Neviem sa dočkať! 😍😍😍. Je mi úprimne ľúto zatrpknutych ľudí čo sa ani na vianoce nedokážu trosku nadchnúť pre niečo.
@gerrwie_girl ja hp tiez milujem. A celkovo taku carodejnicku temu. A vratim sa do detskych cias. Snad mi raz doma dovolia to tiez tak urobit 😀
@petulda333 no priatel samozrejme pinda, ale má smolu 😀. Ja si často púšťam HP aj k práci doma len ako podmaz. Milujem dostať sa myšlienkami do toho prostredia. Som taky snilek 😁
Vau, tak tie fotky sú úžasné, fakt.. ja som tiež fanda HP, čítam ho od 17 (teraz mám 37) rokov vždy keď mi je ťažko na duši, takže často 😅 pomáha mi oddýchnuť si od problemov.. teraz čítam deťom každý večer a neuveriteľne sa na to teším vždy.. keby som teraz začala vyrábať takéto rekvizity na Vianoce tak to možno tento rok aj stihnem, úžasné fakt.. 😅
@gerrwie_girl aj ja 😀 na hbo chodi casto a vzdy pozeram. Muz uz len prekruca oci 😁

@andrea400 nehnevám sa ak mi ešte raz niekto povie, že sa Harry Potter považoval za diabla či satanistickú literatúru...😂😂😂 Tak toho človeka asi odporučím na najbližšieho psychiatra. Čo za sračky vám v tých kostoloch tlačia do hlavy je neskutočné... Dúfam,že takí ako ty nepozerajte ani žiadne rozprávky a fantasy príbehy,ako soľ nad zlato či popoluška, lebo nejaké tri čarovné orechy,z ktorých vypadnú šaty,budú tiež pravdepodobne výplodom satana,nie?