Vianočné darčeky pre 19-ročného chalana a 13-ročné dievča

lenka0911
22. nov 2023

Ahojte 😉
Viete mi poradiť alebo dať nejaký super nápad na darček pre 19.rocneho chalana 13.rocne dievča pod stromček ??
Už mi nejak došli nápady ... Vôbec sa neviem pohnúť , ako také ako drogéria , kozmetika a podobne to je jasné

ivangeline
23. nov 2023

...podla ich zalub predsa a preferencii.

basska_b
23. nov 2023

Su to neter a synovec? Treba sa opytat .... nema zmysel skusat, pubertiak bude krutit ocami. Ja som podobne starej neteri a synovcovi dala kozmetiku a neteri knihu Agnes a zakazana hora (trafila som sa!) A synovcovi ponozky fusakle a sam si vybral proteinovy prasok pre sportovcov/bodybuilderov Koliba WPC protein je vyrobeny na SK.

tramtada31
23. nov 2023

13 rocnej nejaké šminky, špirálu, paletu tieňov. A chlapcovi nejakú vstupenku na futbal, koncert, do kina, predplatné netflixu a pod.

zefyra
23. nov 2023

@lenka0911 Ja som zatiaľ kúpila 12 ročnej poukážku do DM, poukážku do New Yorker, poukážku do kina, hernú bezdrôtovu myš, powerbanka, vienocne pyžamo.

zuzinabila
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jumama
23. nov 2023

Ak by si sa ich spytala, zrejme ti povedia, napriklad ze darcekovu poukazku do toho a toho obchodu. Je mi to obcas aj luto, ale mam synovcov 25, 23 a dceru 13 a je to vacsinou tak, ze absolutne nechcu prekvapenia. Mladsi synovec ma vacsinou presne vybrane oblecko alebo knihu a pod. co chce. A dcera tiez nam tento rok povedala, ze chce poukazku do konkretneho obchodu s vecami alebo do DM. Potom sme to urobili tak, ze som ju posadila k PC, nech mi podava veci v tom eshope do kosika, aby ich pod stromcekom mohla mat - nielen poukazku.

Neviem sa zriect ani malickeho prekvapenia, ja rada kupujem darceky 🙂 Teraz som jej kupila take sady na kreslenie, uhliky, pastely - kreslenie je jej najvacsie hoby. Najviac ju takto potesili obrovske alkoholove fixky, asi 260 odtienov.

Najstarsi synovec je taky, ze toho potesi bars jake prekvapco - on rad vari, tak vacsinou nieco s tym suvisiace mu davam - taku sadu mu urobim, ze nejake nadobky aj potraviny, aby mohol hned skusat. Pr. co som mu v priebehu rokov kupila:
- rucny zmrzlinovac - doteraz kazde leto vyraba sorbety
- sirupy a dzusy, pohare a dban a slamky a urobila som mu vo worde knizku o roznych virgin drinkoch
- sadu azijskych potravin a wok
- tento rok silikonove formy na zele cukriky a brumikov a k tomu knihu receptov na zdrave sladkosti a este ked kniha pride a zistim z coho sa robia cukriky - to mu kupim
A taka smiesnost na koniec, on ma celkovo Aziu rad, tak raz som mu kupila aj tibetsku misku - najprv si myslel, ze to je maziar na korenie, kedze mu vacsinou davam dary suvisiace s varenim 🙂 Ale potesil sa, on je naozaj na obdarovanie velmi vhodny tvor.